13 janvārī
13 janvārī Doma laukumā plkst.17:30
Protesta akcija!!!! Ja nemīlat Latviju! Necienat zemniekus! Ja nospļauties par pensionāriem! Ja vēlaties maksāt šos valdības nodokļus un dot valdībai mūs apzagt. Varat neierasties!
Uzskatām, ka kārtējo reizi sabiedrība ir saskārusies ar valdošo aprindu nekaunību, un visatļautību un koncertzāles projektēšanas iecere pašreizējā tās krīzes laikā apdraud Latvijas iedzīvotāju intereses un ir klasificējama kā nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšana.
IZSŪTIET ŠO TEKSTU DRAUGU DRAUGIEM!
Uspakoitesj,kakoi narod tokoe i proviteljstvo!!
Latvieshu tautai,pietiek ar to ka viņa palamājas pie TV ekrāna,kāpec jaiet uz protesta akciju -ārā auksti :(
mīlu Latviju! cienu zemniekus un pensionārus! neciešu cccr līdzskrējējus!
Piekrītu adolfam.
Ietu, ja tā nebūtu Štokija&Co akcija.
Es jau arī nesu par to, ka tā ir Štokija, bet parādiet kurš Latvietis kaut ko tagad organizē ja uzorganizē viņam nav tik daudz tās naudas lai noinformētu tautu. Tāpēc es nesu ne par vienu partiju kas ir valdībā, bet tas tā turpina arī nevar.
Labi, iesim, bet kas nāks vietā ?Varbūt JAUNAIS LAIKS tad jau labāk pie šiem vecajiem .
Vai tu nedomā, ka Latvijai nav pienācis laiks sāk draudzēties ar lielo kaimiņu. Es domāju ja Latvijai būtu labas attiecības ar Krieviju mēs te varētu ražot savu produkciju no rīta līdz vakaram. Jo Latvijas produkcijai tur nevajag reklāmu tur mūs visi zina tāpēc es uzskatu, ka vajag nāk kreisajiem spēkiem pie varas.
vajadzetu iet ,janem lidzi sudu daksas
Ka tik protestēt - vienalga par ko vai pret ko! Nez ko darīs tie brašuļi, kas piketēja pret būvmateriālu rūpnīcas celtniecību blakus trikotāžas kombinātam? Bagātā tirgotāju tauta, kam neko ražot nevajag:)))
Ogrē tak esot viss kārtība ar darbu un būšot tā mums bļāva Kristīne Zaķe, kura lika visus skaistos rakstus, ka mēs nomirsim ja būs rūpnīca , bet Somija nenomira neviens. bet tagad gan nomirs nevis no rūpnīcas, bet badā
Labāk Latviju atdosim igauņiem, tie pratīs saimniekot! Re, Ogrē foreļu dīķi ierīko (ilgi gan, bet tas jau siikums) un lielveikalu atvēra!
Tiem, kas nestrādā protams jāiet un jāiet ar dakšām, citādi tā arī nopīkstēsim un vienaldzībā novilksim savu dzīvi. Politiķu bezkaunība ir neiedomājama!
TAUTA -MES VARAM VIENREIZ SANEMITES!??????
2009.gadā 13.janvarī notiks Reāls mītiņš Par labāku dzīvi sīkaka info www.tauta.lv diskusijās.
Konkrētas tēmas lozungiem nav - uz plakātiem rakstam vissu kas neapmierina šai valstī.
Pieminēsim tos kas barikāžu laikā atstāja savas dzīvības par brīvību. Ja viņi zinatu kāda ir šī brīvība...
Nosūti šo ziņu tālāk saviem draugiem un esi kopā ar mums ša gada 13 janvārī ... Par labu Latvijai...
šoreiz neatbalstu. 1. tā ir vienas iesācēju partijas izrādīšanās; 2. negribas tērēt naudiņu jaunai saeimas vēlēšanai; 3. citu iemeslu dēļ vispār nav tur ko iet - da priekš kā?; 4. patīk noskatīties kā esošie politiķi tagad izstrēbj pašu ievārīto - daži ir dikti apjukuši,- i tas ir vienīgais, kas vēl uzjautrina.
Vienmer un visur,arii citās valstiis,kadam mītiņam "apakšā stāv" kāds politisks grupejums. UN musu valstii,tapec ar nekas nenotiek,ka domajam vairka nekaa daram......Izietu visa Latviajs tauta ielas,ritkigi dabutu trukties valdiba...un paraditu pasaulei ar,aks te notiek,lai lielaku veriibu un kontroli veic ES viri par Latviju :)Izsaimniekotaju bars ,ibirio :(
Vax tausnība -pareizie argumenti.
a es negribu atlaist saeimu, a es gribu lai tie paši pabeidz strādāt jeb izstrebt, ko ievārījuši. ja mītiņu organizētu kāds apolitisks grupējums, es ietu, un kā vēl ietu. a tā negribu citiem gudreļiem demagoģijas pogas spodrināt. kas tad nāks vietā? varbūt kādi profesionāļi? nē jau, mūsu valstī profesionālu un politiski atbildīgu personu NAV. tāpat visas ausmas kantānes un raimondi pauli un imanti kalniņi tiks ievēlēti. un šleseri. ne velti pēdējā intervijā šlesers ciniski norādīja, ka vēlēšanās par viņu balsoja ap 30000 cilvēku, kamdēļ nu viņam esot dots politiskais mandāts darboties jeb darīt visu, ko grib. jauki, vai ne? vienkārši, jaukā tauta, uz nākamajām vēlēšanām izdaram pārdomātu izvēli - patiešām pētam biogrāfijas, izglītību, profesionalitāti, padarīto un nepadarīto, nevis balsojam par Skāļu Vārdu. man, goda vārds, jau ir līdz kaklam kliegšana. laiks sākt domāt. un domāt par savu līdzatbildību.
Полиция утверждает, что это была стихийная агрессия молодежи, многочисленные комментаторы в интернете убеждены, что молодняком кто-то умело руководил.
Развлечение продолжилось и утром, народ повалил на Домскую площадь фотографироваться на фоне покореженных машин. Грустно и противно.
Хочется только одного - скорее бы уехал этот цирк. Вместе со своими клоунами и марионетками. Примерно туда, куда свалила министр культуры.
А иначе придется самой убегать из этого балагана.
http://www.rgogre.lv - русская газета Огре