Helmaņa tiesa
Ei, kas tad tur beigās ar to Helmaņa tiesas procesu notika? Tiesās, netiesās, tikai čakarēsies? Santa Barbaru tik ilgi nerādīja, kā šamējais tiesu aiz deguna vazā.
Beigās izrādījās ka it kā cietušais deputāts ir bezkaunīgs melis!
Taps zināms 1.jūnijā!
Taps zināms 1.jūnijā
Kurā gadā ?????
https://www.la.lv/nekas-vel-nav-beidzies-jauna-informacija-ogres-mera-helmana-izspiesanas-lieta
tad jau vēl 10 gadus vilks. Uz to viņam talants. Uz vienu sēdi viens saslimst, un nākošo otrs, un tā pa apli.
Tā jau ir bijis?
jap. ta viens saslimst, tad otram mugura sasāpas. Atbrauc no ceļojuma un iepriekšējā dienā pirms tiesas sēdes pēkšņi saslimst..es vispār brīnos par to, ar ko un kā ir jāsaslimst pieaugušam vīrietim, lai justos tik slikti, ka nevar aizvilkties uz tiesas sēdi. Sevišķi vēl, ja tavā vietā advokāts runā.
Uzraksti skaidri ar vārdu un uzvārdu, kas kavē speciāli.
Tiešām neko nejauc? Tā informācija publiski pieejama manas.tiesas.lv., tur saskaitīju, ka šajā lietā bijušas jau 40 sēdes, četras no tām tiešām atliktas, varētu būt arī kāda procesa dalībnieka veselības problēmu dēļ, bet tas bijis jau apgabaltiesā. Pēc laika varētu sakrist ar to, kad Helmanim bija insults...
nu man gan sanāca sešas saskaitīt apgabaltiesā. Bet nav būtiski skaits, tās ir puse no vispār notikušajām apgabaltiesas sēdēm. Par pirmo instanci gan nav īsti skaidrs, pārtraukumu var izsludināt arī tad, ja ierodas tiesas sēdes dalībnieki, bet viens neierodas. Tiesa izsludina pārtraukumu. Bet par to insultu ir interesanti, man ir vairāki pazīstami cilvēki, kuri strādā Ogres slimnīcā, un tur esot jokaini ar to viņa insultu - atnāk iepriekšējā dienā pirms tiesas sēdes uz slimnīcu, šim salaiž sistēmu, nu lai būtu papīrs par veiktām manipulācijām, un šis jautri svilpojot dodas mājās. Ar insultu tā parasti nenotiek..
Ziņo Veselības inspekcijai šo savu informāciju!
ja ir insults, tad pa pasauli apkārt nevizinās un nelidinās uz asv pēc grūtnieču slimības lapas.