Ogrēnieša karte
Vai tā ir taisnība, ko cilvēki runā Ogrē - ka dēļ Ogres domes ieviestās bezjēdzīgās Ogrēnieša kartes autobusu šoferi vairs nespējot apkalpot pasažierus, autobusi kavējoties pat par stundu, un šoferi jau masveidā ejot prom no darba?
ja es sodien braucu ar autobusu,katra pietura iekap daudz skolnieku,bilesu pardosana iet leni,ta sistema kur vajag pielikt ogreniesa karti nedarbojas.
Jā, es arī 'sodien dabūju vismaz 5 min stāvēt uiz autobusa, jo garām netiek, brauc pretī un skolnieki tik kāpj un kāpj un autobuss tik stāv un stāv.
kur to ogreniesa karti dabut
Tam,kas to izdomāja ar to ogrēnieša kartes pīkstināšanu vajadzētu pašam pabraukāt no rītiem autobusā un paskatīties kā tas viss notiek,pilnīgs ārprāts.
Sveika kundze un kungs;
Es esmu fiziska persona, kas izsniedz aizdevumus ikvienam, kurš vēlas saņemt finansiālu palīdzību.
Tas ir aizdevums starp privātpersonām ar ļoti vienkāršiem nosacījumiem. Mans piedāvājums ir no 2 000 līdz 8 000 000 eiro.
Mana procentu likme šī aizdevuma laikā ir 3%, un atmaksa tiek veikta katru mēnesi.
Ja jums rodas interese, sazinieties ar mani pa e-pastu: nislandet@gmail.com vai whatsapp: +2 296 738 0578