Balodi, ko neatbildi???
Kad Lielvārdes mērs Imants Balodis domes mājaslapā, atbildot uz jautājumu par savas dienesta mašīnas izmantošanu, taisnojās, ka par katru savās darīšanās nobraukto kilometru maksājot 30 santīmus, tāpēc par martu kasē iemaksājis 10.20 latus (par 34 km), jau vairāk kā pirms mēneša aizsūtīju jautājumu, kā var būt tik maz? Tikai katru dienu braukājot pusdienās uz pamatskolu Avotu ielā, iznāk kādi 80 km mēnesī...
Kamēr visiem citiem tagad atbild gandrīz tajā pašā dienā, mans jautājums tiek ignorēts. Vai Lielvārdes nodokļu maksātājiem nebūtu krietni lētāk, ja viņu priekšsēdētājs pusdienotu vidusskolā, kas atrodas 100 m no domes? Cena jau tā pati. Vai varbūt Avotos lielākas porcijas???
Tā jau ir - sliktais mūzikas skolas direktors darba darīšanās tikai ar savu mašīnu braukāja un nekādu atlīdzību par to nesaņēma. Varbūt Balodim aldziņa par mazu?
Kada tava darisana??Ko baz degunu kur nevajag!?
Darīšana tāda, ka es viņam dodu darbu un maksāju algu. Laikam būs jāuzsaka...
Balodis ir nu tāds D**SĒJPUTNS!!!
Priekšvēlēšanu aģitācija gan Baloža brandžai šoreiz nekāda, tā iet, kad balsu Zvejnieci uzmeta...
A man liekas jo neuzkrītošāk, jo labāk, tieši besī ārā tā Vidzemes branžas braukāšana apkārt ar savu plakātu, kliedz visskaļāk tie, kam kaut ko vajag nozagt..., mani un daudzus manus paziņas tieši šāda priekšvēlēšanu kampaņa no R. Graudiņa un Co puses pārliecina par to, ka jābalso par viņiem, protams izsvītrojot 1. numuru ja tā vēlamies (tur mums domas dalās)! Avotos skaitās ļoti laba ēdnīca, kaut kad pats tur esmu ēdis un bija garšīgi, vēl runā ka ļoti garšīgi ir Jumpravā!
beidzat balodi nodirst....cik vinsh ir bijis jumprava un lielvarde vis ok,lai baz naudu kabata,lai brauka liekos km,man nav zhel ,,ja cilveks citiem ar labu dara..vinsh cik var tik dot iedzivotajiem un zinu gadijumus kur pat daudzbernu gimenei ari naudu deva,jo est viniem nebija ko utt.nu nav tik traki,nav jau viniem tur naudas tik daudz tas tachu tikai novads..ne jau lielas pilsetas...
Neraudi, tev noteikti atbildēs, bet tikai pēc vēlēšanām, protams, ja ievēlēs...