Pingvin Pingvin

Pirmā lieta par ko es gribu parunāt par to kad pagaišo nedēļā domes sēdē nolēma nepiešķir naudu E. Helmanim tuvcīņas skolai. Man uzskatījums, ka tā ir pareizs gājiens bez visādam politiskām spēlēm. Es nekad nevaru saprast kāpēc man parastajam cilvēkam kas dzīvo godīgi un neiet zagt un nelieto narkotikas būtu jāuztur vēl ar savu naudu kaut kādi huligāni, kas zog un aiztiek mani un man tuvos cilvēkus un svešu mantu . Man ir tāda nojausma, ka man tagad nevis jāpalīdz ar nodokļiem, piemēram, skolniekiem kam ir labi panākumi mācībās, sportistam kas nes pilsētas vārdu Latvija vai pasaulē , bet jāpalīdz narkomāniem un noziedzniekiem lai viņiem būtu ko darīt. Labāk liktu tiem E.Helmaņa audzēkņiem nevis kauties un staigāt pārgājienos, bet vairāk strādāt sabiedriskos darbos un nopelnīt naudu priekš savas skolas . Savādāk ir pieraduši neko nedarīt kā tikai zagt un uz citas ādas dzīvot. Nu tas ir man uzskatījums tam var piekrist un nepiekrist.
Otrā lieta, kas man likās dīvaina, ka nepiešķīra nodokļu atlaidi uzņēmējam M. Legzdiņam . Nu es skatoties uz šo policijas akadēmijas ēku esmu priecīgs, ka Ogrē ir tādā ēka, kas ir sakopta un vienmēr ir bijusi uzdevumu aukstumos. Bet redz domei un šiem deputātiem žēl 600 Ls Pa reiz Māris teica, smieklīgi jau paliek tie deputāti. Man uzstādījums nevis šim kungam dotu 600 Ls, bet 1200 Ls par to ko viņš ir saglabājis Ogres pilsētas centrā sakoptu būvi ar vēsturisku nozīmi Savādāk būs tāda ēka, ka tautas nams, kurš ir kā zīme Ogres pilsētai ar uzvērumu par to kad šī pilsēta ir nesakopta un ar deputātiem kas neatbalsta pilsētas sakopšanu .Bet tas ir tāds mans murgs varbūt vajag varbūt nevajag, bet varam par to parunāt
Trešā lieta par mūsu policijas priekšnieku. Nu šis man arī liekas tāds politisks gājiens nevis kā jūs domājat no tā kad vēlas savu cilvēku ielikt, bet no tas puses kad es viena murgā redzēju ka šis kungs taisās kandidēt uz domes vēlēšanām un tāpēc viņš sevi tā nedaudz nolika ka cilvēku kas bija gatavs cīnīties bet uz viņu izdarīt spiediens. Nu jā varbūt spiediens, bet es arī būtu dusmīgs par to kad tie pašvaldības policisti neko citu nemāk, ka līmēt dzeltenas lapiņas logā un likt sodus par nenopļautu zāli. Ir Ogre tāda lieta, ka nelegālā alkohola tirdzniecība nē šai lietai gan šie kungi neķersies klāt ( vēl ar projām nevaru saprast ) . Un tagad nevajag teikt, ka neviens no viņiem nezin kur tādas ir. Varbūt jūs cilvēki varat man atsūtīt vēstuli kur tādas ir un tad ar kopēju sarakstu varēsim šiem kungiem iedot. Savādāk šie kungi ir tik neaptēsti un nevar uzzināt kur tādas ir Mans e-pasts ir ogrespingvins@inbox.lv
Tad vel tāds murgs mani moka, ka Ogre drīz E.Bartkeviča laiku beigsies jo būs jāpamet šīs siltais krēsls. Nu varbūt arī labi jo es pēdēja laika es tā domāju, un mums nav vajadzīgs tāds mērs, kas ir tikai pa ceturtdienām uz sēdēm, jo es nevaru saprast, kā viens cilvēks var strādāt vairākās vietas un viņa darbus Ogre pārsvara dara citi . Un viņš par to saņem gada no mūsu nodokļu maksātāju kabatas 22798,63 Es varbūt pārskaitīšu viņa darba vietas 2007. gadā (Rīgas plānošanas reģions , Nodibinājums Ogres Biznesa un Inovāciju inkubators , Finansu ministrija akcizēto preču pārvalde, Latvijas Sarkanais Krusts , Latvijas Pašvaldību savienība , Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "OGRES RAJONA AUTOCEĻU FONDS" Latvijas Republikas reģionālās un pašvaldību lietu ministrija. Nu varbūt laiks pienācis saprast, ka mums vajag pilsētas mēru nevis bildi. Varbūt arī šim kungam būtu jānokaunas par savu neizdarību un nevajadzīgu naudas šķiešanu visādās nozarēs par kurām es domāju drīz jau cilvēki uzzinās un padzīs šo kungu no šīs pilsētas. Ir tāds murgs kad drīz Ogrēniešiem būs iespēja iepazīties ar reālo naudas plūsmu no Ogres domes. Un pats lielākais kauns būtu šim kungam par to kad nespēj savas valdīšanas laikā sakārtot ielas. Jo Ogres ielas ir nevis avārijas stāvoklī, bet katastrofāla stāvoklī un iesaku šim kungam labāk aiziet pašam nevis ar nekodu būt padzītam. Nevienu nekūdu :)

Un jā paldies ogrenet.lv kas nedzēš ārā šo foruma pārdomas un murgus :)

Pingvīns , 2009-03-05 17:53:58

Atvainojos par kļūdām jo rakstīju uz ātru roku savas domas :)

Pingvīns , 2009-03-05 18:02:12

Gribēji parunāt? Diezgan tuvredzīgs tev tas viedoklis, izņemot - par nodokļu atlaidēm.

jibiorio , 2009-03-05 18:21:56

Ko brīnies par Bartk''eviča daudziem amatiem. "Dienas" prezidents Ašerādens ir valdes priekšsēdētājs vai loceklis kādās 10 SIA-Dienas meitas uzņēmumos un vēl kauč kadā Nac.bibliotekas atbalsta b-bā un vel citurr.

aššerādens , 2009-03-05 18:55:53

pilnīgi piekrītu pingvīnam!!!!!!

inga , 2009-03-05 21:45:22

nu tad atrodiet tādu muļķi, kas vienā amatā strādās. Tā tas ir bija, ir un būs. Jebkurš cits, kas nāks Edvīna vietā, darīs tieši to pašu. Tad ir jāmaina likumdošana.

aija , 2009-03-05 22:42:06

Ja esi valdes loceklis kursh ir nevietaa, tad valde tevi nomainiis. Ja valde nespees parvaldiit uznjeemumu tad akcionari nodropos valdi un ieliks valdee sev uzticamus cilvekus. Jautaajums, kas ir Ogres Domes akcionari, un ko tie izdariis? AS Diena gadijumaa akcionariem ir pievienotaa vertiiba no taa ka Asaradena kungs ir shajaas valdees. Kaada pievienotaa vertiba vareetu buut Ogres Domes akcionariem? - nav nojausmas.

Rukitis , 2009-03-05 22:45:34

Rukiti, runa nav par domi, bet par Bartkeviča darbošanos šajās strukturās: Rīgas plānošanas reģions , Nodibinājums Ogres Biznesa un Inovāciju inkubators , Finansu ministrija akcizēto preču pārvalde, Latvijas Sarkanais Krusts , Latvijas Pašvaldību savienība , Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "OGRES RAJONA AUTOCEĻU FONDS", reģionālās un pašvaldību lietu ministrija. Un viņa līdzdalība tur varbūt (domāju - noteikti!) dod pievienoto vērtību arī Ogrei.

bartkeviča PVN , 2009-03-06 00:13:01

OGRES RAJONA AUTOCEĻU FONDS :)

CCCR , 2009-03-06 06:43:35

Tad jau jaarunaa par visiem deputaatiem domee,kuri ir saistiiti ar privatbiznesu-visi jaamet aaraa un jaaieveel taadi kuriem (arii vinju tuvaakajiem radiem) nebuutu papild ienaakumu biznesaa un straadaatu tikai pilseetas labaa pa deputaatu algu-tikai tad var cereet uz kaartiibu Ogree

shpiks , 2009-03-06 10:33:09

CCCR, to "OGRES RAJONA AUTOCEĻU FONDS :)" es citēju no Pingvīna ierakstitā.

PVN , 2009-03-06 12:35:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet