Avīze Vienotība pietiek nr.2
šorīt pastkastītē atradu jauno avīzi nr.2 Vienotība PIETIEK .Avīzē aprakstītas visu valdošo partiju netīrās lietas. Skumji ka es dzīvoju un strādāju tādā valstī kur nav tiesiskuma, cilvēki tiek dalīti pēc partijām, likumi un noteikumi tiek sagatavoti un izdoti pēc pasūtījuma. Zinu tikai vienu , nekad vairs nebalsošu par esošām varas partijām - Vienotību, ZZS, SC utt. un Ogres novadā arī par Bartkeviča partiju.Arī man gribas teikt PIETIEK par mums ņirgāties
Es arī nebalsošu par Barkeviča partiju,pietiek sēdet šajā krēslā,laiks citiem stūret .
Tad nu būs iespēja balsot par kristīgām un demokrātiskām idejām aiz kurām maskēsies melni darbi.
Mums jau vienotība trijos novados pie varas - Trapiņš, Ozols un Balodis?
Sauksim Bartkēviča krēslā Širova kungu. Prieks skatīties kā sakārtota slimnīca.Tad domē nestrādās tie cilvēki ,kuriem nav atbilstošas zināšanas savā amatā.Tādēļ jau palīgs palīga galā sēž.
nePietiekgan>tad nebalsosim par viņiem!Ogrē no Vienotības taisās Gaile un tad jau labāk vistu
jādod vieta jauniem cilvēkiem, žēl tikai ka tie vecie mūs noēdīs.
Interesanti,par ko jūs balsotu, pastkastītēs netiktu iemesta "avīzi nr.2 Vienotība PIETIEK"?
>JAUN.OGRE. Vēl ir laiks skatīties un klausīties. Tad kad tiks publicēti Ogres novada deputātu kandidātu saraksti un programmas , tad arī vērtēšu to kas man svarīgāks no citu pieteikto partiju programmām , tikai ne no iepriekš nosauktajām.
avīzē nesmukas lietas rakstītas arī par Reformu partiju, Nacionālo apvienību. Vai Ogrē arī ir Reformu partijas nodaļa ? paliek interesanti...
Papīrs jau pacieš visus solījumus.......
Vai patiesi tajā nr. 2 ir arī par ZZS uzrakstīts?
vai tad Lembergs nav ZZS ?
vai Širovs ir tik labs kā tiek rakstīts? Diezgan šerps kungs , turklāt ar to dienesta mašīnas pirkšanu jau parādīja savu apetīti
novada domē noteikti viss jau ir sarunāts un sabīdīts.Sadalīsies koalīcijās un opozīcijā atstās tos kuri ir nepaklausīgi , runā pretī un ir nevēlami politiskajā katlā.
par ko tad lai balso?
Širovam nav dienesta mašīnas, tā ir darba mašīna. Atradi arī kam piesieties...
35gadīgs ogrēnietim , vai esi bijis kādā domes vai komitejas sēdē. tagad nav vērts, jo notiek šausmīga plēšanās, bet gadu atpakaļ varēja redzēt, kuršs strādā, dod labas sakarīgas sabiedribas interesēm pozitīvus spriedumus, ieteikumus, lēmumus.......
diemžēl ir jāmaina pastāvošā pozīcija, jo sabedrība tai nav prioritāra. Domāšanu nevar pārmainīt, ka'da viņa ir, tāda ir, kāpēc jāmaina, ja krēsls pieaudzis pie pakaļas un ir ļooti labi!
Man ir favorīti, kurus esmu vērojusi un redzējusi Ogrē, sabiedŗibā, pasākumos.
lai jums pietiek drosme uz spēks parakāties savās smadzenēs un atcerēties visus notikumus kas ir bijuši, lēmumus un rīcības. Un ceru uz jaunu vadību! Lai Ogres novadā sākas mūsdienīgas pārmaiņas!
varēja uztaisīt vienu lielu sarakstu,un tad varētu vieglāk nobalsot ,savādāk katrā partijā ir pa kādam labam cilvēkam....bet ne vienmēr tā partija ir laba.....
Man atkal bija avīze, kurā kaut kāds Greizais iepublicējis rakstu ar šausmīgi daudz gramatikas kļūdām, solot samazināt apkures rēķinus. Arī varbūt pie siles taisās?
Laikam atkal Širovs lūdzās, lai par viņu balso. Nē, nē, nē.......
VL/PS/TB/LNNK/"ZZS"/Helmanis/Širovs/Mozule/Millers - nē, nē un vēlreiz nē!!!
Tā arī neesmu sapratis, ko te dažam komentētājam Helmanis nodarījis. Varbūt vienkārši konkurenti zākājas?
Tā iskatās gan. Zākājas tie, kuri baidās no par sevi stiprākiem konkurentiem...
Tu maldies, draugs! VL/PS/TB/LNNK/"ZZS"/Helmanis/Širovs/Mozule/Millers nav mani konkurēnti, jo neesmu politiķis un velešanas es nestartēšu.
Es kā lielvārdiete, zinu Širova kungu gadus 30, kopš viņš skolā mācījies un zinu viņa ārpusslimnīcas un slimnīcas gaitas un lietas. Nav viņš labs cilvēks. Tāds cilvēks nevar būt pilsētas mērs. Tad jau labāk tas pats Bartkevičs.
Vai tik nebūsi bēdīgi slavenais eksdeputāts?
Atkāl tu maldies, draugs. Neesmu murkšķis-eksdeputāts vai partijas darbinieks utt. Vnk esmu pr ON un pret "Rīgas" partiju "bodītēm" Ogrē. VL/PS/TB/LNNK/"ZZS"/Helmanis/Širovs/Mozule/Millers - nē, nē un vēlreiz nē!!!
Kuras partijas sarakstā būs Širovs? Tā partija būs zaudētāja. Murkšķi! Vai tevis nosauktās partijas startēs kā viena? Lūdzu uzraksti. Izskatās, ka Tu visu zini.
Pašlaik Širova k-gs - deputāts no TB/LNNK (www.ogresnovads.lv > Pašvaldība > Dome > Deputāti), vai plāno piedalīties vēlēšanas šogad - nezinu. Kurš un kā startēs uzzināsim driz - kad tiks iesniegti saraksti.
Izskatās, ka visu zinu? Esmu glaimots. :-)
piekrītu murkšķim, sagaidīsim sarakstus , programmas , tad varēsim vērtēt kas par ko ....
Kas tur muļķim ko piekrist? Sarakstījis vienā rindā to dažu deputātu vārdus, kurus kaut kur dzirdējis, grib par gudru izlikties. Tad jau labāk: Pūķe, Zadvinska, Paškovičs, Streļcova, Vecziediņa - šitie vēl kolorītāki...
"bite", tu saķi ka Streļcova? Kadreiz bija PSRS izcils futbola virtozaurs Streļcovs (liekās ka Boriss). Vai šitā Streļcova no Ogres būtu vina rādiniece?- jatā tad es bālsošu par vinju.
Kāda atšķirība, ja viņa tur sēž kā balsojamā mašīna, muti vaļā nemaz nav taisījusi, varbūt pat kurlmēma...
Vai jokus nesaproti un nevari iztikt bez rupjībām, ko?
Saprotu un nevaru, a kas?
Nevarēšana, draudziņ, ir tava problēma
Tad ko tu uztraucies par svešām problēmām?
Par svešām (tavām) problēmām neuztraucos nemaz. Rakstu komentārus par pašvaldības vēlēšanām Ogrē.
murkšķi, tu jau ASV laiku nepareizu paredzēji, beidz tak vienreiz un ej nomazgāties! ;)
Arlabunakt! :-)
Ari tev - Arlabunakt! :-) Un... Smaržīgu purkšķināšanu!
Vētra ūdens glāzē + kokurentu skaudība. Īsi sakot - latvietis latvietim latvietis!
Roze no Malkalnes bus pilsetas mers,bet Bartkevics Malkalnes prieksnieks,notiks rotacija.
Nedēļas joks! :-)
Ogres Novadam – nē, nē un vēlreiz nē, pietiek debessmannas Ogrē!
Esmu par ON un pret "Rīgas" partiju "bodītēm" Ogrē (VL/PS/TB/LNNK/"ZZS"...)
Vai tad ON nebija parlabulatviju nodaļa?
Bet vai tad mēs gribam "sliktu Latviju"
kas ir Tavi draugi pateikšu kas esib Tu! Mēs esam par Latviju bez Škēles, šlesera un Bartkeviča!
Ogres Novadam – nē, nē un vēlreiz nē!
Par ON un pret "Rīgas" partiju "bodītēm" Ogrē (VL/PS/TB/LNNK/"ZZS"...) - PIEKRĪTU!
Kāpēc nepieminat pārējās "Rīgas" partiju "bodītes"? Sīkas vienības, kas nav ievērības vērtas? Bet šie, lūk griež "Ogres novadam" pogas laukā! Panika nav labākais padomdevējs..
kāda viņiem darīšana gar mani? es neiešu un kaimiņus arī atrunāju.ne es skaista,ne bagāta,ne gudra.
Esmu par sarakstu nr.2, peldvietu lai sakārtoja. Pirms tam nevienam nekādas intereses par to nebija, tā, it kā mēs nedzīvotu pie Ogres un Daugavas. Tāpat Zilajos kalnos kaut kas sāk notikt. Redzu reālu potenciālu.