Pneimatisko ieroču veikals
Vai atļauja pneimatisko ieroču veikalam pārogrē jau izsniegta????
Saldus rajona policija vēl nesāk kriminālprocesu par zēna savainošanos ar gaisa pistoli
Publicēta: 14:32 15.10.2008.
Jelgava, 15.okt., LETA. Saldus rajona Policijas pārvaldē pagaidām vēl nav sākts kriminālprocess saistībā ar 12 gadus veco zēnu, kurš, neuzmanīgi rīkojoties ar pneimatisko ieroci, guvis galvas traumu.
Saldus rajona Policijas pārvaldes priekšnieka palīdze Liene Filipenko aģentūru LETA informēja, ka vēl notiek lietas apstākļu noskaidrošana.
Policijā ir reģistrēts fakts par to, ka 12.oktobrī plkst.20.30 Saldus rajona Lutriņu pagastā 1996.gadā dzimis zēns, neuzmanīgi rīkojoties ar pneimatisko ieroci, guvis galvas traumu.
Jau ziņots, ka 12 gadus vecais zēns šaujot trāpījis sev galvā, radot smagu galvas traumu un asins izplūdumu. Katastrofu medicīnas centra mediķi zēnu no Saldus pārveduši uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu Rīgā.
Andra Ozola LETA
15.10.2008
Copyright © LETA
Atlauja ir izsniegta
yess!
ak jēziņ......
un cik var noprast,veikals būšot blakus bērnu preču veikalam...
Gribēji, lai būtu blakus intīmpreču veikalam? Zīdaiņi tāpat tur neiepirksies. un vēl - blakus tavam bērnu preču veikalam jau pārdod alkoholiskos dzērienus un prezervatīvus. Varbūt tas arī tevi uztrauc?
AR PREZERVATĪVIEM UN ALKOHOLU NĀKSIES SASTAPTIES ARĪ BĒRNIEM ,BET VAI VAJADZĪGI IEROČI?JĀU PUSAUDŽI SĀK VIENS OTRU SLEPKAVOT.
Dzīve ir dzīve! Kas meklē tas atrod, narkotikas, kaut vai nav ne viens veikala kur šo preci piedāvā ??? Kas grib dzert iegādājas alkaholu neatkarīgi no vecuma un laika.Kas gribēs iegādāties ieroci ar dabūs robu kur pie tāda tikt.Tādēļ labāk ka tas notiek legāli .
atvēsini smadzeni,ceru,ka tāda tev ir,jo pēc tava komentāra spriežot-vai nu neesi dabūjis,vai ir milzīgas problēmas privātajā dzīvē...Tik šausmīgi satraukti un uzbrūkoši komentāri var nākt tikai no tāda paša cilvēka.Starpcitu,tas veikals man nepieder,ne tuvu,tāpēc vari gulēt mierīgi,manu domu tu neuztvēri,tapēc varbūt pirms izlej savu sakrājušos žulti,kuru kādu apstākļu dēļ nespēj izlikt neitrālā veidā,vispirms padomā...ja vari...
Lai vai kāds ir mans komentārs, es tajā kritizēju tikai tavu viedokli, nevis tevi pašu. Padomā par to, pirms raksti kādam , vai viņš ir dabūsjis, vai nē, vai viņam ir smadzenes, un vai tā ir žults. Nekorekti. vai ne?
manupraat pasaizsardzibas ierocim ir jabuut katram jo kad biju berns ap 12 gadu vecuma man uzbruka divi pilngadigie ar gazes ieroci
kas tas sikais lol sev mērķēja galvā vai šāva pa biezu metālu.lol
kool tv gan smadzenes , atklāsu noslēpumu lodes neatlec kā tu to redzi filmās