darba nespējas lapa Helmanim
Kā tad tā?Helmanim darba nespējas lapa no 6. februāra, bet šodien , 27.02. basketbola spēli Ogrē vēro klātienē. Tiešraidē labi redzams!
darba nespējas lapa nenozīmē,ka tev ar likumu aizliegts iziet no mājas..sviests ne tēma..
Kad Dievs prātu dalīja, biji uz gastronomu pēc zilcgaļas aizskrējusi?
Nu tad ,skatītāja, skaties basketbolu, nevis uz Helmani...
Atraduši problēmu? Kārtējais murgainais temats. Ļaujiet lai cilvēks veseļojas. Zinot , ka viņš ir slims vēl mēģina ēst. Tas nesmuki izskatās !
Tad kad Manguļa kungs bija apslimis tad gan visādi "basketbola armandi u. c."bļāva ,ka tas ir slikti,bet nu jā šoreiz viss kārtībā!
Kas vispār kādam par daļu ir Helmanim slimības lapa vai nav? Nu kur jābāž savs deguns?
... un jā, kur jālien mums, ja tagad no foto attēla ar "labvēļu piespēli" visi uzzinām, ka Latvijas bankas preezidents Rimšēvičs divreiz braucis uz Kamčatku un pēc zvejas pie viena galda blakus sēdējis ar ietekmīgiem kaimiņvalsts baņķieriem...
Slimības laikā var darīt ko grib. Gulēt, staigāt pa istabu, sēdēt sporta zālē. Operēties pie ķirurģiskā personāla vai nē. Neskatīties neko, skatīties vienalga ko. Klausīties vispār vienalga ko. Skatīties un klausīties vienlaicīgi. Domāt, pārdomāt, parakstīt svarīgus dokumentus, neparakstīt. Nekas nav reglamentēts mūsu valstī.
Domā, ka viņa slimība ir lipīga?
Skatītāja, kad tu slimo tu laikam guli gultā un vaidi... Ka nu nav ko runāt tad nu nav. Ogrēniešiem ka tik kādu apkakāt. Skatieties labāk pati uz sevi. Tos komentārus vispār vajadzētu aizvērt.Tīrā miskaste te.
Likums nosaka, ka personai, kura darba nespējas laikā bez attaisnojoša iemesla nav ievērojusi ārsta noteikto režīmu, pabalsta izmaksu par turpmāko periodu pārtrauc, sākot no pārkāpuma izdarīšanas dienas.
Tev ir zināms, kādu režīmu ārsts noteica Helmanim?
Laba diena,
Lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu zemāk, ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība vai aizdevums @ 3% procentu likme.
E-pasts: anthonyhhname@gmail.com
NEPIECIEŠAMA PAKALPOJUMU INFORMĀCIJA
NAME:
AIZDEVUMA SUMMA:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Man būs liela palīdzība
Paldies par sapratni
Laba diena,
Lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu zemāk, ja jums nepieciešama finansiāla palīdzība vai aizdevums @ 3% procentu likme.
E-pasts: anthonyhhname@gmail.com
NEPIECIEŠAMA PAKALPOJUMU INFORMĀCIJA
NAME:
AIZDEVUMA SUMMA:
ILGUMS:
PHONE #:
VALSTS:
Man būs liela palīdzība
Paldies par sapratni