Es balsošu pret Pēteri Dimantu
Lūdzu parakstīties visus, kas balsos pret Pēteri Dimantu.
Es esmu gatavs balsot pret, bet precizējiet kas ir tas Dimants?
kas tu bljin saspiedies esi!!! tiesham cilveki jociigi paliek !laikam nav ko dariit! Davai balsojam lai atlaizh visus!! balsojam lai jumis nebuutu ogree!!balsojam lai televiziju raditu par briivu!! ej pie domes piketee gudriniek!! Var redzeet ka cilveki krizes laikaa debiili paliek!!
ES ARĪ.........
Kā tad droš Ogre pelnijusi tādu kā Dimants kurš NOKRĀPJ nabagiem atbalsta piķi , reāli noblēdī zemniekiem un viņu bērniem NAUDU lauku turisma attisibai domātu piķi un vēl batonus sprauž naivai zostiņai kā 5x sēdējis recidīvists NEKAUNĪGI . Reku Auziņam dūšas pietika kā kārtīgam vecim tik par AIZDOMĀM UN MĒĢINĀJUMU nolikt mandātu un apturēt darbību . Šitais par REĀLI NOTIKUŠU lietu pieķerts i nedomā kaunēties. BĀBA UN MIKSTAIS pieķera kā losi un neprotās vākties!! Šitādu pa gabalu no jebkādaiem lēmumiem jebkādas valsts vai pašvaldības mantas jebkā kas var PIELIPT pie nagiem , lai fīrējās ar privātajiem tik tur ātri par šitādiem partneru uzmetieniem kā zaglīgam grāmatvedim var gadīties pleznas betonā un pie zivīm. Cilvēki šo ieliek PIESKATĪT / PĀRVALDĪT/ VAIROT kopēju piķi šis ņem un nošmauc un taga vēl lokās!
Kā var nobalsot pret Dimantu? Balsojot par Kārkliņu? Saspiedies tu esi! Varbūt tad labāk iesaki balsot par Kazeļņiku, kuru savā sarakstā mēģinot Auziņš iedabūt. Vismaz Latvijas Saeima vairs nevarēs lielīties ar pasaulē stiprāko deputātu!!!
Es arī balsošu pret Dimantu. Atbalstu vienīgi kārkliņu. Viņš ir ļoti gaišs tēls. Viņš ir mūsu pilsētas glābējs.
Imant cik kārkls samaksāja lai raksti pret dimantu?
Es arī balsošu par kārkliņu. Viņšvienīgais domā par mūsu pilsētu.
2009-03-25 15:46:52 : Kas ir "Imants" kāds pamests brūtgāns?
2009-03-25 15:46:52 : Kārkliņam tik daudz piķa nebūs lai varētu atļauties man maksāt spriežot pēc "Budzēta apcirpšanas" citur :):) Taka esmu daaaudz daaudz ļaunāks variants un "Labdaris" to labi zin:):)
es balsoshu PAR dimantu:)
Nu neziepējaties tam Dimantam.līdz vēlēšanām parādīsies jauni tēli un tad domāsim par viņiem,bet tas stosteklis lai gana savu briedi un zvejo foreles.Lai darbojās savos laukos un attaisno saņemto naudu.
riktīgi smieklīga diskusija. tikai acīmredzami to organizē cilvēciņš, kurš domā, ka tādējādi ieriebs dimantam. šādām diskusijām ir pilnīgi pretējs rezultāts. organizētāji varētu būt gan no vienas, gan no otras frontes. tie bez izglītības varētu domāt , ka baigi ieriebs dimantam, bet tikpat labi arī pats dimants šito varēja aizsākt, jo labi zin, cik labi pievērš uzmanību dubļu liešanas mēģinājums. kaut gan man no malas palika iespaids, ka dimants nostučīja auziņa afēru ar es naudām un auziņš mēģināja atriebties uzrokot dimantam līdzīgu story.
A, es vot balsošu par Bartkeviču
Kas tas tāds?
Kas tas tāds?
?? , 2009-03-25 19:47:15
Dimants-akmens no gredzena
Ej jūs deģenerāti, tādu kā Dimants varbūt ir lielākā daļa, ko neejat un necīnaties.Atraduši vienu kam klupt, kā vārnas uz maitu.. Tak tādu , kas uz tautas rēķina sabūvējuši gandrīz visi augstākstāvošie. Ko guļat? Dimants droši vien ir 'drusku labāks nekā pārējie zaglēni, kas izmanto ES naudu savā labā.
Tas ir tas pats kuram nav māju un jādzīvo svešā viesu namā, kurā arī strādā par direktoru?
Jā,jā tas pats.Viņš ari uzvedās kā 5x sēdējis recidīvists .
Es par Dimantu ,Helmani,Bartkēviču -lai viņiem veselība un spēks izturēt knābātājus .
izturēt vai uzturēt?
http://www.ogresvestis.lv/news.php?newsid=12391
F111 : Tavs "Specālists" būs no jeņķiem tulkotas mācib grāmats pārlasījies :):):) Praksē viss ir savādāk :):) Gluži tāpat kā ar nošmaukoto Lauku atbalsta piķi , pina pina "Shēmas" un sapinās kā pēdejais lūzers:):)
nedomāju, ka kāds te vispār jebkādas gramatas lasījis.. :)
Žēl, ka mūsu pilsētai, tas ir Lielvārdei, nav sava DIMANTA. Vēlu veiksmi, izturību, veselību Pēterim Dimantam! Ja Jums tas viss būs, arī Ogres novadam , tajā skaitā Lielvārdei būs tikai labāk, jo Jūsu entuziasms, dzīves spars, strādīgums nav nevienam, ne Ogrē, ne mūsu pilsētā.
lielvārdietis : spraud spraud batonuss , IR jums "Savs DIMANTS" tas pats no Ogres tik Troska ar čomiem prot šo lab nolikt "Pie ratiem" kad roķeles pēc pašvaldības piķa stiepjas. Nav tomēr kā Ogre kur šiverē pa valsts kabatu kā pa savējo. Kā šo atšuva ar viņa pustukšo būceni no bērndārzu piķa , obloms šim sanāca ne tā kā Ogrē ar "Skolotāju dzīvokļiem" :):)
Labi, ka tev ir daudz būcenes (kaut tukšas), pliks un nabags LUNI, tu esi kā baznīcas žurka............
JO VAIRĀK DZIRDU PORTĀLOS, JO VAIRĀK REDZU TV, JO VAIRĀK REDZU ŠO KUNGU KĀ MŪSU PILSĒTAS VARBŪT NE GALVU, BET TUVU TAM. TAČU, KAS ZIN, BEIDZOT DOKTORANTŪRU, IZGLĪTOJOTIES UTT, VARBŪT, LAI VADA OGRI, TAD VISU VALSTI!! PAR DIMANTU UN GAIŠU NĀKOTNI LATVIJĀ, NEVIS ĀRPUS ROBEŽĀM!
Šleseru Rīgā Dimantu Ogrē, tad varbūt uzreiz savā darba līgumā norādiet Dimanta bankas kontu? :D
2009-03-26 15:22:58 : Ha ha , es kā istens savas joms darbons ar daudz daudz gadu stāžu sen un labi esmu parūpējies lai nevis būtu "kā baznīcas žurka" bet lai manis VISPĀR nebūtu nekur nāk nekādā taustāmā veidā :):) Tie kas zem manis regulāri mēģina parakties vai uzbraukt parasti paliek "Uz pauzes" jo neko tādu LV šiem nav gadijies sastapt un tikmēr kamēr šie stāv "Vaļā muti" tikmēr ar zasveķi sevi un savus "Labvēļus labdarus" kas arī ir mans un K* mērķis šais rotaļās:):)
Luni, nu gan sevi salielīji ;]]
kamo : Zinā kā , nekas tā neuzjautrina ka pasmieties par tiem kam liekas ka "Gudrāks par visiem" un apačakarēs visus . Tie parasti sevi apčakarē un stulbi iekrīt kā Dimants ar savu "Turismu" :):) :):)
ar tūrismu Dimants vel nav iekritis.. mierīgi dzīvo svešā viesu namā un ausis nekustina.. :D
Jūs te visi Dimants, Dimants, bet kas viņš vspār ir.
Kāpēc uzpirktie niki gānījaties pret Dimantu,ļaujiet tautai pašai izlemt,neuzspiežat savu gribu ar manipulāciju.
Es uzskatu,ka Dimants ir vienīgais perspektīvais kandidāts par kuru balsošu.
Ko Tu glupam padarīsi!
Nēmo, ne jau viss un visi pērkas un pārdodas Tavai zināšanai...
Nav liela izvēle nākošām pašvaldības vēlēšanam vai pilnīgi muļķi ka Gutpelc vai zagļi!
Es arī par P.Dimantu un E.Helmani :)
Nu par Gutpelcu toč nevar balsot-pilnīgi dumjš :D :D :D
Es balsošu par Dimantu,jo vēlos,lai Ogres domē pie teikšanas būtu izglītoti deputāti,kas pārzina likumus.
Par Kārkliņu un Vecziediņu nebalsošu ne par kādu cenu,noriebušies viņu meli.
es balsošu par Tribocki. Dzeks reāli srādā un pats zina kā naudu pelnīt, tad arī pašvaldību vadīs kā nākas. a pēcis ir spožums, kas ir pārāk pārgudrs. man patīk reāli strādīgi cilvēki.
pret Dimantu!!!!
Es arī par Dimanta kungu! Lai viņam un viņa ģimenei spēks un izturība!
Kāpēc tērēt laiku balsojiet labāk uzreiz visus savus īpašumus un uzkrātos līdzekļus atdodiet labrātīgi.