Ar "Saskaņas Centru" pret krīzi, ceļu problēmām un par izaugsmi
Vai, cik skaistas idejas Saskaņas centram, kurš tik daudzu ogrēniešu iecienīts tikai nosaukuma un sakaru ar Maskavu dēļ! Tagadējie deputāti Paškovičs un Strelkova negribētu atskaitīties, ko aizvadītajos gados izdarījuši, izņemot kluso telefonu spēlēšanu un rokas cilāšanu, citam mutē skatoties???
Vai vai vai. Vai tad drīkst šitā reklamēties tagad?
Un vai tad nedrīkst?
laikam par savu naudu drīkst , tikai tie solījumi ir kā ar medu apsmērēti...un neaizsniedzami
ā, laikam TV tik nedrīkst. pardon :)
arī TV par savu naudu drīkst sevi uzslavēt.........
Biedrība Rodina grib arī Ogri par savu pilsētu saukt, tāpat kā Rīgu! Nu , NĒ
http://www.focus.lv/content/sodien-sakusies-politiskas-reklamas-ierobezojumi#sel=1:1,4:15
Viņi manis pēc var kaut no Maskavas zelta kalnus savest, principa pēc par viņiem nevēlētu!
Labāk sausu maizi ēst nekā zem Putina federācijas dzīvot!!!
Esmu par Vienotību un Saskaņu. :-)
Saskaņīete un deputāte Strelkova vakar pa pilsētu ar okupantu simbolu - Georga lenti - staigāja. Bet kā deputāte vai reizi 4 gados ir kaut ko padarījusi? Vai kāds aiz rokas turēja?????
tikai vienotībā nav saskaņas, ne velti vecziediņu izēda...
Varbūt 4.maijā viņa ar Latvijas karoga lentīti pa pilsētu staigāja? Neviens neredzēja?
es par Zilokalnu Valdu ...būs kas aiz manis kakas savāc
Georga lentīte nav nekāds okupantu simbols. Šis simbols ir mūsu cieņas apliecinājums veterāniem, piemiņa tiem kas krita kaujas laukā, pateicība tiem, kas atdeva visu frontei. Visiem tiem, kam pateicoties mēs uzvarējām 1945. gadā.
Es par Vecziediņu un biedrību iedzīvotājiem
Tad jums paveicās, ka jau 1945.gadā uzvarējāt. Mēs it kā 1991.gadā uzvarējām, bet iekarotāji vēl tagad to nav sapratuši.
Man arī nav nekas pret Vecziediņu, savukārt attiecībā uz "biedriem iedzīvotājiem" esmu daudz skeptiskāka. Ja balsošu par AIe, noteikti svītrošu ārā mūsu mājas "veceni".
Visiem skaistas idejas. Vai tad Helmanim nav skaisto ideju. Vēl vairāk. Kungs kalna augšā sēdēdams , komandēs ubagus. 4 gadus pie varas pabija, narkomāni kā bija, tā palika , pilsētas apkārtne nesakopta, estrāde iznīcināta, vasaras kultūras pasākumi nekādi, vieni un tie paši ceļi tiek laboti pa vairākām reizēm.SC Ogrē nekad nebija pie varas un nebūs, jo te ieperināsies visu varenie .1991 gadā , kas uzvarēja un visu padirsa, a ko , aunu piere.Viss tika iznīcināts, cilvēciskās vērtības iznīcināja, to vietā aug mutantu bari.
Jā, tev taisnība - tie vasaras pasākumu estrādē Auziņa laikā bija īstās cilvēciskās vērtības, vismaz visi narkomāni bija sapulcināti vienā Ogres punktā...
Visa vaina saimniekošanā. Ja saimnieks ir ar tvērienu (ko nevar teikt par pašreizējo mēru), tad arī lietas notiktu priekš iedzīvotājiem. Tagad - tikai sev un saviem draugiem, radiem>rozēm,līvijām utml.Kopā tiek izšķērdēta mūsu nauda un paši labi uzdzīvo.
Mālkalnei gada beigās atkal bija prēmijas , tikai zem cita nosaukuma "kaut kāda gadu jubileja". Ne bez domes atbalsta šādas nelikumības notiek < ne par SC , Vienotību un ON nebalsošu, piegriezies tas bezpridels
Esmu par Vienotību un Saskaņu. :-)
Slima suņa murgi. Un lūdzu neabižojies - nevajag abižoties uz patiesību.
man patīk tavs domu gājiens> Esmu par Vienotību un Saskaņu. :-):-):-)
Es arī par to pabrīnījos. Divi vienā, bet kāpēc ne trīs vienā, tas taču būtu vēl labāk.:-)
Lielā ģimene var nobalsot arī par 3-4 sarakstiem. :-)
Vienotība!
Esmu tikai un vienīgi par sarakstu nr.2, peldvietu lai sakārtoja. Pirms tam nevienam nekādas intereses par to nebija, tā, it kā mēs nedzīvotu pie Ogres un Daugavas. Tāpat Zilajos kalnos kaut kas sāk notikt. Redzu reālu potenciālu.
Pasaki ludzu, kāds sakars ar to visu sarakstam nr.2 - Nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Centriskā partija LATVIJAS ZEMNIEKU SAVIENĪBA"?
ppilsētu izpucēs jebkura partija,bet kura par cilvēkiem domās?
Ko tad putrojas pa šie sarakstiem.Būtu viena partija,būtu no kā atbildību prasīt.