Fazer Amica
Bērnam dienasgrāmatā ir ierakstīts, ka par pusdienām ir palielināta maksa. Domē tas vēl līdz 24.01.2008. pl.10.00 cenas nebija apstiprinātas (nezinu, varbūt tagad apstiprināja).
Zvanīju uz Fazer Amica - atbildēja, ka ir jāmaksā pa jaunam cenam, un tas nekas, ka cenas nav apstiprinātas Domē, būs!!!!!!!!!!
Grigu pievērst Jūsu uzmanību atbildei!!!!
Tas nozīmē, ka Fazer ir tik pārliecināta par sevi?
Domē ir jau savi čomi?
Visatļautība?
Kurā skolā mācās Jūsu bērns? Vai Jums ir iespēja nofotografēt ierakstu un atsūtīt bildi uz e-pastu kristine@ogrenet.lv? Vai Jums ir zināms, ar kuru Fazer pārstāvi runājāt?
Neatceros, ka dome būtu atļāvusi palielināt ēdināšanas maksu firmai „Fazer Amica”, es to vēl precizēšu. Šodien Sociālo, izglītības un kultūras jautājumu komitejā izskanēja informācija, ka firma iesniegusi jaunu aprēķinu: pusdienas – 90 santīmu, launags – 45 santīmus, tādēļ komiteja nolēma, sākot ar 1.februāri, saskaņā ar iesniegtajiem maznodrošināto skolēnu sarakstiem apmaksāt Ogres novada pašvaldības vispārizglītojošo skolu skolēnu - Ogres novada iedzīvotāju - bezmaksas ēdināšanu: pusdienas - Ls 0,90 dienā vienam skolēnam; launagu - Ls 0,45 dienā vienam skolēnam. Lēmumprojekts, kas saucas "Par Ogres novada vispārizglītojošo skolu skolēnu bezmaksas ēdināšanu", vēl jāapstiprina domes 31.janvāra sēdē.
Fazeram vispār ļoti patīk sūtīt bērnu vecākiem mīļas zīmītes :) Es, piemēram, saņēmu draudu vēstuli, ka ja neapmaksāšu parādu par bērna ēdināšanu, tad no kaut kāda tur datuma, manu bērnu nebaros "jo tas nav uzņēmuma pienākums - bez maksas ēdināt". Bet vai tas ir mans pienākums - maksāt par abšaubāmas kvalitātes ēdienu? Bērns, pārnācis no bērnudārza uzreiz metas pie ledusskapja! Un vai vecākiem vispār kāds prasīja - vēlas viņi Fazer`u vai nē? Es jau labprāt vispār atteiktos no ēdināšanas - ar brokastīm un launagu barot mājās, bet pusdienas piegādātu pati (ir tāda iespēja). Bet vai kāds to ļaus? Pigu! Sanitārās normas neatļauj :))
ha Grigu!!!!Santai ieviesusies kļūda
Ļoti nepatiesa informācija nāk no Santas .Neviens nav teicis ka jāmaksā lielāka cena ,kā Jūs to sakāt .Jā, uzņēmums taisās paaugstināt cenu ,bet nav bijis Domes lēmums.Skolotāji pašvaļigi ir
ierakstījuši informāiju par maksu skolas ēdināšanā.Mēs tādu informāciju neesam snieguši.Skolēni un vecāki vienmēr tiek informēti par izmaiņām uz FazerAmica veidlapām.Ar cieņu Liene.
Piekrītu Lienei. ;) Jā, arī mans bērns teica, ka itkā būs augstāka cena par ēdināšanu. Nodomāju... Maksāšu tikai tad, ka saņemšu info lapu no Fazer Amica. :)
Cik tad galu galā jāmaksā par pusdienām februārī? Lūdzu ievietojiet Fazera info tel. nr., pa kuru 1. vidusskolas bērnu vecāki varētu iegūt atbildes uz saviem jautājumiem.
Manam bērnam tieši tāpat kā pārējiem,bija ierakstīts dienasgrāmatā,ka no 1.februāra paceltas cenas,un tā kā par visu maksāju laicīgi,tad esmu jau samaksājusi!!!Tiesa,vienu brīdi gan iedomājos,kāpēc nav oficiāla paziņojuma,bet ja jau skolotāja to ir likusi ierakstīt dienasgrāmatā,tad jau zin,ko dara!!!
Lienei Fazer Amica Mans bērns apmelē PII Cīrulītis .Viņš ēd praktiski visu /ZUPAS ,PUTRAS,MĒRCES,SALĀTUS,HELOGSU/līdz šim brīdim man nebija iebildumu par ēdināšanu ,bet tagad viņš mājās ierodās izsalcis.Uz jautājumu vai tev par maz dod ēst .viņš atbild NĒ -man negaršoja.Mājās ēšanas ieradumi nav mainijušies ed tāpat kā agrāk.gribu 'jautāt vai mainijusies receptūra ,vai gatavošanas tehnoloģija.
Atklāti sakot, skolotājām/iem nav janodarbojas ar ēdināšanu /maksājumi, brīdinājumi utt./ Tie nav viņu tiešie darbi. Vecāki, zvaniet uz Fazer Amica un noskaidrojiet kas un kā. Par dienasgrāmatu ierakstiem... skolotājas centās laicīgi pabrīdināt vecākus, nepadomājot/ nezinot/, ka nav apstiprināti ēdināšanas paaugstināšanas maksas. Labu taču gribēdamas. ;) Tā jau viņas ņemās ar pusdienām, vienam it kā ir samaksāts, otrs nedabū, jo ir maksājuši vecāki, bet trešais apēd, jo grib ēst. ;)
ES ŠODIEN PAMATSKOLĀ MAKSĀJU PAR NĀKAMĀS NEDĒĻAS PUSDIENĀM ,UN PĀVĀRE MANI LAIPNI BRĪDINĀJA, KA AR FEBRUĀRI BŪS JĀMAKSĀ 0.90 LS(TIKAI PAR PUSDIENĀM).
Ogres novada domes preses sekretārs Nikolajs Sapožņikovs informēja, ka skolām ir līgums ar "Fazer Amica" un nav vajadzīgs domes lēmums, ja firma skolās palielina maksu par ēdināšanu.
Te jau parādās atbildīgo personu attieksme..!!!???
Tikai rodas jautājums..kurš kuru informē????
Tad var saprast, ka skolas vadība piekrita par ēdināšanas maksas palielināšanu???
Nesūtījām informāciju par cenu celšanu,jo gaidījām no domes lēmumu,bet kā jau Guna no Ogrenet raksta
,ka nav vajadzīgs domes lēmums ,par to mēs tikām informēti šodien.Tāpēc par cenu celšanu informācija tiks iedota pirmdien 28.februārī.Domes sēdē tiks vai netiks pieņemts lēmums par brīvpusdienu cenu.Ja nepieņems pusdienas 0.90Ls un launagu 0.45Ls,tad tiem kas ēd brīvpusdienas būs jā piemaksā starpība.
Ceru ka viss nokārtosies un ja ir kas neskaidrs darbadienās zvaniet 29107030.Ar cieņu Liene.
Precizēju - N.Sapožņikovs informēja, ka "Fazer Amica" no Ogres novada skolām ēdināšanu nodrošina tikai Ogres 1.vidusskolā un Jaunogres vidusskolā un skolām ar firmu ir līgumi, dome ēdināšanas cenu šajās skolās neapstiprina, par to vienojas skola un firma, bet kā tas notiek, esot jāskatās līgumos - kas tajos paredzēts. Dome lemj par maznodrošināto skolēnu bezmaksas ēdināšanu jeb brīvpusdienu nodrošināšanu - lemj, cik lielu summu pašvaldība maksās par pusdienām un launagu. Firmas pārstāvis servisa vadītājs A.Bāliņš atbildēja, ka firma neesot likusi rakstīt dienasgrāmatās par cenu palielināšanu, bet informējusi skolas par cenu palielināšanu. Sīkākas informācijas man pagaidām nav, jāgaida līdz pirmdienai. A.Bāliņš uz visiem jautājumiem neatbildēja, jo neesot pilnvarots to darīt, esot jārunā ar rīkotājdirektoru Aigaru Kaugaru.
Izdzirdot Fazer Amica drebuļi pār kauliem sāk skriet :)) Krutāku firmu vairs neatrast, kā vienmēr taisnība būs tikai un vienīgi viņiem! Ko ta mēs.......
Tāpēc par brīvpusdienu talonu pusdienas paēst nesanāk... Vēlāk brīnāmies, ka jāārstē sāpoši vēderi...
nesaprotu, decembrī vecāku sapulcē teica ka FAZERS no jaunā gada nebūs, KNABS licis domei lauzt līgumu....
Zinātu Jūs kādi knauzeri ir tie Fazer, gan Amica, gan maiznīca! ka tik kautko lētāk, a te redz baigo piķi vajagot :( mans bērns arī badā nāk!
Tiem čīkstētājiem vienmēr viss būs slikti...paši ņifiga negrib darīt tikai meklē vainu
Acīmredzot tev nav bijis nekāds sakars ar šo uzņēmumu :)
Tur jau tā lieta, ka ir bijis sakars kā otrai darījuma pusei, viņiem visu tikai no citiem vajag lētāk lētāk! ņaudētāji!Ar šitādiem klientiem bizness neies, bankrotēsi.
Tas nebija tev domāts zuze, bet gan jaukajai :))
Man negarso skolas ediens
MAN GARSO!!!
Jau atkal? Kad tas reiz beigsies???
to - kā tas ir? - paskaties datumu sašutumam!!! 2008. gads.
Beidziet kasītiiies!Aizejiet uz to slikto barotavu un palūdziet lai iedod pagaršot ,ko jūsu bērns ēd un skaidra bilde!