Pingvīna Domas
Es šodien braucot pa Ogri sapratu, pilsēta ir ielaista izkastas, ka Edvīns ar savu Pēteri vienkārši nekad neko nedarīs un nedomā darīt . Iesaku pavērtēt iepriekšējo vēlēšanu partiju programmas man tāds jautājums Pēterim vai zem viņa strādā 100 cilvēki un KUR ir tunelis, bet Edvīnam pietiek svinēt uz manu piķa balles bet izbraukt līdz kartona fabrikai . OK zinu tūliņ būs teksti ka mēs jau cenšamies un esam daudz izdarījuši, bet maisa pārējie. STOP šeit ir jautājums kurs vada domi un es uzskatu, ka mērs bez vairākuma atbalsta domē nevar pastāvēt un tāpēc vairākumam ir vairāk jādomā par saviem iedzīvotajiem nevis par saviem uzņēmumiem un saviem partijas biedriem. Ir pilsēta daudzbērnu ģimenes vai Pēteris ir bijis pie viņam kaut vai ne Pēteris kaut viens domes deputāts. Var apgalvot, ka nav . Un kāpēc Pēteris kaušļu skolu atbalsta nevis daudzbērnu ģimenes un jauniešu pulciņus, kuros nemāca kauties, bet ir daudz reiz lielākām morālēm . Jā mana doma, ka ar dūri nemāca cilvēkiem normāli dzīvot Bet E. Helmaņa skola ir tāda, kas māca tikai kauties un izkropļot citu cilvēku dzīves. Es domāju, ka Egīls ir daudz cilvēkiem sabojājis dzīvi. OK tie pārgājieni ir labi. Bet vai ir Ogres dome atbalstījusi Ogres skautu un gaidu biedrību ar tādu naudu ka Egīla kaušļu pulku . Es nekad neatbalstīšu šo grupējumu kas veidojas ap Egīlu jo mani ir fiziski iespaidojuši Dukša skolnieki .Un kāpēc tagad ar manu maksāto naudu ir jāatbalsta Banda Ogrē. Tagad piekrītu Pētera Dimanta vārdiem, ka dome smird, bet kopa ar Edvīna bandu. Es zinu tagad būs daudz cilvēku kas man nepiekritīs, bet es esmu viens, kas maksā domes budžetā gadā 2367.80 Ls. Es uzskatu katrs var kaut ko šeit pateikt jo ogrenet.lv vienīgais saits Ogrē atšķirībā no otra sait kas nedzēš komentārus ārā, bet otrajā kamēr tu labi runa par viņiem piesaistītiem sponsoriem viss OK bet ka sāc viņus aprunāt tā ir Bloks
Gribi par to parunāt?
Man jau ņirga par šito visu nāk es gan drīzāk ilustrētu šitā :) http://www.youtube.com/watch?v=Lo0s9hC3F1M
Ko Tu iesaki -par ko ta balsot, kurš tos cilvēkus "aizstāvēs". Par to portālu gan Tev nav taisnība -pilnīgas aplamības, vai tad neredzi tendenciozos rakstus vienā virzienā? Domāju, ka Tu gan neesi nekāds PINgvīns, bet viens no citiem...
Bļa Dimants varētu beidzot nobruģet automašinu sadirsto gājēju ceļu starp Grīvas 25 - 27, kas ved uz viņa smirdīgo ofisu! Solīja, ka būs!
Ceļus taisa tikai tur, kur vajag kādam, nekas nav mainījies, kopš Staļina laikiem.
Ceļus taisa tikai tur, kur vajag kādam, nekas nav mainījies, kopš Staļina laikiem.
http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/7197/?sq=dimants
Runa ir par sho gājēju celiņu. Pateicoties dimanta aktivitātēm apkārtējo māju iedzīvotājiem ir ticis piedirsts - auto izbraukāts ceļš.
Tieshi taa! Man prieks, ka kaac atkal ir paceelis sho probleemu. Shoseja salabota - nu tautas kalps Peeteris var atpakalj saspraust atteelaa redzamo stienjus!
shajaa raxtaa tautas kalps Peeteris sola ka apgreidotas gaajeeju celinhs tiks apriikoc ar apmaleem http://www.ogrenet.lv/ogre/aktualitates/7248/?sq=Gr%C4%ABvas+prospekta
eS BALSOŠU PAR TRIBOCKI lUDVIGU. nORMĀLS VECIS, zINA KO DARA. uN PATS STRĀDĀ. rEDZU, KĀ VIŅS'CEĻ SAVU BIZNESU AUGŠĀ ATKAL. vISS KĀRTĪBĀ.dIMANTS KOPĒ ŠLESERU, tĀDAS PAŠAS DARĪBAS.
ES BALSOŠU PAR GUNĀRU KĀRKLIŅU ! LAI DIEVS VIŅAM STĀV KLĀT IZDARĪGĀKU UN GUDRĀKU NĒSMU PAR VIŅU REDZĒJUSI! CIK JAUKS VĪRIETIS !
Es, kā parasti, vilkšu krustiņu pats pie sava vārda.
LSDE, TU GAN ESI GALVU SASPIEDUSI! ES NEMAZ NETAISOS KANDIDĒT. ESMU TIK DAUDZ SŪDU SAVĀRĪJIS< KA VAIRS NEBŪS, KAS PAR MANI BALSO... ES IEŠU PENSIJĀ.
Tas CCCP ir gatavais pingviins.Bez tuvcīņas skolas vēl ir karate ,boksa utt.nodarbības.Arī hokejā sanāk klope.Pingvins laikam atbalsta narkoshas ,kuri prieksh dozas aplaupa cilveekus un zog visur kur iespējams
Pie kuras tad no sievām paliksi?
nu ko lai dara..., "Dipsim" tas ir Dimantam labāk padodās ballīšu rīkošana nevis sainmiekošana
Gunča Tu ar tām abām sievām kopā to dari?
Cik man zināmie dukša skolnieki visos pasākumos zem narkotisku iespaida