Vai JKP apmelo ogresnovada domi?

Ogrē runā , ka JKP biedri izveidojuši anonīmu profilu feisītī . Esmu JKP atbalstītās tāpēc esmu uztraucies jo ja tas nāks gaismā un pierādīsies , ka JKP biedri ar meliem umn apmelojumiem grib tikt domē ? Tad vis drīzāk netiks ne viens no JKP. Lūdzu JKP skaidrojiet sabiedrībai , ka tie neesat jūs !

JKP atbalstītājs , 2019-11-04 22:35:59

Izskatās,ka tev nav miera . Tu taču jau vienu reizi uzdevišo jautājumu. Esi vecis un uzjautā pa tiešo ne jau ar šo klaču portāla starpniecību . Izskatās ka pildi dažu labu dotos uzdevumus. Nepaliec smieklīgs. Šobrīd, kas ir fb visa ir patiesība,ja tev to liek darīt Misters 30 ,tad tu līdzinies multenes varonim šakālītim. A varbūt pats arī esi Misters 30???

To JKP atbalstītājs , 2019-11-05 07:49:05

Kāpēc JKP slēpjas aiz anonimitātes plīvura? Ja viss ir tainība? Kāpēc nav autora? izskatās pēc melu kampaņas par ko neviens negrib uzņemties atbildību. Lūdzu skaidrojiet ? JKP solīja atklātu politiku, bet slēpjās. Nesmuki, vai Jūs to nesaprotat. Ka viss tas sāk izskatīties slimīgi. es tomēr ceru , ka Tur ir kāds cilvēks ar smadzenēm un sapratīs, ka patiesībā jus nodariet lielu kaitējumu JKP.

Aivars , 2019-11-05 09:50:36

Uzbrūkoši meli un patiesības aizstāšana ar revolucionāro pārliecību ir JKP brends. Ta kā nebrīnitos, ka JKP un ogres endziņu fake news ir viens un tas pats.

Sūna , 2019-11-05 11:35:57

Ogrenet nav klacu portals,seit var uzzinat jaunumus Ogres novada,man personigi loti patik.

Anna , 2019-11-05 12:14:25

Jums vel ir jautājumi? Paskat, kas notika ar Seaima procesu, tur viss skaidrs. Jaunie Laimes lačī parāda savu seju pie jaunā budžeta veidošanas. Likumā ir skaidri noteikts kā veidojas valsts struktūrā strādājošo algas, bet vienīgie, uz kuriem attiecas līpums - sadaļā "algu paaugstinājums" ir deputāti un ministri. Vai par šo Laimes lāci balsoja Tauta? Mediķi un pedagogi no reizes uz reizi kāpj uz viena un tā paša grābekļa. Ieteikums, vaidot partiju, kurā ir tikai nozaru speciālisti, kuri tad attiecīgi var veidot budžetu atbilsoši vajadzībām - piedodiet, bet visi šie apmaiņas braucieni ir vairāk vai mazāk kaķim zem astes un nauda tiek norīta nejēdzīgi daudz. Lūk šo valdībai vajadzetu likvidēt un naudiņa atrastos oi, oi ku daudz.

Par JKP , 2019-11-05 13:02:04

A kas ira Seaima???

Dura , 2019-11-05 18:49:37

Tiešām kas ir Seaima? Vēl kāds loceklis vai orgāns? Laimes lačīs....jopcik....analfabēts.

To par JKP , 2019-11-05 19:35:20

Facebookā ir vesels lērums dažādu profilu kam saistība ar Ogri. Ja jau runā,tad varbūt konkrētāk - kāds profils, kuri raksti ir apmelojoši u.t.t. Galu galā, par apmelojumiem var vērsties tiesībsargājošajās iestādēs. Jo savādāk šis apgalvojums izskatās pēc kādas, šobrīd pie varas esošas personas mēğinājuma diskreditēt iespējamos konkurentus. Un diez vai šī vietne ir īstā, caur kuru vērstes pie kādas partijas

Lasītājs , 2019-11-05 20:32:20

Ir pat nojausma kurš, ja kas

to Lasītājs , 2019-11-06 09:05:05

JKP pats sevi diskriditē

Susurs , 2019-11-06 11:50:04

Jopcik, pats paskaties kā lieto pieturzīmes :D Loģika rakstītajā ir, valdība ar vien nekaunīgāk kāpj uz galvas, bet mēs tik urrājam uz priekšu, jo tantes draudzene ir valdībā. Latvieši paši sevi tūlīt iznīcinās, kas ir ļoti skumji.

to To par JKP , 2019-11-06 14:26:47

Sveika kundze un kungs;
  Es esmu fiziska persona, kas izsniedz aizdevumus ikvienam, kurš vēlas saņemt finansiālu palīdzību.
Tas ir aizdevums starp privātpersonām ar ļoti vienkāršiem nosacījumiem. Mans piedāvājums ir no 2 000 līdz 8 000 000 eiro.
Mana procentu likme šī aizdevuma laikā ir 3%, un atmaksa tiek veikta katru mēnesi.
Ja jums rodas interese, sazinieties ar mani pa e-pastu: nislandet@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578

Aexandra , 2020-03-05 21:10:56

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet