jānis bērziņš
Jānis Bērziņš,(Dzimšanas gads:1962.) aizņēmās no Jura Pudāna naudu, pāris tūkstošus(PATS ZINI CIK!!!)un neatdeva, īsāk sakot melis un zaglis.
Elīna Pudāne
Visiem Bērziņiem pa muti!
Vai cik tautisks vārds un uzvārds. Es zinu 11 gab.
A nevarētu kādas konkrētākas Jāņa Bērziņa pazīmes minēt.. daudz aizdomās turamo..
Zinu vismaz 10 DROŠI Jāņus Berziņus:)
tas vel strunc kadi vismaz 3 ir Jaņi Berziņi Jāņa Berziņa dēls :):)
Par zagli sauc to kurš nozog! Bet jūs paši aizdevāt paši arī vainīgi tādas naudas summas aizdodot
eliinai : Tos sauc par "Lohiem" :):)
Nee,par "Lohatroniem :D"
kā saka- ja nevari naudu atdot pavisam, tad nevajag aizdot.
Nu protams, visi metas uzreiz zagli aizstāvēt, tāpēc, ka visi paši sagrābušies parādus un negrib atdot.. Aizņemties un norunātajā laikā neatdot, ir tas pats, kas nozagt!
y : Kāpēc "Zagli" , spriežot pēc texstiem tas piķis ir iedots varbūt pat uz procentiem TĀTAD par kautkādu zakšanu nevar būt ne runa . A piečakarēt augļotāju visos laikos skaitijies KRUTA , palasi folkloru vai vēsturi :):) Piemēram mums Valdība pilnā nopietnībā apspriež kā "Piečakarēt" zviedru bankas , tātad tas pats variants kā apčakarēt aizdevēju AUGĻOTĀJU :):)
īstais Jānis Bērziņš pats zin...(suns zin ko ēdis) tas kuršā kādreiz dzīvoja Ikšķilē, bet tagad ogrē....
SIA ‘’Āriņi’’ Jānis Bērziņš
man arī ir parādā 2 personi. Un pilnīgi nebija aizdomu, ka neatdos. jo pirms tam atdeva mazāku summu. un nezinu , ka atgūt. vienam pat ir parādzīme, bet ko tas dod? n evajag apdi.........st tādus, kā mēs, jo jūsu draugi, masas, brāļu un tt. var arī būt apkrāpēji. un te ir 'vor zakona'.
man ir parādā Āris Lapiņš un Dainis Reitups. Nu un ko lai tagad daru/ ARĪ NEZINU,KAUT JĀKAR PIE KAUNA STABA......
pār visiem parādniekiem nāks lāsts.....vienam tas jau piepildījās...sāpīgi, bet fakts,,,,un šim te Berozkinam viss vēl priekšā....tici man
Viens Janis Berzins pa Ogres darziem un citur ,braukaja zagdams metalu.Ar zalu Mitsubisi Space Runner.
SIA "Āriņi", valdes loceklis
Lāsts nāks pār tiem, kuri citiem vēl lāstu ;) Neaizraujies meitenīt, tētis pats tiks ar saviem parādniekiem galā.