Dzivoklu pieskirsana rinda stavosajiem.
Dzivoju denacionalizeta maja u stavu rinda kopa ar delu nu jau gadus 15 kops manu maju atguva bijusie saimnieki.Tagad dome piedava man ar delu 1 istabas dzivokli,bet pa so laiku dels jauir izaudzis un divata tada dzivokli mums nav vietas.Tur var ielikt divas gultas un skapim vietas nepietiek.Par personigo dzivi tad vispar ir jaaizmirs ka man(esmu precejusies)ka delam.Sobrid mana dzivokla kvadratura ir pari par 70 kvadratmetriem,tas ir 4 istaba + virtuve.Var but kads zina likumus?Vai man ar pieaugusu delu nepienakas lielas dzivoklis vai divi vienistabas?ja es pienemu tadu dzivokli es loti pasliktinu savus dzives apstaklus.pat cieminus nebus kur uznemt...
Es esmu denacionalizēta nama saimniece. Arī manā mājā līdz šī gada februārim dzīvoja īrniece, kura, manuprāt apzināti negāja uz piedāvātajiem dzīvokļiem, jo ir taču ļoti ērti dzīvot centrā, 3 istabās un maksāt 25 Ls mēnesī, zinot, ka neko neviens viņai nevar padarīt. Tajā pašā laikā mani bērni īrēja dzīvojamo platību pa dārgo, jo sava vectēva celtajā mājā vnk. netika. Es iesaku sākt pašai risināt savas problēmas, ja nepatīk domes piedāvātais variants - meklējiet labāku! Un maksājiet vairāk ...Protams, ne jau jūs vainīgi, ka dzīvojat denacionalizētā namā, bet nu to namu saimnieki arī būtu jāsaprot.
neiet runa par to cik un par ko maksat...nekas letaks me nesanak,malka japerk,elektriba ari iet krietni vairak utt.es te ari albprat nomirtu jo esmu te dzimusi...es domaju par likumdosanu...kas un ka pienakas...mana maja ir parpirkta un neviens te netaisas dzivot no jaunajiem saimniekiem.viens dzivoklis ir tukss jau 4 gadus,otru izirejam pasi,jo maja ir pustuksa un lidz ar to auksta.mans saimnieks tikai par to priecajas...
Atvainojos, ja es ne tā kaut ko. Patiesībā es gadiem šo denacionalizēto namu problēmu esmu uztvērusi samērā sāpīgi. Jo bērni tiešām labprāt būtu dzīvojuši tajā mūsu namā, bet tā kundze vienkārši ampelējās. Nez cik reizes viņai dome piedāvāja variantus, bet nebija gana labi. Bērni īrēja ar malku apkurināmu dzīvoklīti 3x dārgāk. Manuprāt mūsdienās vairs nekas nevienam nepienākas, ja ir nauda, izvēlies, kas pašam tīk... Tukšu dzīvokļu daudz... Sāpīgi, protams.
Nesaprotu. Mūsdienās dod dzīvokli un Jūs to neņemat ?
Un džakuzī vannasistabā arī nav???? Pilnīgs vājprāts!!!!!! :D
Ja jau esat precējusies, tad lai vecis ar domā ko darīt!Dome piešķir Jums ar dēlu.....Ir ģimenes, kurās ir 5 cilvēki un 1 istabas dzīvoklis.....Dzīvo, nekāda vaina! Kopā jautrāk :)
viegli tadas mulkibas rakstit ja pats neesi dzivojis 1 istaba 5 cilveki,pats pamegini un tad raksti
tiešām izlaidusies!!!! dēlam, ja vien ir vairāk par 17 gadiem pašam jāsāk kļūt patstāvīgam, visu mūžu turēsi pavadā? un vecis lai domā, kāpēc Tev par to jāsatraucas. Atstājiet dēlam 1istabnieku un abi - aidā dzīvē.
es nesaprotu kapec kadam kaut kas par velti jadod? Johaidi? Rokas nav, galva nestrada???? Kapec es varu stradat un maksat kreditu, bet kapc kads cits slinks tizlenis(es atvainojos) par nodoklu maksataju naudu gaida kad kaut ko iedos????
man tas pienakas pec likumdosanas...un tas nebus mans bet domes dzivoklis..es ar to nevaru ne ko darit ne pardot,ne mainit,tikai dzivot...cik tomer cilveki ir nenovidigi,skaudigi.es neesmu vainiga ka dzivoju saimnieku maja visu savu muzu...man nebija ko privatizet ka citiem...
man tas pienakas pec likumdosanas...un tas nebus mans bet domes dzivoklis..es ar to nevaru ne ko darit ne pardot,ne mainit,tikai dzivot...cik tomer cilveki ir nenovidigi,skaudigi.es neesmu vainiga ka dzivoju saimnieku maja visu savu muzu...man nebija ko privatizet ka citiem...
Man arī nebija, ko privatizēt. Pati strādāju, lai man un bērniem būtu kur dzīvot. Ledus 15 gadu laikā nevar atrisināt savas dzīvesvietas problēmas un tikai gaida, ka kāds kaut ko iedos un arī tad vēl nav apmierināti. Tipiska padomju cilvēka domāšana- man pienākas, man jādod.
Nav runa par nenovīdību, bet par šodienas realitāti. Sociālisms ir beidzies jau kādu laiku atpakaļ. "es neesmu vainīga, ka dzīvoju saimnieka mājā"- visas mājas šodien ir kāda saimnieka mājas. Vai nu pats esi saimnieks vai maksā saimniekam. Pie tam, ir iespēja izvēlēties, kādam saimniekam maksāt.