Iespējamā nelikumība?
Kamēr Auziņa kungs "Iespējamās nelikumības Ogres novada kultūras centrā plāno pierādīt ar reāliem faktiem", apskatīju viņa amatpersonas deklarāciju par 2007. gadu (http://www6.vid.gov.lv/vad_data.asp) un neatradu, ka viņš būtu guvis kaut jel kādu peļņu no savā privātīpašumā (Ogres estrādē) rīkotajiem pasākumiem. Firma (AZSK), kura tajā gadā tur tik vērienīgi darbojās, īpašniekam nav samaksājusi ne kapeikas, ja neskaita parādu (Ls 70 000), ko atgriezusi. Bet kā ar nodoklīšiem???
-A tev neinaaca praataa, ka taa cita firma arii tur darbojaaa, iegulda un nopelna? A tu pats no kaadas partijas - izskataas, ka no ''Ogres novadam''. Tur visi taadi kaa tu savaa d.... baļķi neredz, citaa skabargu ieraudziis... Es ceru, ka Ogrenet buus tik praatiigi un izdzeesiis tavu rakstiito, jo tas nav nekas cits kaa apzinaats meeginaajums kaadu nomelnot... Banaali un dumji
Kāds te sakars ar partijām? Fiziskas personas, kura vienlaikus ir arī amatpersona, ikdienišķas attiecības ar valsti. Un dzēšana tikai vairotu aizdomas. Vietā būtu loģisks izskaidrojums.
Izskataas , ka augsti godaajamais kuultuuras centrs meegina noveerst uzmaniibu... Neizdosies miljie, neizdosies - par jums taapat viss ir skaidrs.... Nez ko tu Ligitiņ dariisi, ja Edviininu vairs neiveelees?
Buutu priecaajusies, ka tajaa estraadee vispaaar kaut kas notiek. Ticiet man, ja to buutu noprivatizeejis kaads Dimants vai Bartkevics, tur sobriit slietos nepabeigtas daudzdziivoklu maajas... Un kaadu tad juus dziesmu dziedaatu? Malacis Arvi, es priecaajos par to, ka tu Ogres estraadi esi padariijis dziivu un funkcioneejosu! Nenem galvaa visas sitaas skaudiigaas un neapmierinaataas maitu lijas!!!
Vot taapeec, ka es saubos, ka ik dieniskam cilveekam peeksni vareetu rasties pastiprinaata interese VID datus peetiit. Bet ja nu tomeer ir radusies kaapeec nav info par citu deputaatu gaajieniem?NETICU!Viena vieniig apirms veeleesanu agitaacija un veel pietam gaužām banaala un neprofesionaala...
Es ceru kad šī nomelnošanas akcija beigsies ar pieradījumiem kad tā Ligita ar Edvīnu zog no pilsētas un tērē bez jēgā naudu.
Auziņš būtu dzīvojis mierīgi,un nepievērsis uzmanību.Tagad lielais Deputātiņš. Nu jau Edvīns vainīgs ,Dimants ,drīz būs Repše vai Dombrovskis vainigs.Un galā bēgs no savas ēnas.Izsmiekls!
Jā tas kad Dimants nepalaistu garām uzbūvēt Ogres estrādes vietā kādu biroju vai daudz stāvu māju tā ir taisnība
Tur jau tā problēma kad Ogre kāds sāk cīņu pret nelikumībām dome, kuras vada Bartkevičš viņu uztaisa par stulbeni un nomelno bet šī nebūs tā reize jo es ceru kad cilvēkiem ir acis vaļā
Krabis tas tev
Nu labāk ir nekā kad Dimants pasaka, ka viņam mājas stāv viens miljons. Te pat bankas tāda nauda nav, bet šim tāds piķis mājas stāv. Bet iznāk, ka bis bija kļūdījies kad uzsēdās KNAB
Nu, ja kāds grib mest ar akmeni citam, pašam tad jābūt bez grēka. Neatceraties, kurš to pirmais teica?
Ne izdzēsts, ne atbildēts...