Ūdens

Šorīt uzvārot tējkannā dzeramā ūdeni no krāna, nesapratu kāpēc tas garšo dīvaini, līdz atcerējos ka tieši tā kādreiz padomju laikos garšoja tolaik bagātīgi hlorētais ūdens. Jautājums: Vai ši "tradīcija"ir atgriezusies un ūdens patiešām tiek hlorēts? Vai arī tam ir kāt citi "labumi"?

Aivars Slišāns , 2012-05-13 19:07:42

http://www.malkalne.lv/?pg=1&cat=2&id=1094

Inna , 2012-05-13 20:52:20

Paldies! Padoms par ūdens vārīšanu neko nedod - vārot nātrija hipohlorīta ūdeni, hlora garša nepazūd. Tāds ūdens nav dzerams.

Aivars Slišāns , 2012-05-13 21:17:13

Aivars : Vecais būtu sekojis pats savam padomam jau gadus 30 būtu auksts kluss un izžuvis:):)

Lunis , 2012-05-13 21:24:00

Es vakar vakarpusē iegāju dušā, vis pēc hlora smirdēja :(
Sākumā domāju kāds podu berzis, bet izrādās no krāna smaka nāk :D

Fubla , 2012-05-14 09:27:56

Aivars no kura laika Tu dziivo Ogrē?

kuka , 2012-05-14 15:03:45

ar hloru mūs baros līdz 8. jūnijam.

pics , 2012-05-14 17:07:29

Labi ir, ka izhlorē, vismaz krievu laikos mazāk slimības bija, un vēl to ūdeni katrā gadījumā no krāna nevārītu nevajadzētu lakt.

hmm , 2012-05-15 22:59:21

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)
 

Ogrenet