Tuneļu rakšana

Meklēju 4 cilvēkus tuneļu izbūvei zem dzelzsceļa jaunogre- ogre, rakstiet uz ēpastu kornwell60@gmail.com
Pieredze nav obligāta

Aldis , 2011-12-30 13:37:50

Aprīlis jau klāt :D :D :D pieteiktos, bet man hemoroīdi traucē

jociņš-spociņš , 2011-12-30 13:55:11

kas tas par tuneli????Ogrenet.lv arī varētu uzzināt sīkāk

4apa , 2011-12-30 14:01:48

Tev vajag, pats arī roc.

. , 2011-12-30 14:19:59

Tunelis Maxsima-Maxsima , tieši tai vietā kur tas vēl krievlaikos bij paredzēts no Malkalnes prospekta gala uz Robežu ielas galu .

Lunis , 2011-12-30 14:56:40

luni , un nafig vajag to tuneli?

??? , 2011-12-30 18:51:15

??? : Tu no Ogres vari NORMĀLI izbraukt uz Daugavpils šosejas? Neesi nekad stāvējis puss stundu pie VISAM Ogres pārbrauktuvēm kad kautko stumda pa pievadceļiem ? JEBKURŠ Ogrēnietis to ir "Baudijis" Vēl 70 gados Ogrē bija parezdēts uzcelt 2 tuneļus , vienu Gajeju pie Ogres stacijas otru auto tieši pa vidu pislētai starp Malkalnes prospekta gala uz Robežu ielas galu tad satiksme vienmērīgi sadalītos starp abām pilsētas daļām tieši tā ar OGRE projektēta ka tunelis PA VIDU viss IELU tīks tā izbūvēts 60-70-80 gados. Un nekā NEUZCĒLA piķa vislaik nebija oietiekami kaut vajazdēja SMIEKLĪGU mūsdienām ciparu.

Lunis , 2011-12-30 22:14:29

Luni, bet vai tu tieshaam tici, ka te mekleetu darbiniekus????

??? , 2011-12-30 23:16:31

Parakstos rakt ar lāpstu, kapli vai citu iedoto instrumentu, tikai, vispirms, atsūti man (kopijas pa e-pastu) Latvijas Dzelzceļa saskaņojumu, kas ir pats smagākais, tad Latvijas Gāzes, jo minētajā posmā ir viens vai divi, ko ņem par atskaites punktu, gāzes vadu caururbumi, tad Mālkalne saskaņojumu, jo tur par LG vairāk caururburu, tad Latvenergo saskaņojumu, kas ir ar kārtu vairāk, citus kantorus neminēšu, ja šo un darba organizētajam zināmo kantoru saskaņojumu biezā slānī būs rīt no rīta manā e-pastā, tad ņemu lāpstu, kirku, kapli vai citu pričendāli un skrienu rakt!!!:)))

daudzpunkts , 2011-12-30 23:24:02

??? : Priekš kam man jātic , es pārāk labi zinu Ogri lai DROŠI zinātu ka ja kādreiz arī BŪVĒS tas būs pašā sūdīgākā nepiemērotākā un DARGĀKĀ vietā , kā tie auni kuri gatavojās cik tur kautkādu fantastisku 5-7m zem zemes rakt bezmaz kā metro , vēl zem Ogres upes līmēnā KAKOGO HRANA pietam nenormāli tizlā vietā Ogres upes krastā vienā pislētas malā kur NORMĀLI uzorganziēt satiksmi nemaz nav iespējams :):)

Lunis , 2011-12-30 23:24:45

Lunim: pāris minūtes padomāju, ja Tu neblefo, un tunelis ir Maxima-Maxima uz Robežu ielas galu, tad jautājums, ko viņi tur vēl grib iebāzt, ja nu vienīgi ūberkruto sakaru kabeli, šķiet, atpalicis no dzīves, ar komunikācijām viss kārtībā, ja ir runa par gājēju vai transporta tuneli, tad nesmīdini tautu, tāds Ogres ģenplānā nav paredzēts un arī nebūs, vismaz, kamēr, mēs rakstītāji, divās paaudzēs uz priekšu jau nebūsim citā saulē! Pietiek musināt tautu...

daudzpunkts , 2011-12-30 23:32:57

Lunim: Necepies, es būšu pateicīgs, ja B. kungs, ko cienu, paspēs savas dzīves laikā izbūvēt notekūdeņu attīrīšanas iekārtas, uzbūvēs gan stipri ātrāk, jo tur Eiropas naudiņas un paldies Dievam Valsts kase dod krītu un Paldies tam pašam, ka B. kungs jautājuma nozīmīgumu saprot, lai nav tā, ka es pirms, 3-4 gadiem padiskutēju ar Vilcānu kungu par šo, šis bolīja acis, kas tas tāds, neko neesmu dzirdējis, var jau būt, ka pārāk rafinēts, bet visam ir robežas.. Es būšu priecīgs, ja attīrīšanas iekārtas, Brīvības iela visā garumā, maznozīmīgaigais Čakstes ielas projekts, VISU, uzsveru, VISU MAZO IELU,ieskaitot Lašupes, d/s Ogre, Jauno gatvi un citas pamestās ūdensvadizācija, kanalizācija un asfaltizācija, tad jau mēs B. kungu (žēl, ka nav katolis) varētu nominēt iecelšanai svētīgo kārtā, tilts un tunelis, lai paliek citām paaudzēm...

daudzpunkts , 2011-12-30 23:46:29

Nu nav miera, ja reiz aizskārām pilsētai svarīgas ieteiktu JĒDZĪGĀKAJIEM no vadības aizbraukt komandējumā uz Gruziju un papētīt, kā tur tiek risinātas problēmas pašvaldībās, tur gan tā ir valsts politika, bet tomēr..., sarunājiet un aizbrauciet, pie reizes hačapuri, hvančkara, citi jaukumi, patīkamais ar lietderīgo savienojos, ir ko redzēt un pārņemt peirzedzi... Jā, pie reizes, nav šis jautājums, bet gan jau Š. kantoris lasa, kas mums tur ir ar sen nedzirdētām pilsētām kā Čerņigova UKR, Besarebeasku MLD, kur daļa kantora darbinieku aizbrauca izbaudīt jaukas atvaļinājuma dienas un adekvāti viesi ieradās pie mums, kas tur ar Meimanu, ko Helmaņa kungs galīgi noplacis, kau kā nedzird aktivitātes? Šito būs jāaizsūta Š. kungam oficiāli, ja nevīžos atbildēt ar ogrenet vai ogrenet rakstoņu nolaidības dēļ...

daudzpunkts , 2011-12-31 00:06:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet