OGRES NOVADA DOMEI!!
EW!! Dominieki, .. Lūgums nolīdzināt Bezdelīgas ielu. rakšanas darbi nenotiek, a bedres līdz ceļiem!
Tā kā man mašīna nav diez ko augsta, nesen nokrāsoto bamperu esmu jau atkal uzplēsis, man tas izmaksā 80 ls. Tādā gadījumā ja netiks tās bedres sataisītas, Izsitīšu kādā no tām trubām caurumu rīt!!!
Ja nav naudas aiztaisīt, tad davai rokiet ka paši ar savām rociņām.
domāju, ka tev mālkani jāpurina. arī. nav jau ogre normala, kautkas ar to remontdarbu plānošanu nav kārtībā ielas gatavas, bet gaida kad uznāks sals un lietus, lai asvaltētu.....
jaunogrē arī jāzīlē ka'piebraukt pie mājām pie ogers stacijas. un jau redzu, kur bedres iesēdušās ap kanalizācijas aku v;akiem, kur redzams,kaapakša'bedre izskalojusies, vai sasēdusies...
man žēl arī mana mašīna.
Ir varianti, nav normāls ceļš, Ir caurums trubās :D
Vainīgs Egils Helmanis kas negrib maksāt savam exdraugam, būvmaterialu veikalu īpašniekam Gunaram Kārkliņam par būvmaterialiem tik, cik tas bodē maksā. Skopulis un šantažists Helmanis, -fui!
Helmanis tiešām pie visa vainīgs. Arī bērni Āfrikā mirst badā viņa dēļ. Tak beidziet visu uz viņu gāzt.
Stasi, ja vajag paligus - saki, mēs arī esam gatavi
Varbūt nopērkam Domes darbiniekiem ekskursiju uz Venstpili?
to Stasis un rose,
un tas ir viss uz ko Jūs esat spējīgi?
tikai uz tukšu muldēšanu te - Ogrenet.lv kur neviens, atkārtoju - NEVIENS, nekad neko nelasa un nedara lietas labā?!?!
tas ceļ pašapziņu vai kā?!?
smiekli par Jums nāk ! ! !
tukši - SLIMI draudi,ne Jūs kādreiz kaut ko izdarīsiet, ne arī esat izdarījuši ! ! ! Nīkuļi ! ! !
pierādi sevi ar darbiem nevis vārdiem !
Nē nu tiešām mani fascinē šie pamuļķīši...tā vietā ,lai uzrakstītu iesniegumu Mālkalnei un domei,viņi pa tukšo raksta šeit!!!!
okeey!
Esmu iekšā, vai ir kāds no tiem piekritējiem gatvs uz kko tādu?