Ogres celi

Nesen gadījās izbraukt cauri Ogrei. Cik atceros pavisam nesen ieklāja jaunu asfaltu. Tagad zobi krīt laukā braucot pa bedrēm. Fantastika!

caurbraucis , 2010-03-21 10:10:46

Kurā tad ceļā posmā ir bijis jauns asfalts? :O

Kristaps , 2010-03-21 11:06:19

Ogrē ceļu nav!!!

Autobraucejs , 2010-03-21 11:07:35

Ogrē nav saimnieka , ir tikai zagļi, kā mūsu valdībā...

HURONS , 2010-08-17 13:49:35

kads cels ir Jauna gatve tur jau ar kajam gruti iziet kur nu vel ar masinu kad vienreiz sakartos to celu tada satiksme vai tiesam nevar noasvaltet to ielu murgs. Ta jau ir ja dzivotu deputats uz tas ielas tad gan sakartotu celu

dd , 2010-08-30 13:01:57

Man interesē, kad beigsies tas rakšanas ārprāts Brīvības ielā posmā no Ogres līdz MRS?
Es saprotu, ja jārok, tad jārok, gan jau pamatojums tam ir, bet kāpēc nevar aizbēŗt tās bedres kvalitatīvi ciet, kad darbs relatīvi pabeigts? Par atpakaļ uzlietu asfaltu laikam ir naivi cerēt. Bet vismaz tās bedres aiztaisiet, lūdzu!!!!! Patiešām neiespējami pabraukt!!

braucējs , 2010-09-15 14:04:44

Kopš pavasara regulāri vairākas reizes dienā sanāk braukt pa Brīvības ielu. Cik redzu šos ,,strādniekus", tad 90% gadījumos viņi vai nu snauž savos traktoros, vai stāv un pīpē vai vienkārši stāv pie izraktās bedres un blenž tajā, kaut ko meditē. GANDRĪZ NEKAD neviens nestrādā!!! Vakar arī 2 veči nocēluši kanalizācijas akai vāku ielas vidū stāv un vienkārši blenž akā! Sagaidīs lietu un sniegu un tad steigā peļķēs sametīs asfaltu.Izskatās pēc apzinātas kaitniecības!

andžs , 2010-10-08 17:04:19

jaa , sanaak katru dienu braukt pa Brivibas ielu , nu shausmas kvadrataa , un tiesham ko jus gaidat , kad uzsnigs sniegs un tad taisiisiet ciet bedres!
Es domaaju vajag uzaicinaat ''bez tabu'' vai ''tautas balsi'' lai aizbrauc uz domi un apjautajas, varbuut kaut kas izkusteesies!
Jo auto piekare lenaam saak jukt araa :)

ogrenietis , 2010-10-12 11:26:00

Sveicinati milie ogrieniesi vai jums neapnik braukt pa tadiem celiem: seviski Ogre -Kartonka puse . Vajag sataisit parakstu vaksanu un sutit uz ministriju ar bildem , repartazu , un piradijumiem no celupolicijas ka tads cels ir bistams . ta izdarija Liepajas iedzivotaji :DELFI-video » Pieprasa salabot ceļu Grobiņa-Ventspils [liepajniekiem.lv] (0) Liepājā otrdien vāca parakstus iesniegumam, ko paredzēts iesniegt Satiksmes ministrijā un valsts akciju sabiedrībai “Latvijas Valsts ceļi” saistībā ar dramatisko situāciju autoceļa Grobiņa – Ventspils posmā.
Iesniegumā lūgts nekavējoties novērst satiksmes drošības apdraudējumu, uzsākt ceļa remontu un atlīdzināt katram iesnieguma parakstītājam kaitējuma summu.

satrauktais iedzivotaijis , 2011-02-16 11:38:19

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet