Zīmes

Jautājums Ogres novada domei kā viņi domā atrisināt jautājumu ar stāvietām. Es šodien ierados 22:50 mājās un man pie mājas nebija neviena vieta brīva priekš auto citur ar nekur nevar vairs nolikt jo ir zīmes stavēt aizliekts. Tuvākās stāvietas ir pilnas nav ne vienas brīvas vietas tuvākie pagalmi pilni. Sakie kas man to auto mežā dzīt.Tad izveidoiet no sākuma stavietas un tad liekat zīmes. Var redzēt kā Ogres domei intresē pilsētas problēmas.

Zilokalnu pr. 10

z-10 , 2007-02-15 23:08:46

Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ.... Atliek doties uz maksas stāvlaukumu, iegādāties garāžu vai arī pārdot mašīnu un pārvietoties ar sabiedrisko transportu. Visiem vietas tajā mazajā pleķītī pie mājas nepietiks, kad šīs mājas cēla, neviens nevarēja iedomāties, ka autiņš būs katram tās iedzīvotājam.

to z-10 , 2007-02-15 23:23:49

Maksas stāvieta nav vietu

z-10 , 2007-02-15 23:51:42

Tas laikam ir kautkāds bērnudārza pārstāvis ja viņam neintresē kur nolikt auto. Daudzi strādā un viņiem nepieciešams autu, un atbraucot vēlu no darba nav kur nolikt. Stāvlaukumi ir visi pilni, garāžas arī nevar dabūt, takā ja nezin lai nerunā!!!

. , 2007-02-16 09:15:30

Garāžas Ogrē ir visnejēdzīgākajās vietās, ar domu, ka līdz turienei aizstaigā (pareizāk teikt aizbrauc) un atstāj mašīnīti ziemas miegā uz vairākiem mēnešiem. Jo tādu gabalu mērot ik dienas pakaļ mašīnai ir tas pats kas braukt ar sabiedrisko. Auto cilvēkam ir tāpēc, lai būtu ērti, izej no mājas un iesēdies autiņā. Taču ar tām autostāvvietām patiešām ir katastrofa... Pilnīgi piekrītu... Un ar zīmēm "aizliegts stāvēt" problēma netiek atrisināta, vienīgi autobraucējiem tas padārgi izmaksā. Ja nav kur likt, tad liks arī zem zīmes. Nav ko brīnīties, mūsu dome ir postpadomju ievirzi. Tai nav svarīgi risināt problēmu, bet gan tikai un vienīgi sodīt...

L-ka , 2007-02-16 09:21:04

Taisnība, maksas stāvietas ir pilnas tā pat kā Ogres ielas ar aizlieguma zīmēm stāvēt! :(

mašīna , 2007-02-16 12:43:05

a moš stāvvietu īpašnieki lobē domi?? ;)

onjons , 2007-02-16 13:19:38

Lapu iela tas ir acimredzami! :)

to onjons , 2007-02-17 20:44:12

ogrenet jautājums DOMEI ko viņi domā lietas lābā darīt......

z-10 , 2007-02-17 21:46:22

Ogres Dome neko nedarīs šā jautājuma atrisināšanai. Paskatieties kādi Ogrē ceļi. Izksatās ka pašiem vien būs jāmeklē kāda sprauga kur to autiņu iebāzt, un tad no rīta nākot pārbaudīt vai nav apzagts un saskrāpēts. Tur nu nekā nepadarīsi.

ex , 2007-05-23 23:59:08

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet