Balsosim pret Dimantu
Aicinu visus balsot pret Dimantu. Atcerieties tas ir emociju balsojums, un Jums nevajag Dimantu pazīt personiski. Es viņu nezinu un man viņš nepatīk. Balsojiet pret viņu. Aicinu visus vēlētājus izvēlēties alternatīvu- cienijamo G. Kārkliņu, kurš ir mūsu pilsētas pozitīvais tēls, viņš ar savu darbu ir pierādījis, ka spēj Ogrei nodrošināt spožu nākotni.
tad jau labāk par Dimantu, nevis kārkliņu. Dimantam vismaz ir viena sieva un bērniņš. Otrs kungs piekopj daudzsievību un tas nav pieļaujams.
Kārkl atlaiž cilvēkus sagraujot visas cerības par labāku dzīvi, viņam tikai nauda intresē. Ceru, ka atradīšu darbu pie Dimanta tajā muižā.
maratons sācies! :) varu derēt, ka šie komentari trīs ir no vienas IP adreses
Strādniece --ES gan viņus liktu uz viena sliekšņa un pa smuko abiem pendeli mīkstumos ,lai lido labi tālu .Nu kā dzērves uz siltajām zemēm,bet bez atgiežsanās.Tā lūk.un par darbu pie Dimanta-Uzvilks kā mazo ezīti pa pilnu klapi.Tā kā mūkot no vilka uz lāča tiksi.kaut gan darbu varēs dabūt jaunajā briežu dārzā-par briedi.
Intereanti par ko jūs Onjon balsotu?
Piekrītu tev bēgot no dimanta ieskriesim Kārkliņam ķepās. Tad jau labāk par dimantu.
Ne pie viena no viņiem.
skaties vēlētājs ka tev nav jaiet pie dimanta darbinjsh japrasa tad gan tu gribeesi balsot par vinju!!
piekriitu stradniecei! pats arii gaidu kad tur saksies restauresana gribas kadu darbinu dabut! ES vienmer par dimantu nevis par taam vecajaam smilshu kasteem kas slinki kko megjina!!
Tā vien liekās ka jūs sēžat pie viena kāša.Bez šiem diviem ir citi uzņēmēji .
Pilnīgi piekrītu. Nevienu no viņiem!!!!
Lai kārlins tiek galā ar savu ptivāto dzīvi, tas ir daudzsievību, un pēc tam mums rāda saulaino nākotni.
Ak šausmas ,kā tā drīkst runāt par tik sirsnīgu cilvēku kā Dimanta kungs.Viņš vienīgais ar mums parunā dot padomus kā rīkoties ,pie kā griezties un pat neņem naudiņu par juridiskajiem izskaidrojumiem.Jums pārējiem jauniešiem nepietiek pacietības,nav laika ar mums runāt.bet viņš laiku atrod visam.Mācaties no ši puiša.Pēterīti nebēdājiet mes esm par jums
Kārkliņš nav ideāls un nav bezvainīgs daudzās situācijās ,bet privātās dzīves lietas neskar mūs nevienu.
Lai viņam ir kaut 10 sievas ,ja reiz viņas tāds dzīves veids apmierina .Tādi kā dimants kuri plātās ar savu godu un tiklumu beigu beigās izrādās pilnīgi amorāli tipi.
tads kaa tu ja...?:) interneta urbis!!!
pss-ko tad tu te meklē -sēņotāj?
Ināra : Es tev pastāstīšu kā var noformēt ka tavu pensiju pāskaita pa taisno "Pēterītim" tad viņš nebēdās. Kā sirsnīga tante tu tač neļausi "Pēterītim" nomirt badā tad saņemieties tantes un ko paašas neapedat vai kur kādi lētāki produktiņi aiznesat arī "Pēterītim" viņam tak kā jaunam smukam tik laba apetīte kampj visu kas pa kampienam gadās , tad aiznesat viņam lētos konserviņus lēto zilcgaļu , lēto pastēti jaaa sevišķi viņam garšo lētās vistas tās droši nesiet uz domi tik sekretāre jums parādīs kur Peterīti var atrast. Zekītes saadat siltas bixsiņas:)
1) Kas teica, ka daudzsievība nav pieļaujama? Pasaulē ir gan daudzsievība, gan daudzvīrība un kāda tam visam galu galā nozīme? 2) Ja man jāizvēlas starp Kārkliņu un dimantu, tad protams, Dimants, bet patiešibā tieši tāpat domā arī diskusijas aizsācējs, jo savu sarkasmu - "cienijamo G. Kārkliņu, kurš ir mūsu pilsētas pozitīvais tēls, viņš ar savu darbu ir pierādījis, ka spēj Ogrei nodrošināt spožu nākotni", viņš ir pārāk slikti nomaskējis... Gunča jau ir politiskais līķis, žēl tikai dažu cienījamu cilvēku, kurus viņš vilina savā sarakstā - ja viņi to nesapratīs, cietīs gan paši, gan mēs!
Imantiņ, kad tu beidzot izaugsi un paliksi prātīgāks. Ja tā turpināsi, arī no esošās darba vietas izlidosi!!
Lēti ir nonicināt dimantu un aicināt balsot par sevi. Tu ko domā, ka tauta ir stulba?
Zemiski, cik tev gunča par to samaksāja, lai tu Dimantu nepārtraukti aprietu?
:D :D neticami, bet fakts!! šoreiz atbalsta grupa izrādījās mazliet par asprātīgu auditorijai.. sarkasms palists secen :D
Luni-tu vienkārši nepārspējams ..Dimantam arī fīča laba ,paši lētticīgākie cilvēki ir penčas un šis davaj tin tos ap pirstu-žēl.bet izrādās vecam vientuļam cilvēkam varāk arī neko nevajag,gatavs atdot pēdējo.
Atkal tas bezsirdis te .Luni-Pēteris atkarībā no tevis darbu darīs :rekonstruēs Ogres muižu,briežus audzēs ,bet tu kā dikdienis tikai pie kompjūtera sēdi un apmelo viņu
Un Jūs @ neņirgājaties par pensionāriem viņi nav lētticīgi ,bet gan taisnīgi.
akcija - atgriezt Lunim sirdi, lai Dimantam miers! :D
Un ar asu skalpeli, vai ne?
Lunim , 2009-03-24 13:53:01 : Ko tu saki mīļumiņ , gribi mani atlaist? Nāc uzraksti iesniegumu valdei ka es tev nepatīku, tik uzreiz saku nerakti kautkādus komatainus garumzimjainus ķeburus ,raksti uzreiz cilvēku valodā tas ir Fraņču , tad šie paaudzju paaudzēs birokrāti sapratīs un iegarāmatos tavu priekšlikumu:):) Var protams Angliski mēģināt bet tā tāda plebeju valoda var kā nākas nenostrādāt ZOLĪDĀ sabiedrībā kur visi ierēdņi taču runā Franciski vaine:):)
Visiem labs nebūsi ;]
Sirds mana vērsis pakritis
Un tavas acis sarkans apmetnis,
Tās manī iedūrās kā mulete līdz spalam
Es esmu nonācis līdz galam.
Ināra , Ināra , Ināra :):)
Luni-jūs laikam slikti audzināja .
Slikti? Franču valoda, mīlas dzeja... Katra ĪSTA sieviete justos glaimota...
Ināra : MANI vispār neaudzināja es pats AUGU tāpat kā tavs "Labdaris" tik tās "Augšanas" vietas bij dažādas šis Rembatē aiz kūts es Rīgas centra pagalmos , šis mācijās no dzērājiem traktoristiem un darbā nodzītām salaucējām es no centra ielenēm , bandītiem un dzīves maksliniekiem :):) Viņš mācijās kā nospērt da jebko ko kolchozā slikti pieskata , es kā panākt lai "Loxs piķi pats atness" :):) Viņa drauģeļi klūva par sikiem blēžiem un Mentiem / Inspektoriņiem , manējie iesēdās valdēs un padomēs ,ministrijās. Viņam skaitās pačots apspērt nabagus un aplasīt apskrūvēt visu kam tiek klāt. Man noraut vissu kassi pirms par tās eskistenci VISPĀR kāds uzzinājis:):) Šim patīk plātīties ar tiko nosperto ciemātā vienīgo Rolleri ,man patīk braukt , dzīvot , izklaidēties BET par to maksā VIENMĒR kāds cits :):) Šim patīk blenst lielos silikonos un valkāties pakaļ da jebkuriem bruņčiem , es najautāju vārdus un aizmirstu sejas tiko aiz viņam aizveras durvis . Šis grabstijis lētas zinības kā "Blēdīties un kruķīties apčakarēt valsti un citus" mani macija labākiem maistari "Ko darītt lai nekas nebūtu jādara" Un tā var turpināt bezgalīgi , atšķirība nav AUDZINĀŠANĀ bet gan VIDĒ kur audzis . Tā nosaka uzvedību un tikumus gaumi uz vissu turpmāko dzīvi:):)
Nebalsot ne par vienu no tām sejām, kas pašlaik ir domē. Lai ieplūst jaunas asinis. Šie jau sazagušies, ļaujiet taču citiem vietu pie siles. Ruk ruk.
Cien. vēlētāj! Kā pašvaldību vēlēšanās var nobalsot "pret"? Izsvītrot no saraksta?
Nu kā tad, ka var.... gita, tu kaut reiz vēlēšanās piedalījies? :)
Gita : Tas pagaidām nav zināms , tas atkarīgs no CVK bileteniem . Soreiz būs visai sarežģīts process jo mums vienlaicīgi notiek arī EP vēlēšanas tātad būs čupu čupām biļetenu u lielas iespējas klūdīties:)
labdien godājamā- cienijamā publika .lasot vakardienas komentus ne līdz galam sapratu.Dimanta viesu nams ?bet komersants pavisam cita persona Ulmanes kundze!!!!!!! Kas tā tāda ?Un izrādās kā mūsu čoms ir tikai direktors IK nevis īpašnieks .Viņam pieder mājā ,bet iekārto māju IK(lai izveidotu viesu namu)par guļbūvēm paskatijos sludinājumus tur arī mājas tiek piedāvātas kā dzīvojamās nevis kā viesu nams .Džeks pilnīgi dulls.Un vēl .ja SIA atbild ar savu mantu ,tad IK ar privāto mantu.ka neizrādās ka Ulmanes kundzei kāda nabadze kurai nekā nav un līdz ar to nav ko atņemt.viesu namu neatņemsi,jo māja pieder Labdarim.Materiāls protams interesants kādam okšķerim būtu ko darī.Tur viens rakstija ka nevarot atras neko par datu salīdzināšanu-viņus arī nesatradīs.VID nav daļas gar līdzekļiem ko iedod ES,jo tas jākontrolē LAD.
Lad jau ir kontrolejis, oficialais minimums ir izpildīts (naudasplūsma un minimālā peļņa parādās).. tas, ka direktors ar ģimeni tur dzīvo ir grūti pierādāms, lai arī neapšaubami ir rupjš finansešanas līguma pārkāpums.. vienīgais, ko LAD nepamanīja un neatzina par pārkāpumu nezkāpēc ir publicitātes vadlīniju klajš pārkāpums, ka tur (neskatoties uz Dimanta apgalvojumiem) nevienu brīdi nav bijušas norādes, ka ta māja būvēta ar ES un publisko līdzfinansejumu
juniors
Kad Viņš nodos savu dvēseli par salīdzinājuma upuri,
Viņš redzēs izaugam jaunu dzimumu un dzīvos ilgi,
Tā Kungs gribas piepildīšana svētīgi sekmēsies
Viņa rokas darba palīdzību.
No dvēseles ciešanām Viņam radīsies panākumu pa pilnam"
(Jes. 53:10-11).
Par Kārkliņa daudzsievību runājot, es nepiekrītu, ka tā ir tikai Kārkliņa darīšana! Kārkliņš ir publiska persona deputāts, kurš savā pirmsvēlēšanu programmā ir deklarējis sevi , kā Kristīgo vērtību nesēju, bet kristietībā tas ir grēks! Es jau esmu pārliecinājusies, ka Kārkliņa vārdi neiet kopā ar darbiem, sludinot ģimeniskās vērtības, pats piekopjot maucību. Tas tikai liecina, ka nespējat pats sakārtot savu dzīvi ......................
Regīna -te neiet runa par Kārkliņu ,bet par to lai nebalsotu par dimantu.Un kāda jums strpība kā Kārkls dzīvo,viņa sievietes ir apmierinātas un basta .Par grēku runājot:kad mastrobē tad arī grāko.
Jūs visi esat slimi, ko var ņemties!!!!
JAP-nepatīk nelasi.
to @ Vai vai kādi mēs apbižoti jūtamies!!!!
Kruta - cepuri nost Dimantam, kļuvis slīpētāks pat par Kārkliņu. Kaut gan, tas visticamāk ir viņa jauno partneru nopelns.
Labais:
Redzi, manam kalpam būs sekmes,
Viņš spēcīgi izvirzīsies uz augšu,
tiks paaugstināts un stāvēs visai izcili [..]
un ķēniņi apklusīs savās runās par Viņu"
(Jes. 52:13-15).
žēl,ka UFO nepiedalīsies Ogrē,balsotu par to......
Ogrē jau nav par ko balsot,ja nu vienīgi tagadējais varonis Kazeļņiks.
Lētie uzperkamie kalpi,cik jums santīmiņus maksā par vienu komentāru pret mūsu Ogres cienījāmo deputātu Dimantu?
Ogreneta uzpirktie niki ar manipulāciju grib iespaidot tautu par ko balsot un par ko nē.Varbūt atļaujat katram izlemt pašam.
Vēlētājs tā ļoti raksturīgi putro īstenības izteiksmi ar pavēles formu. Esmu ievērojis, ka tāda pati problēma ir vienam deputātelim... Gunča, tu?
Es balsošu par Pēteri Dimantu,jo viņš ar darbiem sevi ir pierādījis.Redzami reāli padarīti darbi.Visu cieņu šim deputātam.
Es arī par Dimantu un Helmani .
Tā ir tīrākā manipulācija,ka Ogrenetā parādās saukļi-balsosim pret kādu norādītu personu.Te vairs nav izjūtams brīvās demokrātijas princips.
Nu tak nelasi, demokrāt! Tā jau arī ir demokrātija, kad visi runā, ko grib, bet dara, ko liek.
Nu c'mon, ko var njemties. Varbuut kaads par mani balsos? (headbang)
„Silti spīd saule, un kurš gan nezina, ka šī saule esi tu?/
Jūras viļņu tīkamās šalkas dzied slavas dziesmu Dimantam./
Žilbinoši baltas kalnu smailes dzied slavu Dimantam./
Miljoniem ziedu, bišu un pļavu pateicas tev/
Tāpat arī uzklātie galdi./
Bišu stropi tev pateicas./
Visu jauno varoņu tēvi pateicas tev, Dimant;/
Ak,Vadoņa mantiniek, tu mums visiem esi pats Vadonis.''
Tas ir vājprāts ... Es vispār domāju- atsēdēja savus 4 gadus un prom , lai nāk citi vietā , jau būs gana labumus saēdušies...
Aplam mīlīšī te internetā šitadi aģitejat par vai pret kādu kandidatu vēlēšanās. Mani, prastu lauku bābu mans puika pirmo reizi piegrūda pie interneta un lika rakstit komentaru un ari manas kļūdas pats palabo. Es teikšu ka mēs, lauku tantes un veči arī internetu neļietojam tikpat kā nemaz. un tāpec jūsu agitacija iet mums garām un mūsu domas par dep. kandidatiem nemaz neietekmē. Labāk nodrukajiet kādu avīziti un mums atsūtiet tad mums, pāķiem būs derīgak. Bet tie jaunie kas lioeto internetu jau nav balsotāji, viņi tik raksta komentārus bet paši uz vēlešanām pat neies, tā kā jūs ar interneta agitaciju šaujat pa tukšo.
:D Kas par dzeju - it seviski peedejaa rindinja sho to atgaadina.
abi labi !!! nu nē ne viens ne otrs !!! pietiek zagt !!
a kursh?
Rukiti, vai tu esi tas pac Uģis Rūķītis, Dzīvnieku kapsētas „Citi medību lauki” izveidotājs un īpašnieks, kas redzams http://www.petcemetery.lv/pub/ ar savu suni Karbo Cerbo Kongo Van der Klemanso? Ja tā, tad es par tevi balsoju pat Eiroparlamenta vēlēšanās.
Kapēc jāzog? Var palūgt - www.buckcounter.com
Nope - es Rukitis bez sunja. Man Rukitis neasocieejas ar baardu, taapat kaa pele neasocieejas ar sieru.
Ehh - man aplauziens :D
Mani saista izglītotais deputāts Dimants,viņš pārzin likumus,bez viņa domē neiztikt,es balsošu par viņu!
Ja Kārkliņš piekopj daudzsievību,viņam Latvijā nav īstā vieta,un ne vēl tautas vadoņa vieta.Tad jau Dimants ir piemērotāks.Kārtīgs ģimenes un sabiedrības cilvēks.Kā vispār Ogrenet pieļauj savā portālā tik primatīvu un seklu attieksmi?Sabiedriskis fui......
Kā nav īstā vieta? Tas jau ir genocīds! Tad jau es, būdams, piemēram, musulmanis, nedrīkstēšu šeit dzīvot? Tas viss ir aizspriedumi, jo 1) Ļoti daudzi dzīvo dauzdsievībā vai daudzvīrībā - galvenais, ka viņus pašus tas apmierina; 2) Kurš var pagalvot, ka pēc gadiem 50 tas pie mums nebūs kļuvis par normu? Ja tā būs, gan jau arī Dievs savus uzskatus mainīs.
ir jabalso par jauniem deputatiem sie ir pielaidusi daudz kludas kuras izlabot bus gruti.Kaut vai dzivoklu pirksana ja laimigi ir kluvusi 10.skolotaji bet 1000 siem Ogres novada iedzivotaji ir iedziti parada uz ilgiem gadiem.
Kurš tad par šito taisās balsot?
atgādinu, ka balsojot PRET kādu jūs balsojat PAR partiju ;]
varbūt ir vērts paskatīties uz jaunajām partijām?
Kā tad droš Ogre pelnijusi tādu kā Dimants kurš NOKRĀPJ nabagiem atbalsta piķi , reāli noblēdī zemniekiem un viņu bērniem NAUDU lauku turisma attisibai domātu piķi un vēl batonus sprauž naivai zostiņai kā 5x sēdējis recidīvists NEKAUNĪGI . Reku Auziņam dūšas pietika kā kārtīgam vecim tik par AIZDOMĀM UN MĒĢINĀJUMU nolikt mandātu un apturēt darbību . Šitais par REĀLI NOTIKUŠU lietu pieķerts i nedomā kaunēties. BĀBA UN MIKSTAIS pieķera kā losi un neprotās vākties!! Šitādu pa gabalu no jebkādaiem lēmumiem jebkādas valsts vai pašvaldības mantas jebkā kas var PIELIPT pie nagiem , lai fīrējās ar privātajiem tik tur ātri par šitādiem partneru uzmetieniem kā zaglīgam grāmatvedim var gadīties pleznas betonā un pie zivīm. Cilvēki šo ieliek PIESKATĪT / PĀRVALDĪT/ VAIROT kopēju piķi šis ņem un nošmauc un taga vēl lokās!
Imant jāārstējās. Vai darbiņš ladā pietrūkst?
Lunim , 2009-03-25 15:49:58 : Imants tevi pameta , ax nekrietnais ax ļaunais . Tad mēties sāpēs veldzēt pie D-Imanta ?:) Zin kā ar vecām brūtēm tik atkārto Imants Imants tpuuuu D-IMANTS :):):)
Luni, neķer kreņķi! Tu šķiet esi trešais aiz manis un Onjona, kuram , tas viss liekas vēmeklīgi! Zini, agrāk odas bija māksla, un dzejniekiem labi maksāja par darbau, bet šeit, kā izskatās visa glumīša orda vālē pa velti, jo ja kādu būtu algojuši, vismaz kļūdu būtu mazāk!
Vienam te galīgi aizmirsusies un saputrojusies kādreiz uzraktā informācija par negantajiem komentētajiem. .:D :D
Žēl, ka mūsu pilsētai, tas ir Lielvārdei, nav sava DIMANTA. Vēlu veiksmi, izturību, veselību Pēterim Dimantam! Ja Jums tas viss būs, arī Ogres novadam , tajā skaitā Lielvārdei būs tikai labāk, jo Jūsu entuziasms, dzīves spars, strādīgums nav nevienam, ne Ogrē, ne mūsu pilsētā.
neapnīk? :)