Valda Gaile
Vai tiešām tā ir taisnība ?
"2004.gadā Ogres rajona tiesa izskatīja krimināllietu V.Gailes apsūdzībā par dokumentu viltošanu un tā realizēšanu un atzinusi viņu vainīgu noziedzīga nodarījuma izdarīšanā. Jā, jā slepenā Vienotības sapulci Ogrē ir notikusi uin sabiedrībai ju ir zināmi Gailes zemiskie darbi. Pēc šiem gājieniem vēletāji uzmetīs V.Gaili 100%."
Smieklīgi,ko te sāc kult vecus salmus! cik ta var, nekā jauna neesi atradis, šok ? Tu esi atrauga ,kura nevar tikt ārā !
Gailei ir pietiekošs atbalsts no ogresgaliešu puses ,domāju,ka pagasti,kuri ir pamesti vieni , ar savām problēmam ,balsos par Valdu . Drīz tālie pagasti paliks bez sabiedriskā transporta, jo vadošie jau nebraukā ar tiem !
x> man tas bija jaunums! izskatās ,ka esi tāds pats kā cienījamā kundze ja tik cītīgi meties aizstāvēt neizvērtējot apstākļus. Man piemēram nav vienalga kādi ir mūsu domes deputāti .Ja jau var par dokumentu viltošanu un realizēšanu būt krimināli sodīts , tad jāsāk šaubīties kā tādam cilvēkam var atļaut lemt Ogres novadam būtiskus jautājumus par finansēm , pašvaldību likumiem un attīstību. Novēlu tādu deputāti Ogresgala novadam , lai jums kopā veicas un tad jau mums nebūs jautājumu. Bet par atraugām runājot "X" TU ESI BEZ Q koeficienta.
Kur garantija,ka V.Gaile neturpina savu rūpalu? Ja,maksā var riskēt.....
Atbalstu šoka viedokli.Nepazīstu kundzi , bet smuki nav
Jo tuvāk vēlēšanas , jo vairāk brīnumu par varas vīriem un sievām.Bet varbūt V.Gaile nemaz vairs nekandidēs uz domes deputātes vietu ?
kad bija sapulce ar iedzivotajiem kam ir majas Darzinos Bartkevics kungs teica svitrojiet mani no saraksta velesanos,vinam apnika vadit pilsetu jau 16 gadus.
nav ko vēlēt par viņiem vispār. kāda jums atšķirība,kurš sakops zilos kalnus-gaile vai vista?
Lai izsvītrotu Bartkeviču, jābalso par viņa sarakstu?
cepums no manis komentētājam e
labāk neņemt rokā tos sarakstus kur ir slepenie Bartkevičs , Gaile, Pūķe un kas tur vēl :-)
Jā gājiens viltīgs, lai izsvītrotu Bartkeviču- jābalso par viņa sarakstu.
jā tiešām viltīgs,ķer uz muļķi iedzīvotājus........... svītrojiet mani ārā? he eh
ir gan par ko balsot, Par Bartkeviču piekrītu, pārāk ilgi aizsēdējies. Ja Ogres novadu salīdzina ar pārējiem, vāji attīstīts, izņēmot lielveikalus un atsevišķus uzņēmējus. jā ja palasa Attīstības programmu, tad ogrē ir ļoti zemi vidējie ienākumi............salīdzinot ar Latviju, toties daudz miljonāru un šeptētāju..... ceru, ka kas radkāli mainīsies, jo nu jau pietiek vienreiz!
Šito es biju palaidis garām
pazistu Gaili nu tādu deputātos gan nevajag lai nu ko viņu gan nēēēēēēēēēēē un it sevišķi ogresgalā
ogresgaliešiem ir grūti ,esat starp divām frontēm , vieni par V.Gaili un otri pret V.Gaili !!! Tad tāpēc viņa ņemas pa Ogri un Ogres zilajiem kalniem ?????????????????????????
KO tad Bartkevics daris,ja vairs nevadis Ogres novadu :D sedes sava kreslaa lidz .....
vax>apmainīsies vietām ar Gaili , ha,ha,ha,istenibā man vienalga ko viņi dara , jēgas tapat nav nekādas.
Bartkevics vadis Malkalni Rozes vieta,vins kadreiz bija tur prieksnieks.
parāva smiekli >kā Itālijā, krusttēvi apmainīsies vietām,Bartkevičs Mālkalnē , Roze domē
Roze ies pensija vinam maz palika lidz pensijai,Vilcanam jau sen jabut pensija,ta ka vieta Bartkevicam bus.
bez krēsla jau nepaliks neviens, dupsi bus kur nolkt :D un macina ar kada kapeika iekritis :D
Paldies, šok, Tev par info! Visiem savējiem mājās un darbā pateikšu, lai par Gaili nebalso. Tāds nedrīkst būt deputāts.
Esmu par sarakstu nr.2, peldvietu lai sakārtoja. Pirms tam nevienam nekādas intereses par to nebija, tā, it kā mēs nedzīvotu pie Ogres un Daugavas. Tāpat Zilajos kalnos kaut kas sāk notikt. Redzu reālu potenciālu.