Smēķējošie kaimiņi
Ozolniekos aizliedz smēķēt uz balkoniem un pie atvērtiem logiem.
Es tikai to atbalstu, jo kopš mūsu kaimņinu meita ir saSniegusi pubertātes vecumu, viss balkons, puķu kastes ir apbērtas ar pelniem, izsmēķiem, ēdienu atliekām pēc ballītēm, salmiņiem utt
Tas notiek Ausekļa prospekta 15 sestajā stāvā.... persona sapratīs, ja vien lasa Ogre net...
mēs lūdzām tā nedarīt, bet mums saskrāpēja mašīnu un izlaida gaisu no riepām!
Tā rīkojas inteliģentie LATVIEŠI...
xexe mana maja tas pats pa logu visu laiku pipe un dumi visi nak uz manu dzivokli,besiara!!!!
atbalstu
Bet to var pavērst pret tiem pīpētājiem tāpat palaist dūmus viņiem ar asaru gāzi,kad vaļā logi
mani sābri pīpē pie ārduirvīm, dūmi pa logu manā dzīvoklī. bet urlām jau nav jēgas pat aizrādīt.....
Mums pa trubām nāk dūmi toletē un vannas istabā.....
bet mans kaimiņš dzīvo piektajā stāvā un no pašas augšas regulāri nāk ar cigareti kuupošu un arī uz augšu ejot tas pats.esmu ar viņu par to runājusi bet tik pasmejas.
diemžēl Latvijā kopējais intelekta līmenis ir zems, cilvēki nekulturāli, tas laikam padomju mantojums. Man arī apkārt dzīvo mūsu pašu tautieši - latvieši, kas uzvedas kā cūkas un dara ko grib un kad grib.
Ar tiem pīpētājiem ļoti vienkārši tiek galā PAŠVALDĪBAS policija,tikai vajag piezvanīt.
jūs ko te visi gribat teikt, ka ar likumu ir aizliegts savā īpašumā smēķēt? smēķēju uz balkona, nav balkona smēkēju pie loga. Tikai atškirība ka plenus nebirdinu kaimiņam uz galvas un neko citu arī nemetu pa logu ārā.
Kopš otrā pasaules kara, cik pastāv komunaļņiki, daudzdzīvokļu "blokmājas", kazarmas vai kopmītnes, visas pīpēšanas, smēķēšanas vai citu smaku (grills, krāsas, parfīms, metāna gāze) palaišana tika risināta savstarpēju pārrunu, audzināšanas vai iekaustīšanas ceļā. pēkšņi nabadziņiem viss sāk traucēt un jāpieņem likums ar sodiem!!! idiotisks! Jums vēl ko, putna pienu uz sidraba paplātes pienest un kāpņu telpās sarkanos paklājus izklāt?! Vaši nevarat sakopt savu dzīvojamo vidi?! Es šmucīgam kaimiņam pēc trešā paskaidrojuma neņemšanas vērā, ka pīpēt litā AIZLIEGTS, paisno šķīlienu pa purnu un lieta darīta, puišeļi 2X nedēļā kāpņu telpu telpu mazgā, lai nespļaudītos un cienītu gan savu, gan sētnieces darbu. Labi, katrs dara kā grib un māk.
jā, pašvaldības policija ir labs risinājums!
Nu saturies, mazā , spicā augšas stāva kaimiņine!
Pilnīgi pareizi.Manam logam divu metrus tālāk atrodas kaimiņu balkons . Pīpē uz nebēdu, es sēžu un strādāju pie loga, dūmi nāk taisni mutē. Ja visiem ir tiesības , tad kur ir manas tiesības? Laukam , ja nepārtrauks pīpēt, tad inde būs jāšpricē uz viņu pusi. Savādāk nesaprot.
Pats esmu smēķētājs, bet atbalstu aizliegumu. Vajag pēc tāda paša principa kā pie pašvaldību ēkām - 10 metru rādiusā ap daudzdzīvokļu mājām.
Policija te nelīdzēs, jo katrs savā īpašumā varot darīt ko grib, ja kādam traucējot, vajagot aizvērt logu :)
tā arī būs, ka drīz par gaisa elpošanu būs jāmaksā nodoklis un par atraugu vai purkšķi tiks piemērots krimināls sods par gaisa piesārņojumu!
Savā īpašumā lai tad arī ļuļķē! Gultā, vannā, uz poda, kur vien grib. Bet ne tur, kur kaimiņiem jāelpo. Bet savu dzīvokli redz negrib smirdināt, labāk kaimiņa! Ja es būtu vecis un vēl Kara Veterāns, ātri tiktu galā... bet... atliek tikai cerības uz likumu un policiju.