Traumatalogs Ogrē .

Man kā pacientam ,gribētos zināt kāpēc nav piejams traumatalogs Eihenbergs ,visu cieņu viņam ,es dzirdēju ,ka viņu vecie buki izēd .

Pacients no pieredzes. , 2016-12-08 13:26:18

Proitams,ka vecie āži nezaudēs savas slaucamās kazas.

Joske , 2016-12-08 17:29:11

pie cita daktera aizej, jo pat rakstīt neesi iemācījies!

pacientam , 2016-12-08 19:47:43

Jā ,viņam uzlikts vetto ,tikai pāris dežūras un tajās pašās neļauj izpausties ,pat uz apendicītu viņa dežūras laikā skrien vecie āži...

Pacients no pieredzes. , 2016-12-08 21:50:38

Jā ,viņam uzlikts vetto ,tikai pāris dežūras un tajās pašās neļauj izpausties ,pat uz apendicītu viņa dežūras laikā skrien vecie āži...

Pacients no pieredzes. , 2016-12-08 21:50:40

Man laikam laimējās,jo pie dr.Eihenberga paspēju būt vizītè. Jauns un zinošs speciālists kas sevi jau pierekomendēja tikai no labākās puses. Nopriecājos ka beidzot arī ogrē ir foršs ķirurgs. Jāsaka ka Širova kungam būtu šāds dakteris jātur ciet . Vecie buki jau savu nokalpojuši. Visi zina ka Varens sēž tikai naudas pēc. Reizēm pat izziņas kļūdaini saraksta nemaz nerunājot par ārstēšanu un konsultācijām. Domāju ka jebkura slimnīca lepotos ar tādu dakteri kà Eihenbergs. Es kā viņa nu jau esošā paciente noteikti rakstīšos tikai pie viņa vizītē pat ja viņam nāktos strādāt kur citur. Skumji ka nenovērtējam līdz galam Labus Jaunos speciālistus. Stagnācija kā bija tà būs nekas sistēmà nemainās. Lai dakterim veicās. Izturību un cīņas sparu.

signe , 2016-12-09 00:08:59

O jà Ogres slimnīca kritusi atkal nežēlastībā. Vecie ar jauniem plēšās . Nevar sadalīt maiņas vai pacientus. Gandrīz kā mūsu valdībā - kas nemauj līdzi to ārā. Atsauksmes par Eihenbergu dzirdētas tās labākās. Zinu jau no iepriekšējās pieredzes.

una... , 2016-12-09 00:16:13

un ko jūs teiksiet par jauno ķirurgu dr.Kovalevskis, Arī pie viņa nevar tikt.Un bija ļoti laba ķirurģe Fišere,nevarēja sastrādāties ar mūsu vadību.

pacients , 2016-12-09 00:51:22

Izskatās ka slimnīcas vadība nevar sastrādāties ar labiem kadriem
Ērtàk uzteikt.....

he , 2016-12-09 08:24:36

Darbiņš veselības inspekcijai...

mārīte , 2016-12-09 08:28:24

Fišere vairs nav??? Viņa man vienīgā pēc 3 ķirurgu konsultācijas atrada problēmas sākumu.

Veselā? , 2016-12-09 12:05:10

Jā skumji ka dodam priekšroku "mušmirēm" gūstot tikai labumu sev. Bet pie mums tā ir sistēma . Slimnīcas vadībai jau nu vajadzēja izvērtēt pareizi no tā tikai iegūsim . Bet pagaidām diemžēl jāiztiek kā ir. Meklèsim labus dpeciàlistus citur.

... , 2016-12-09 12:54:47

Kā var turēt tādu ''ķirurģi''Bērziņu?Kas pie viņas bijis,tas vairāk neies.Vecais Varens vairāk par potences tabletēm neko nezina,kuras var pie viņa iegādāties!

ANNA , 2016-12-09 15:11:20

Interesanti vai slimnīcas administrācijai vienkāršo pacientu viedoklis nav vērā ņemams. Kàpēc neuztaisīt iedzīvotāju aptauju par profesionalāko dakteri. Novietot pastkastīti slimnīcas vestibilā un iedzīvotāji var izteikt savu novērtējumu. Būtu super piemēram šī gada profesionālākais laipnākais dskteris pēc klientu vērtējuma.

ups , 2016-12-09 16:59:14

Nu tiešām murgs ,cik var turēt vecos ar trīcošām rokām un jēlām anigdotēm ,kā Varens .
Es jau saprotu ,ka valdībai ciešas saites caur Varenu ar ārzemēm ,nu bet mēram jābūt.Biju pie jaunā ārsta Eihenberga ar potītes problēmu un esmu apmierināts ,pat ļoti.
Gribu ar viņu sadarboties ,nekas ka citā iestādē ,bet ticami .

juris , 2016-12-22 16:15:27

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet