Kas notiek Ogrē?
Ir sajūta.ka Ogrē deputātus ievēlējām kādreiz,lai viņi varētu sevi nodrošināt tikai un vienīgi ar iztikas līdzekļiem. Te es domāju Kārkliņu, Auziņu, dižos Jaunā laika pārstāvjus[ tie vispār nesaprot par ko balso,kāpēc balso]. Auziņš labi zin,ka vairs netiks ievēlēts par deputātu,tādēļ jāgāž no amata L.Zadvinska,Preimaņa vieta arī vajadzīga.Kurš nākamais? Auziņš netiek galā ar estrādi,nav naudas.Tiks sieva par kultūras nama direktori,nauda būs. Utt.Šajos četros gados no deputātu puses nebija aizrādījumu par šo cilvēku darbu un pēkšņi vienā dienā- nost no amatiem.Vai palīdzēja strādāt,vai deva padomu,vai ieteikumu.Nekā.Par pilsētu nedomā,tikai par savu maku. Tādi ir mūsu deputāti.
Uzņēmu laiku...
:D
Lūdzu, atcerieties vēlēšanu dienā - kādā Ogrē gribat dzīvot?
Es varonīgi tinu dūri kabatā un domās viņiem sejā splāvu :):) Kautkā taa vanee :):):)
a kas notiek Latvijā ???
Es domāju, ka Edvīna Bartkeviča bandu vajag izlidināt cik jau sanākumu un kur ir labums. Kombinātu aizvēra jo dome nekādi nenāca pretī, ielas jau vispār nav izbraucamas, es domāju, ka vajag kaut ko jaunu, vai ir kāds, kas tam piekrīt VAI MĒS IESIM PAR TIEM PAŠIEM BALSOT
iesim, iesim par tiem pašiem balsot. labāk vecie nedarītāji nekā jaunie darītāji
labāk vecie, kas jau savas intereses vismaz daļēji apmierinājuši, nekā jauni, kas sāks visu no nulles