Ogres novada socilais dienests

Tas dienests ir lai rūpētos par iedzīvotājiem kuri ir nonākuši sarežgītā dzīves situācijā ,bet kad ievācās jaunajās telpās Upes pr-16 tas to celtņu apgaismojums norāda to cik rūpīgi tiek izlietoti nodokļu maksātāju līdzekli ,jo tiek izgaismots labāk kā Gaismas pils Rīgā vot tādi mūsu funkcionāri

Mēs , 2019-09-15 12:44:32

nekur nederiga socialais dienests,pat frizetavu invalidiem un pensionariem nevareja atrast vietu,jo lielaka maja jo sliktak aprupe.

viedoklis , 2019-09-15 15:19:54

Vai Ogrē nodokļu maksātāju naudu kāds kaut kur ekonomē? Piemēram, Daugavpils pašvaldība šonedēļ atteicās no dalības "Latvijas Pašvaldību savienībā", t.i. pa LV1 radio paziņojot - tā varēs ieekonomēt 80 000 EUR gadā. Ogres pilsēta arī ir biedrs šajā savienībā. Zināt, cik tādām un līdzīgām biedrībām (~7) O pašvaldība tērē mūsu naudu?

Argumenti un jēga visām, kur Ogre maksā , 2019-09-15 17:29:59

Vai soc.dienestā vēl strādā tā riebekle,kura lai sarunātos ar klientu,vispirms viņam pagriež muguru.Un tad neskaidrā balsī atmuguriski kaut ko murmina.Ceru,ka tā maita jau atlaista.Nevaru atcerēties vārdu.Prātā nāk Sarmīte,bet drīzāk,ka kļūdos.Parka ielā viņas trijatā strādāja tai kabinetā Gan jau kolēģes zina par kuru ir runa.Pastastiet,vai tā garīgi slimā,kurai bija problēmas ar kontaktēšanos vēl amatā.

sūna , 2019-09-17 19:33:27

man nepatik soc.dienesta kolektivs.

Mara , 2019-09-19 14:41:41

Garīgi slimā, riebekle, tādiem vārdiem runājot par otru, parādāt, ka pati ne vien neesat labāka.

sūnai , 2019-11-06 20:39:16

Sveika kundze un kungs;
  Es esmu fiziska persona, kas izsniedz aizdevumus ikvienam, kurš vēlas saņemt finansiālu palīdzību.
Tas ir aizdevums starp privātpersonām ar ļoti vienkāršiem nosacījumiem. Mans piedāvājums ir no 2 000 līdz 8 000 000 eiro.
Mana procentu likme šī aizdevuma laikā ir 3%, un atmaksa tiek veikta katru mēnesi.
Ja jums rodas interese, sazinieties ar mani pa e-pastu: nislandet@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578

Aexandra , 2020-03-05 21:11:32

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet