Jautaajums izpilddirektoram

gribeeju vaicaaat, Juus esaat sava amataa jau ilgaak par 3 men., vai izdevaas mainiit domes administracijas darbu? velaams noradiit konkretus piemerus... un ieteikums ogrenet.. varbuut ir veerts interveet esosho direktoru un pajautaat cikdaudz vai maz ir izdariits par sho laiku, tieshi runajot par administracijas darbu?

pilsonis , 2007-10-15 00:32:32

es jau sen, lūdzu, Ogrenetam, lai pajautā, ko katrs deputāts ir labu darījis... laikam jau ne ko, ja jau nav ko pastāstīt.. :)

onjons , 2007-10-15 09:35:48

Varbūt ir vēl kādi jautājumi, ko vēlētos uzdot izpilddirektoram?

Ogrenet , 2007-10-15 10:50:23

OGRENEEETTTT!!!! a manus jautajumus deputātiem uzdosiet?? davai es sagatavošu piecus jautājumus visiem deputātiem?..

onjons , 2007-10-15 10:52:39

Jā, Onjon, uzdosim, lūgums rakstīt jautājumus šeit vai sūtīt uz info@ogrenet.lv

Ogrenet , 2007-10-15 11:40:29

Lūgtum! Kādas aktivitātes tika veiktas, lai īstenotu savas partijas un individuālos priekšvēlēšanu solījums, šādās kategorijās 1) izvirzītie/ realizētie priekšlikumi domes sēdēs 2) citas aktivitātes partijas prioritārajās jomās, kas tieši nesaistās ar priekšvēlēšanu solījumiem 3) Iesaistīšanās lēmumu pieņemšanas procesos, lai veicinātu vai aizkavetu kādu aktivitašu ieviešanu, kas attiecīgi īsteno vai traucē partijas programmas īstenošanu.

Ieteikums žurnālistiem, ņemt vērā un izdalīt tos sasniegumus, kas notika pasi no sevis, lai arī ieprikš bija paredzeti priekšvēlēanu solījumos.

Jomas, lai vieglāk strukturēt padarīto: sociālā joma; tūrisms,kultūra un sports; infrastruktūra; uzņēmējdarbība un saimnieciskā joma.

ja nemaldos, tad priekšvēlēšanu solījumikaut kādā minimumā bija arī CVK mājaslapā..

plus aicinu arī pārējos portāla lasītājus/ komentētajus papildināt manus jautājumus! :)

onjons , 2007-10-15 12:07:14

tiesham buutu labi, ja sabiedriiba tiktu informeeta. katrai iestaadei ir savs P.R. dienests, kursh darbojas lai informetu iedzivotaajus gan par darbiem, gan par pasaakumiem, gan pienjem iedzivotaaju ieteikumus darba uzlaboshanai, vienkarsha valoda izsakoties sadarbojas ar sabiedriibu, sniedz arii konsultaacijas. Diemzheel. muusu pashvaldiiba sezh augstu augstu kaa uz kalnaa, un liidz mirstigiem laikam jau nekad nenonaks:(

pilsonis , 2007-10-15 12:16:50

Onjon, vai iedomājies, cik garš raksts sanāks, ja KATRAM deputātam uzdosim tavus jautājumus? :) Varbūt tomēr aprobežosimies ar jautājumiem katras domē pārstāvētās partijas pārstāvjiem? Un vēl, lai nebūtu domstarpību - lūdzu mini vismaz vienu "sasniegumu, kas notika pats no sevis".

Kristīne , 2007-10-15 12:52:37

nu ja kas ta es -niecība. uzrakstīju, lai atbild, bet kur nu Tev laikam e-pasts jānomaina ;@

amok , 2007-10-15 13:04:12

paši no sevis? nu, piemēram, TP solījums saimnieciski rīkoties ar pašvaldības īpašumu vai "Paplašināsim video novērošanas kameru tīklu Ogres pilsētā".. :)) bet ja nopietni, es tik labi nepārzinu Ogres aktualitātes.. bet doma bija, ja, piemēram, kāda cita iestāde, lai ta būtu skola, kaut ko labu izdara, bet kāda partija nopelnus piesavinās sev..

bet runājot par garumu.. jautajumi gari, bet atbildes es pieņemu būs ne vairak kā 2-3 kopa uz visu garo jautājumu no katra.. nu labi, laib ūtu pārstāvim.. pie kam, var jau arī veidot par katru partiju/ deputātu atsevišķu rakstu kā toreiz, kad iesakās un pazuda ta rakstu sērija par amatpersonu ienākumiem..

onjons , 2007-10-15 13:08:56

Nu arī kameras pašas no sevis neizvietojās, par to atbildīga rajona pašvaldība, nevis domnieki.

Kristīne , 2007-10-15 15:16:24

paa.... deputaati nav administraacija, deputaati ir deputaati, a vot ko dara tie (administraacija) kuri algu sanjem no muusu iemaksatiem nodokliem? saakumaa autaajums bija, ka izpilddirektors ir sakartojies administracijas darbu??? bet deputaatu darbiibu kontrolee priekshseedeetaajs, aljo? atbildam ieveerojot seeciibu.

pilsonis , 2007-10-15 15:19:43

arī deputāti saņem naudu no nodokļiem.. man vienalga kāda secībā atbild uz jautajumiem.. :) P.S. Kristīne, piemēram autoostā 20 kameras, tātad kameru skaits palielināts, bet pašvaldībai ar to nekāda sakara.. :P

onjons , 2007-10-15 15:22:04

Kāpēc tik šķietmi vienkārši nevar atrisināt problēmu, kā tas ir citviet Latvijas pašvaldībās - ieviest katram deputātam savu e-pasta kastīti!!!! Tagad ir viena kopēja uz visu Ogres novada domi, un, visticamāk, mana vēstule tā arī nekad nesasniegs īsto adresātu! Demokrātija, ogrēnieši, tautas priekšstāvji ... tukša skaņa, ja ar moderniem informācjas līdzekļiem deputāts tik sarežģīti sasniedzams!

Tiešām , 2007-10-16 14:35:27

kā veicas ar jautajumu uzdošanu? :)

onjons , 2007-10-24 14:46:45

shvaki, laikaam. klusums, kaa vienmeer:((

pilsonis , 2007-11-01 00:42:16

... tie, kas stāv jebkurā draņķīgā laikā, gaidot kārtējo autobusu pie Ledus halles. Līdzīgi ir arī Tīnūžu autobusu pieturvietā. Tie ir visneaizsargātākie! Nevienam par šo pieturvietu uztaisīšanu nav daļas, neviens jau domnieks ne reizi nav gaidījis autobusu šajā nosacītajā ... gaidīšanas vietā. Tikai pēdējā cerība uz Ogrenet -u!!!!!!!!!!!!!! Jā, iepriekš LIELS paldies!!!!!!!!

Nožēlojamie , 2008-01-27 15:30:15

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet