Ogres publika

Man šokē ogres iedzīvotāji viņi ir pret visu kas ogrei nes naudu. Piemērs fabrika kas nesīs jaunas darba vietas un nodoklus ogres pilsētai kas par to naudu varēs sakārtot pilsētu.Otrā lieta kas mani šoke Ogrē ka grib aizvērt Ogres estrādi kas nes pirmkār nes Ogres domei ienākumus no nodokliem un otkārt visas Ogres bāri ēdnīcas , kafeinīcas,Bistro un viesnīcas pelna naudu. Es saprou tos iedzīvotajus kuriem trauce bet ja mūsu pilseta nekas nenotiks mēs varēsim dzīvot kā dziļos laukos kur nauda nepietiek lai uzturētu pat 2m gājēju celiņa. Starp citu esmu runājis ar Liepājas iedzīvotajiem kas saka ka Liepāja kad notiek Beach Party visi viņi esot pret bet viņio saprot ka liepājā ar to nāk nauda un tūristi Es ceru ka Ogre nebūs pret visu kas mums nes peļņu un prieku, jo pasakiet ka jums kaut viens pasākums kas notiek Ogres estradē nav patīkams.Mums ir jācerās kad bez tiem krievu pasākumiem ir nākamajā dienā smuks mūsu Latviešu pasākums TAPēC LAI KRIEVI SPONSORĒ LATVIEŠIEM PASāKUMUS :)

cccr , 2008-03-29 18:41:51

kas tad tu par gudrinieku atradies vai no domes vai arii tev atlec kaads labums no taa katla.jā man nepatiik pasākumi,kas notiek estrādē izņemot operas svētkus.un ko tad tu jūti no tiem nodokļiem.paši sēž tur pie galda un paši savstarp'ji nolemj.nu kaut vai jaunais lēmums Auziņam iznomāt zemi pretim estrādei,gar upi.it kā bez apbūves iespējām.bet kāds jau te izteicās,ka buus taapat kā ar autoostu.galīgi mums te Ogrē nav vadības.
ads jau te izteicā

aija-cccr , 2008-03-29 18:57:47

Klau bez pārejiem pasākumiem tavi Ogres operas svētki nebūtu taka padomā parto kads tur ir labums Ogrei es domāju ka Ogres kūltūras centris nevarētu bez Ogres estrādes atļauties pat 10 % no skatuves kas ir katru gadu

cccr , 2008-03-29 19:18:10

Šeit es 200% piekrītu cccr!

d3m0n , 2008-03-29 20:07:50

Tiešām nesaprotu, par kādiem ienākumiem Ogrei te ir runa. Ienākumi paliek pasākumu organizētājiem, kafejnīcu, viesnīcu utt. īpašniekiem, bet ogrēniešiem pieķēzīta pilsēta, kuru pēc tam par pašu nodokļu maksātāju naudu arī jātīra. Un Beach Partu tas ir vienreizējs pasākums, bet te ir runa par pasākumiem, kas vasaras sezonā notiek katru nedēļu.

Čirka , 2008-03-29 21:36:07

Tā fabrika nav parezēta Ogrē, kādi nodokļi? Tikai ienākuma, ja kāds ogrēnietis tur strādās. Nav smieklīgi? Beach Party ir reiz gadā, nevis katru piektdienu - sestdienu. Kādi ir ienākumi Ogrei no estrādes, ja pelna Rīgā reģistrētas firmas? Vai to var salīdzināt ar pašvaldības zaudējumiem, un ne tikai materiāliem? Neviens nebūtu pret estrādi, ja organizatori izvērtētu, kādus māksliniekus aicināt. Nu nedrīkst Ogres estrāde par pāris latiem piedāvāt tiesto, atb, madonnu, as/ds un vēl kādas zvaigznes, uz kurām sabrauks 30.000 un vairāk. Auziņ, attopies!

jibiorio , 2008-03-29 22:11:21

Pasākumiem Ogrē jābūt , un jābūt daudzveidībai, ja kādam operu laiir opera , ja krievu estrāde, lai ir. Kāpēc nav šlāgeraptaujas, kāpēc nav lielu pasākumu ar latviešu šlāgeriem. Tāpat jābūt ārzemju koncertiem . Es mīlu mūziku un man vienalga kādi ansambļi . Dziedāt ir skaisti. Bet ārdīt un piesārņot un demolēt , vot to kategoriski stingri jāsoda. BET PIE UPES BŪVĒT AUTOSTĀVVIETU TO NU GAN NEDRĪKST. VAI TIEŠĀM ATKAL DURAKU BARS NEVAR VIETU ATRAST, KA JĀBŪVĒ TIEŠI PIE UPES.

puļķis , 2008-03-29 23:28:11

tieshaam-kaadi nodoklji? ogres domes kases izzadzeeji pilseetas labaa neatstaaj ne santiima,jo pashiem ambiiciju pilna pakalja(jaanopeerk peec iespeejas aatraak apvidnieks,lai var ziimeeties,peec tam maaja vai dziivoklis utt...) luuk taada ir realitaate un nav ko cepties par it kaa garaam ejoshiem ienaakumiem pilseetas labaa :(

apple , 2008-03-30 13:42:04

Čīkstuļi, rauduļi un ņergas!!!! To vien zin, kā par kaut ko pačīkstēt!!!! Protams, vecām omēm operas svērtki ir vaidzīgi, bet jaunieši tad labāk, lai sēž mājās!!!!! Dome pati vainīga, ka nevar noorganizēt kārtību pēc pasākumiem!!! Vairāk policistu, vairāk sētnieku, lielākus sodus par nekārtību radīšanu un lieta darīta!!!! Visā pasaulē notiek pašākumi, Rīga ir viens vienīgs pasākums cauru gadu un dienu!!! Bet Ogrē...nē mums tik pensionāriem Operas svētkus vajag!!!! Īpaša suga kura tikai visu māk kritizēt un čīkstēt!!!!

eeee , 2008-03-30 14:16:12

nu nedomāju,ka te raksta pensionāri;starp citu-eeee-tai sugai arī tu kādreiz piederēsi!Kas attiecas uz estrādi-to krievu māslinieku tiešām ir par daudz,bet tas jau ir cits stāsts...

BaGi , 2008-03-30 15:28:16

Neiet runa, ka tikai šeit un tikai tagad raksta pensionāri!!! Bet lielākie protestētāji ir tieši viņi!! Un es jau nu zinu noteikti, ka tik aprobežota es nekad nebūšu!!!!
Un par to krievu estrādes mūziku es varu tikai piekrist- tādu koncertu ir tiešām par daudz!!!!

eeee , 2008-03-30 16:53:33

Ogres publika neesi tu viens pats. Tavs viedoklis ir svarīgs un labi, ka tu nekautrējies to paust. Spriežot pēc tava teksta (stila un kļūdām), tev vēl ir jāpaaugas lai saprastu, kas ir svarīgi un kas- mazsvarīgi. Iespējams, ka tu to sāksi saprast tad, kad pats sāksi regulāri strādāt un rūpēties par ģimeni.
Tas, ka Ogres pilsētā nevar uzturēt 2m gājēju celiņa ir pilsētas pašvaldības neizdarība un nespēja rīkoties ar finansēm- neviens ienākošais uzņēmums šo "pilsētas sērgu" neizārstēs. Ogrē ir nepieciešami jauni uzņēmi, taču ne tādi, kas ieņēmumus dod citam pagastam, bet sabojātu vidi- Ogres pilsētai. Ogres pilsētai konkrētā "labvēļa" būs tikai nepatikšanas- to ir izpētījuši un pierādījuši augsti izglītoti cilvēki ņemot par pamatu reālus piemērus pasaulē. Tam pretī rūpnīcas pārstāvji ir spējīgi likt tikai un vienīgi solījumus, ka "viss būs kārtībā". Tie nedaudzie cilvēki, kas iegūs darbu šajā rūpnīcā, šobrīd viennozīmīgi strādā kaut kur citur un jau nes savu nodokļu ieguldījumu pilsētas budžetā, tāpēc cerības uz "jaunām darba vietām, kas nesīs pilsētai naudu" ir naivi...
Liepājas Beach Party notiek reizi gadā- Ogres estrādē sezonas laikā bardaks notiek tikpat kā katrā nedēļas nogalē. Ieguvēji ir pasākuma organizētāji, tuvējās kafejnīcas, Latvijas dzelzceļš un degvielas uzpildes stacijas. Ogres iedzīvotājiem (strādājošiem, pelnošiem un maksājošiem nodokļus, kas tiek arī Ogres pilsētai) no tā tiek negulētas naktis un pied...sti kakti. Ja Ogres estrādes "biznesmeņi" peļņu iegulda tikai un vienīgi personīgās labklājības celšanai, nevis estrādes infrastruktūras uzlabošanai, tad pie kājas ogrēniešiem tāds "ienākumu devējs". Atļaušanās rīkot salūtu 4 no rīta liecina par šo "uzņēmēju" smadzeņu atsaldētības pakāpi- ir jau lieliski dažiem simtiem (pāris tūkstošiem) līksmotāju sarīkot šādu "fīču" pasākuma beigās, bet nepadomāt par vairākiem desmitiem tūkstošu iedzīvotāju ir totāls debīlisms, kas ,piedodiet, ir iedzimts un nav ārstējams.
Finālā varu teikt, ka ir apsveicama tava vēlme jebkādā veidā palielināt savas pilsētas ienākumus, taču tikpat gribētu ieteikt mēģināt iedziļināties, kas ir labāks- tūlītējs labums, vai izaugsme un attīstība perspektīvā. Tici man- lielākais vairums Ogres iedzīvotāju vēlas, lai mūsu pilsēta perspektīvā ir "zaļa"- ar veselīgu gaisu un sakoptu vidi, nevis "ražojoša"- ar veselībai kaitējošiem izmešiem pilnu gaisu un krāsainu ūdeni akās...

Puteklis , 2008-03-30 18:36:45

Putekli -tā labi pateikts - no sirds! Tikai žēl, ka to nedzird tie, kam tas visvairāk būtu vajadzīgs, bet tāpat jau nesaprastu....Nauda un vara ātri aizmoglo acis, neviens jau negrib nonākt tur -pie necilajiem ļautiņiem.

a , 2008-03-31 09:16:16

Labi teikts, man ir līdzīgs skatījums. Cccr, manuprāt Ogrei vajadzētu saglabāt savu "zaļumu" un attīstīt ražošanu, kas neradītu šaubas par ietekmi uz vidi un ir orientēta uz biki augstāku līmeni tipa hansa Electronics.

Puteklim , 2008-03-31 10:29:59

Ar jau paskatoties diskusiju, gribēju uzrakstīt savu viedokli (pretēju cccrpaustajam), bet ieraudzīju Putekļa viedokli un sapratu, ka viss, ko gribēju rakstīt, jau ir pateikts. Tā teikt, pilnībā pievienojos šim viedoklim.

Līva , 2008-10-16 13:22:53

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet