Taškenta
Mīļā pasaulīt kur tā kurina??? Nenormāls karstums dzīvokļos, naktī pagulēt nevar pat ar atvērtu logu, nez kādi būs komunalie rēķini! Vājprāts!
auksts tak araa
Piever krānu.
Ver vai never krānu, maksājumi bus astranomiski
Mālkalnes 5 nenormāli karsts......
nesaprotu kāpēc tāāā jākurina......ļoti nesaimnieciski
Arī Bērrzu alejā ir kā pie kamīna radiatoriem roku nevar pielikt logi pa dienu vaļā/
Mums Ausekļa pr. arī nenormāli karsts, bet pieņemu, ka malējiem dzīvokļiem vai tiem, kuriem vecie radiatori, situācija šķiet pilnīgi savādāka:)
mums atkal auksts, knapi kurina pēdējā laikā.
Kurina pietiekoši. Pašiem tikai jāregulē, kā labāk.
zilokalnu pr. arī nenormalais karstums nevienu ziemu ta nav bijis, iedomajaties pat pie atverta loga nakti nevar nogulet
Bet ir taču mājas vecākais,vai tā ir Lapiņa, kura ir ieinteresēta
Mums ir auksts-tikai 17 grādi-priecātos,ja būtu karsts-cilvēkiem vienmēr slikti-var tacu logu atvērt...
to
nu nevajag
Tur jau tā lieta pie atvērta loga kartums uh-iedomajieties kadi rekini bus
Maksāsim taču visi,vai salstam,vai karsti..tad jau jāpāriet uz individuālo apkuri..
Omas dzīvoklī vecie radiatori,arī logi vecie...un +25 visu janvāri,februāri.Vēdinām 3-4 reizes dienā,kāpņu telpā logi atvērti...un tik maksājam par to!Jā,un radiatoriem pieskarties nevar cik karsts un droši vien varētu pat olu uzcept!
precīzi mums te tāpat Bērzu alejas rajonā ar vecajiem radiatoriem un dažiem vecajiem logiem pirmajā stāvā un tik turam logus vaļā bet radiatori ka roku nevar pielikt.
labi saimnieki, nu vismaz būs nauda algām.
manā dzīvoklī +28
Varbūt varēsim iesniegt deklarāciju par pārmaksāto siltumu?!
Vai kādreiz esiet pazvanījuši savam m.vecākajam?
Jā, esmu, un saņēmu atbildi, ka tur viss ir automātiski un neko nevar darīt. Tātad mūsu uzdevums ir tikai maksāt un viss.
Apkures automātiku var arī pakoriğēt, iespējams samazināt pa stundām un pat minūtēm.
Kurā ta mājā tev ir karsti,kurai mājas vecākā ir Lapiņa? Uzzvani man noregulēšu tev "nu" īpaši. Cik zinu maniem visiem superīgi atsaucīgajiem iedzīvotājiem ir labi. Man ir vissforšākie iedzīvotāji. Ja kādam no vidējo dzīvokļu īp.ir mazliet siltāk ,tad jāpadomā par augšējo stāvu un gala sienu dzīvokļiem. Un ja kas "Nu",Lapiņa uzklausa iedzīvotājus un izdara tā kā tie lūdz. Viens psihologs teca "JA TU "nu" NEPATEIKSI TAD NEVIENS NEUZZINĀS, KA TEV, SPIEŽ BIKSĒM GUMIJA. Vajag runāt
Uzzvani namsaimniekam un iepazīsties ar savu mājas vecāko un tad runā
Nesaprotu kur jums Taškenta, mēs atkal salstam.
Jau otrās brīvdienas pamanām ,ka tiek vairāk paregulēta apkure, un es 100% zinu ka mana mājas vecākā to pati fiziski neveic. Mājas vecāko tikšanās feizē,viena m.v.uznautāja direktoram,kas notiek ar siltummezgliem ka nevar tos savest kārtībā. Atbildi tā arī neguva.
Šodien, 03.02.2018. Grīvas 9.,mājas vecākā jau otro reizi 2 nedēļu laikā sauca av.dienestu par to ka ir nenormāli karsti radiatori. Tā kā......
vai tad avārijas dienests regulē siltumu? Mums regulē Namsaimnieka speciālists pie kompjūtera, ne mājas pagrabā. Tik jāuzzvana attiecīgajam tel numuram un jāpasaka: nolaidiet mums uz ... grādiem!
Bebīši kaut kādi.
Ne jau regulē bet novērš problēmu, kura tiek konstatēta.Padomājiet loğiski...tad cepties vajadzētu 2 dienas...kam tad jūsu prāt domāts av.dien.? Paldies av.dien.puišiem.
Pamēğini uzzvanīt brīvdienā,lai tev nolaiž grādus
vai tad jums tā "taškenta" iestājās tieši brīvdienā? Nu ja visas dienas bija normāli un "taškenta" sākās tikai sestdien, tad gan varētu būt, ka ir AVĀRIJA. Bet šeit forumā skatos, ka sūdzas jau no 11.janvāra!
Tev vajag noņemt kādu radiatoru...neaizmirsti tu dzīvo kopīpašumā
Nu tiešām dīvaini cilvēki, radiatoru taču var šodien noņemt un rīt atkal uzlikt. Tikai neaizmirsti, ka, ja arī noņemsi kaut vai visus radiatorus, maksāsi kā arī tie, kas mājās staigā peldkostīmā, jo tu taču dzīvo kopīpašumā.
cik zinu tad mēs dzīvojam 21.gadsimtā. Man jau sen ir jaunie radiatori - regulējami! Un jo vairāk dzīvokļos tādi būs, jo vairāk mēs visi ietaupīsim. Zinu daudzus mūsmājā, kas atslēdz siltumu kad ir par karstu. Un nevis vēdina pa logu...Un tādā veidā kopā mēs ietaupam!
Viens sakarīgs cilvēks šajā ņaudētāju forumā tomēr iekomentēja.
Vakardien visu dienu dzīvoklī +24
dzīvoklis saulītē......? uzliec normālus radiatorus
Kuri ir normāli radiatori? Tie, kurus var šodien noņemt un rīt uzlikt?
Vajag sagatavoties apkures sezonai :)
tie, kurus šodien var ieslēgt un rīt atslēgt...nu tā kā ūdens krānu... pagriezt...un aizgriezt...vai to jūs protat?
Kad es varēšu maksāt par mana dzīvokļa apsildei patērēto siltumu, tad es uzlikšu tādus radiatorus, ko var kā ūdens krānu atgriezt vai aizgriest, bet kamēr pie aizgriezta radiatora man jāmaksā tik pat kā tiem, kas dzīvoklī staigā pliki un bļauj, ka ir auksti, neredzu vajadzību veikt tādus ieguldījumus. Labāk tad vēdinu dzīvokli, jo jāmaksā tāpat.
Ja tie, kuriem karsti, pievērtu savus radiatorus, mazāk varētu maksāt visi, bet tas jau tevi laikam neapmierina?
ko tik es nedarītu un ko tik es nemaksātu lai citam netiek vairāk...
Kāda jēga grozīt radiatorus tāpat būs jāmaksā par nenormālo kurināšanu, vai ne tā?
nē, ne tā. Būs jāmaksā x summa mīnuss tas, ko tu ietaupīji, nogriežot radiatorus (bet ne izlaižot pa logu) un mīnuss tas, ka arī citi kaimiņi ietaupīs, nogriežot radiatorus kad ir par karstu!!!