pii"Dzīpariņš"
interesanta iestāde, bērniem angļu val. maksā 1,80 par 30min. reti kurš tik nopelna no mums pusstundā!kapēc citās iestādēs ir pa 3Ls mēnesī? bērni tiek laisti slimi uz dārziņu, jo vecākiem tak jāstrādā.citās PII zvana vecākiem un lūdz izņemt slimu bērnu, bardaks! bet vadītājai viss vienalga! galvenais atsēdēt un saņemt algu. sūdzības no vecākiem laikam miskastē uzglabā un bola lielas acis ka neviens neko nesaka.kā lai karo? tiešām tikai Bez Tabu ? kad visai Latvijai parādīs tad domās un darīs?
Neviens ar varu nespiež apmeklēt šīs nodarbības.Neej,nevajadzēs maksāt.Līgumu tak slēdzi ar pasniedzēju.
Par angļu vālodas nodarbībām- cenas ir tādas kā elitas privātskolā Vēcākiem gribas dot bērnam visu to labāko bet diemžēl mūsu valstī tas nav iespējāms.B/d administrācijai vajadzēja meklēt vislētāko variantu bet droši vien vai pa blatam ir paņemts pasniedzējs,vai rādinieks,vai....Vēcakiem vakag apspriest šo problēmu
uzreiz neej! rekur ir "vadītājas" nostāja. bet ja tu esi vadītājs un vecāki sūdzas, tad pieņem lētāko piedāvājumu.
Absolūti zema cena.
Var jau nemācīties.
nu ja salīdzina 3Ls mēnesī vai 12Ls mēnesī tad ļoti zema cena
Uzreiz jau jāsauc Bez tabu? kāpēc vispirms neiet aprunaties ar darziņa vadītāju un uzzināt viņas domas par to maksu.Es esmu ogreniete un man ir kauns par tiem sižetiem, ko raada bez tabu, jo vairumā gadījumu aprunājoties, parpratumi būti noskaidroti.
tapēc ka sarunas ne pie kā nenoved, atbilde viena visām mammām - jūs esat vienīgā, kas man to saka. to viņa saka visām. Bez tabu tik tapēc ka mammas nesaprot kā karot ar to.. vadītāju
Arī mana meita gāja "Dzīpariņā",un arī viņiem bij tur angļu val.par maksu,es nelaidu jo cena bija tajā laikā 10 ls mēnesī,un nenožēloju,ka tā darīju.Iemācījās skolā labāk,kā tie grupas biedri,kuri apmeklēja tās nodarbības.
Arī mana meita gāja "Dzīpariņā",un arī viņiem bij tur angļu val.par maksu,es nelaidu jo cena bija tajā laikā 10 ls mēnesī,un nenožēloju,ka tā darīju.Iemācījās skolā labāk,kā tie grupas biedri,kuri apmeklēja tās nodarbības.
ivetab! Vai tad tā ir vienīgā iespēja bērnam mācīties angļu valodu. Tajā vietā lai te izklāstītu negācijas, pamāci to pusstundiņu bērnam pati, neticu, ka nu 0 zināšanu angļu valodā. Varbūt kāda draudzenīte vai radinieks ar prieku var mazo pamācīt un citi varianti. Jā, bet tas taču ir grūtāk nekā čīkstēt. Un neveseli bērniņi būs visur un visos laikos, jo bieži vien tā slimība jau ir iekšā, bet fizisku izpausmju vēl pāris dienas neredz un arī tad citi var saslimt. Un nevari būt tik kategoriska pret vecāku strādāšanu, kamēr būs nesakārtotība un visatļautība no darba devēju puses valstiskā līmenī.Patiešām ir darbavietas, kur slimības lapu uz galda var nolikt kopā ar atlūgumu. Iespējams, tev jāapsver iespēja par privāto dārziņu, tur varbūt katram karaliska pieeja un uzklausīs katru tavu problēmu.
Tīnai!! Kad Jums bērns pasēdēs pāris mēnešus uz antibiotikām, tad savādāk sāktu runāt !! Vai arī Jums ir ............
Tas nav normāli, kad izārstē bērnu un ved uz dārziņu bet Tur pretī Tīna ar slimu bērnu , jo nav tak kur likt, jo savādāk atlūgums jāraksta un atkal jācieš pārējiem !!!!
Ivetaib! Paldies par piemēru, bet es neesmu tā, kurai tā jādara. Kāpēc jūs domājat, ka tieši dārziņā bērns saslimst? Ir simtiem publisku vietu, kur var saķert slimības. Tu gan jau ej ar bērnu uz lielveikalu, vai esi padomājusi ka uz tiem pašiem iepirkumu groziņiem, ratiem ir citu cilvēku slimības, arī bezpajumtnieki, puņķaini cilvēki un gripaini iepērkas. Dārziņā vismaz zinu, ka uztur tīrību, bet kā ir ar veikaliem, kur simti iziet cauri? Vai iedomājies, ka mašīnā bērniņš sasilst, bet tad uzreiz ārā salā, vējā. Vai ikdienā pietiekami bērniņš elpo svaigu gaisu un ēd veselīgu uzturu. vispirms ir jāizvērē, ko tu dari nepareizi, ja bērnam ir slikta imunitāte un tad jāvaimanā par neapzinīgiem vecākiem. Ko tagad bērniņš dara? Sēž istabā, kamēr mamma internetā. Labāk ieteiktu iziet pabaudīt saulīti, vai izspiest burkānu sulu, tad nebūs 2 mēneši antibiotikas jādzer. Lai Jums laba veselība!
Mans puika ar meitu arī gāja "Dzīpariņā".Nu - tīrības tur nav,zem skapjiem puteķlu pilns,un meklējot bērna aizkritušo cimdu vai zeķi - vienmēr piedurkne bija biezā putekļu kārtā.Lielākais pluss man bija tas,ka bērnudārzs bija pretī mājām,tikai tāpēc to iestādi nemainījām.Par angļu valodu - puika man tur gāja mazliet,bet meitu gan nelaidu.Nelikās nekas nopietns..Mācīja viņus,ja pareizi atceros sk.Laura.
Ja jau dārziņā būtu tik netīrs,kā Jūs te rakstiet,tad "Dzīpariņš" būtu jau sen aizklapēts ciet pēc sanitārajām pārbaudēm vai PVD pārbaudēm.Tā kā par to netīrību,Luīzei nevar ticēt.Maksas pulciņi,tā ir brīva vecāku izvēle.Vediet tur,kur ir lētāk un ir šīs licecentās programmas.Kaut gan mans personīgais viedoklis ir- svešvalodas vajag mācīties sākt skolā.
Tīna. neejam mēs uz veikaliem ar bērniem, runāju par to tēmu kuru zinu, un internets Jūsui zināšanai ir arī telefonos, kuru var izmantot dzīvojoties ar bērniem ārpus dzīvokļa sienām. un ja jau šī tēma Jums ir tik sāpīga tad jau skaidrs par ko es te runāju,tieši par tadām mātēm kā Jūs. un Jūs esat vienīgā kas aizstāv šo dārziņu tapēc Jūsu viedokli es sapratu un vēlos ko dzirdēt arī no citiem, protams varat ieiet un uzrakstīt kautko no mistera X
Ivetab! Mani bērni arī apmeklē šo dārziņu.Esmu tiesīga spriest un dalīties pārdomās par Jūsu iesākto diskusiju. Jums nav pamata tā runāt.
Neesmu no "Dzīpariņa", bet esmu arī pietiekami daudz saskārusies ar tādām māmiņām kuras meklē kašķi kur vien var un ar tekstiem mēs gribam, mums vajag (ar to runājot itkā vairāku vecāku vārdā), bet beigās izrādās ka aiz tā stāv tikai viens vai divi vecāki. Un šeit man vispār nav saprotams par ko kašķis - par angļu valodu? Nu tas taču ir brīvprātīgs pasākums. Un par kapeikām neviens bērnudārzā angļu valodu nemācīs. Un galugalā taču ir vecāku sapulces, kur šādas lietas pārrunāt, uzaiciniet arī vadītāju un izsakiet savas domas, nevis meklējiet anonīmos atbalstītājus internetā. Un par slimošanu - neviena audzinātāja neturēs grupā bērnu ar temperatūru. Ir protams klepojoši un puņķaini bērni, bet mēs jau neesam mediķi lai noteiktu cik nopiets ir klepus. Ir bijis pat kad pasaku vecākiem lai bez ārsta zīmes nenāk - jo klepo ļoti, nākamajā dienā bērns ir dārziņā ar visu ārsta zīmi ka var apmeklēt dārziņu. Arī manā grupā ir bērni kuri slimo nepārtraukti un ir bērni kuri praktiski neslimo nemaz. Tas ir atkarīgs no imunitātes, ja bērnam tā ir laba, tad neslimos, ja nē tad slimos, un nu tur jau dārziņš nau vainīgs. Ja jau mums nāktu tik slimi bērni, tad arī mēs audzinātājas un auklītes slimotu. Bet ja gribas kašķēties, tad vienmēr var atrast par ko!
Jā aizstāvu, jo tā ir mana izvēle, ir muļķīgi izvēlēties dārziņu, to apmeklēt un bet tajā pašā laikā to kritizēt un nolikt. Tā ir necieņa arī pret citiem bērniņiem un ģimenēm. Ja ir tik briesmīgi, tad meklē citu dārziņu, bet nebaidi nākamos apmeklētājus. Dzīpariņš ir jauks dārziņš, un zinu daudzus vecākus, kas to izvēlas ar prieku. P.S. neuzskatu, ka man jāklusē tikai tāpēc, ka viedoklis nesakrīt ar jūsējo. Šis ir forums, kur cilvēki diskutē nevis tikai diskusijas veidotājam glauda pa spalvai.
katrs vecāks bernudārzā paraksta iekšējās kartības noteikumus...tajos ir rakstīts,ka uz b/d ved veselus bērnus.