materiāli atbildīgs.....skolnieks
...es vēlos zināt arī citu ogres ģimnāzijas skolēnu vecāku viedokli par visnotaļ pozitīvo jauninājumu šajā skolā-individuālas lietošanas skapīšiem...par kuriem pilna materiāla atbildība jāuzņemas skolniekam un viņa vecākiem....
ak ta baidās no atbildības... vismaz negribēsies salauzt ...
muljkjiibas! ja neesat rakstiski vienojushies par skapiisha lietoshanu, tad taa ir tiiraakaa muldeeshana par kaut kaadu jel atbildiibu!
...nekas nav muļķības...tā līguma parakstīšana notiek brīvprātīgi piespiedu kārtā...es gribētu un būtu ar mieru piekrist vienā punktā-par atslēgas glabāšanu,bet tas laikam neies cauri...te vajadzīgs jurists...kādas ir manas tiesības.
Interesanti buutu redzeet to liigumu.
Ja tur rakstiits, ka vecaks uznjemas atbildibu gadijumaa, ja pasha beerns salauzh, tad vel liekas ok, protams sheit ja iestaasies tas gadijums, tad skolai buus jaapieraada ka beerns vainiigs ( interesanti kaa vinji to pieraadiis , jo ar viena gardrobiste tante teica - nepietiks)
..no ..tur rakstīts,ka skapītis tiek nodots konkrēta skolēna un viņa vecāku pilnā materiālā valdījumā ar no tā izrietošām sekām....man jau liekas,ka lai pierādītu nodarījumu,ir jānovieto videokameras...tas tad gan būtu pierādījums..mans bēns vai cits....
Tur tajā līgumā vēl vajadzētu ierakstīt, ka skolas vadība uzņemas pilnu materiālu atbildību par skapītī sabojātajām drēbēm. Ja pēc lietus vai sniega tās visu dienu turēs cieši noslēgtos skapīšos...