Ogres mediju veiksminieki

Ogres mediju cilvēkiem atkal ir paveicies ar amatiem, šoreiz Ogrenet.lv (SIA "Ogres Balss) īpašnieku Aupes famīlijai. Iepriekš nospīdēja Siliņu famīlija.

Lielais sveiciens jaunajai Ogres novada Kultūras centra pienākuma izpildītajai Elīnai Aupei.

Tagad sāku domāt, varbūt es arī varētu kādas lietas sabīdīt ar SIA "KNK mediji", kurā darbojās Aigars Lūsis (NA cilvēks, izslavenais maksātnespējas guru un Māra Sprūda pārinieks krimināllietā, kā to raksta neatkarīgā prese) un iepriekš viņa sieva Eva Lūse (Aprinkis.lv redaktore), zem kura ir lielākie Ogres mediji.

Izaugsmes potenciāls uzreiz redzams.

Vēlreiz APSVEICU!!!

Neveiksminieks , 2020-02-17 09:46:51

vai tad kāds par kaut ko tādu šaubījās? Siliņu famīlijai jau vēl nospīdēs, jo Helmanis sevis pašreklamēšanai TV šajā gadā ir paredzējis 60 000 eur no nodokļu maksātaju naudas, un vēl trīsreiz tik daudz visādās citādās aktivitātēs, kā piemēram avīzēs un reklāmas bukletos

nu , 2020-02-17 14:35:21

Sveika kundze un kungs;
  Es esmu fiziska persona, kas izsniedz aizdevumus ikvienam, kurš vēlas saņemt finansiālu palīdzību.
Tas ir aizdevums starp privātpersonām ar ļoti vienkāršiem nosacījumiem. Mans piedāvājums ir no 2 000 līdz 8 000 000 eiro.
Mana procentu likme šī aizdevuma laikā ir 3%, un atmaksa tiek veikta katru mēnesi.
Ja jums rodas interese, sazinieties ar mani pa e-pastu: nislandet@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578

Aexandra , 2020-03-05 21:08:24

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet