Zemes nodoklis Ogres novadā.
Saņēmu paziņojumu par zemes nodokli.Izrādās ka zemes vērtība nez kāpēc cēlusies.Pašvaldība NEKO nav darījusi, lai zemes vērtības pieaugumam būtu kāds pamats.Vienkārši pamainīja zonējumu , lai var vairāk iekasēt!
pics : ESI LEPNS !! Tā tu tu veic ieguldījumu Zatlera jaunajā AUDI un dažādu mazzinošu slaistu prēmijās un atpūtas braucienos :D Esi LEPNS!! Tu VAIRI !! Tu to izdariji !!
nu bet loģiski - man - zaglim, vajag vairāk naudu valsts kasē, lai ir ko "apgūt" jo vis paliek dārgāks , es tak nevaru dzīvot ar veciem ienākumiem, bet kur tad lai ņem naudu - kāsīšu no tautas, lai tie nabadzībā dzīvo, kas ta man ...
Šajā gadījumā valsts tepat vien Ogres novadā ir, konkrētāk Ogresgalā bij. dārzkopības sabiedrībā, kur nav elektrības, normāla piebraucamā ceļa, autobusu satiksmes, nekā nav!Bet lepni skaitās - individuālo dzīvojamo māju apbūve .Man liekas, ka Ogres domnieki pat nav tur bijuši.
nu protams, ka nav bijuši, un nebūs, jo dzīvo lepnākos rajonos. Nu neko, cerams, ka naudu izlietos saprātīgi, jo Ogres pilsēta tiešām izskatās nabadzīga autobraucējiem......
Nodoklīts aug un augs ar katru gadu.
dzirdēju, ka kaut kāda mašīna braukāja pa Dārziņiem un fotogrāfeja...kas tie tādi bija, nezinu?