Zemes nodoklis Ogres novadā.

Saņēmu paziņojumu par zemes nodokli.Izrādās ka zemes vērtība nez kāpēc cēlusies.Pašvaldība NEKO nav darījusi, lai zemes vērtības pieaugumam būtu kāds pamats.Vienkārši pamainīja zonējumu , lai var vairāk iekasēt!

pics , 2012-02-07 14:08:51

pics : ESI LEPNS !! Tā tu tu veic ieguldījumu Zatlera jaunajā AUDI un dažādu mazzinošu slaistu prēmijās un atpūtas braucienos :D Esi LEPNS!! Tu VAIRI !! Tu to izdariji !!

Lunis , 2012-02-07 15:22:43

nu bet loģiski - man - zaglim, vajag vairāk naudu valsts kasē, lai ir ko "apgūt" jo vis paliek dārgāks , es tak nevaru dzīvot ar veciem ienākumiem, bet kur tad lai ņem naudu - kāsīšu no tautas, lai tie nabadzībā dzīvo, kas ta man ...

zaglis , 2012-02-07 15:24:24

Šajā gadījumā valsts tepat vien Ogres novadā ir, konkrētāk Ogresgalā bij. dārzkopības sabiedrībā, kur nav elektrības, normāla piebraucamā ceļa, autobusu satiksmes, nekā nav!Bet lepni skaitās - individuālo dzīvojamo māju apbūve .Man liekas, ka Ogres domnieki pat nav tur bijuši.

pics , 2012-02-07 15:58:54

nu protams, ka nav bijuši, un nebūs, jo dzīvo lepnākos rajonos. Nu neko, cerams, ka naudu izlietos saprātīgi, jo Ogres pilsēta tiešām izskatās nabadzīga autobraucējiem......

he he , 2012-02-07 16:49:50

Nodoklīts aug un augs ar katru gadu.

un , 2012-02-07 16:50:29

dzirdēju, ka kaut kāda mašīna braukāja pa Dārziņiem un fotogrāfeja...kas tie tādi bija, nezinu?

koo , 2012-02-08 09:35:25

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet