Ogres domes budžets
Līdz 8.februāra p.12.30 varat uzdot savus jautājumus par Ogres novada domes budžetu. Uzdosim tos preses konferencē, kas būs veltīta budžeta jautājumiem un Ogres novada domē notiks 8.februārī pulksten 13. Būs iespēja saņemt atbildes no Ogres novada domes priekšsēdētāja Edvīna Bartkeviča un citiem domes pārstāvjiem.
Gribētu zināt, cik naudas šogad izlietos ielu remontam? Un kuras ielas remontēs?
http://www.ogrenet.lv/ogre/2873/?sq=balso Te, ja kas, var atrast budzeta plaanu arii.
Es arī ļoti interesējos par ielām. Kad tās saremontēs, lai izskatāmies pēc pilsētas?
Paldies, Rūķīt. Palasīju. Gribētu zināt, kas ir biznesa matrjoška?
Kāpēc Ogres domei jāuztur atskurbtuve par Ls 7500 gadā un vai citas pašvaldības arī atskurbtuvei dod naudu?
Par pilsētas labiekārtošanu: 1) ieleu remonts; 2) Ogres upes , pie līkā tilta, krastmalas sakārtošana; 3) vai Ogrē būs strūklaka? Pilsētas apzaļumošanaio vairāk ziedošu apstādūjumu!!!!!!!!
Varētu kāds atbildēt, kāpēc tik daudz jāmaksā finanšu izlīdzināšanas fondā? Par to naudu (1,75 miljoni) ielas varētu noasfaltēt.
drīkst zināt, kur tad mūs tik traki novēro?
viss, kas attiecas uz ceļu, ietvju, velosipēdu celiņu un bīstamo krustojumu uzlabošanu un remontu, interesētu, kur tieši tad tas būs uzlabots, kurus ceļu posmus vai ielas remontēs.
ielu apgaismošanai tādu naudu tērē, tikai tur, kur parasti staigāju es vai mana ģimene, ielu apgaismojuma nav nemaz vai arī tas ir absolūti nepietiekams.
Kāpēc basketbolu atbalsta, bet hokeju nē?
Kad Ogrē sāks maksāt bērna piedzimšanas pabalstu? Puse Latvijas maksā, Ogre nebūt nav tā nabadzīgākā pašvaldība.
Paldies par jautājumiem! Uzdevām domes amatpersonām, preses konference ilga gandrīz divas stundas, bet par biznesa matrjošku gan aizmirsās.:) Bet pajautāsim arī to. Atbildes būs lasāmas portālā.
Ja vēlaties vēl ko uzzināt par budžetu, protams, varat jautā, centīsimies noskaidrot.