Ūdens
Šorīt uzvārot tējkannā dzeramā ūdeni no krāna, nesapratu kāpēc tas garšo dīvaini, līdz atcerējos ka tieši tā kādreiz padomju laikos garšoja tolaik bagātīgi hlorētais ūdens. Jautājums: Vai ši "tradīcija"ir atgriezusies un ūdens patiešām tiek hlorēts? Vai arī tam ir kāt citi "labumi"?
http://www.malkalne.lv/?pg=1&cat=2&id=1094
Paldies! Padoms par ūdens vārīšanu neko nedod - vārot nātrija hipohlorīta ūdeni, hlora garša nepazūd. Tāds ūdens nav dzerams.
Aivars : Vecais būtu sekojis pats savam padomam jau gadus 30 būtu auksts kluss un izžuvis:):)
Es vakar vakarpusē iegāju dušā, vis pēc hlora smirdēja :(
Sākumā domāju kāds podu berzis, bet izrādās no krāna smaka nāk :D
Aivars no kura laika Tu dziivo Ogrē?
ar hloru mūs baros līdz 8. jūnijam.
Labi ir, ka izhlorē, vismaz krievu laikos mazāk slimības bija, un vēl to ūdeni katrā gadījumā no krāna nevārītu nevajadzētu lakt.