nezinoshi pirceeji

ienaak celtnieciibas prechu veikalaa pirceejs ,kas negrib teereet naudu profesionaaliem, pazinjo,ka vinsh grib paartaisiit maajaas apkures sisteemu. p[e meistariem iet vinsh negrib jo tie ir kraapnieki un vinsh ir paarliecinaats.ka paardeveejs uzreiz iedos visus vajadziigos materiaalus.bet kad paardeveejs saak uzdot konkreetus jautaajumus par materiaaliem,pirceejs apvainojas un iet zeeloties pie vadiibas par stulbajiem paardeveejiem

bonux 12 , 2007-08-26 21:17:57

Puse latvijas ir ar tādiem ākstiem.

Sybase , 2007-08-27 13:34:51

Nav gan manīts, ka pārdevēji īpaši uzdotu jautājumus, drīzāk parāda ar pirkstu - ej pats un pērc ko tev vajag.

J. , 2007-08-27 14:32:45

Šajā konkrētajā gadījumā klāt nebiju, bet dažreiz esmu nākusi pie secinājuma, ka pārdevēji par precēm varētu būt zinošāki.

Mince , 2007-08-27 14:35:15

paldies "Sybase"par atbalstu manis izvirziitajai probleemai,bet es biju domaajis atveert diskusiju par pirceeju un paardeveeju attieciibaam

bonux 12 , 2007-08-29 17:32:11

Tumani nesaprati :))) mana doma ir apravusies pusmastā , es biju domājis ka pilns ar ākstiem kas gatavi nochakarēt savu laiku tikai, bet neuzticēt darbu speciālistam.

Shi tendence bija vēroja IT jomā ~ pari gadu atpakaļ, sanāk pa ieberzienam un tad sāk rēķināt ka eksperta pakalpojums būtu uzreiz maksājis ~ 150-200Ls , betpašekspertpakalpojums izmaksājis 400-500 tikai mazliet izstieptā veidā ar nebeidzamu gemichu.

Sybase , 2007-08-30 22:36:45

Ogre ar paardeveeju zinaashanaam izceljas! Elvi vei8kals Tera: kaadreiz straadaaja jauns puisis kursh arii zinaaja ko un kaa dara. Tagad straadaa sieviete gados - uz jautaajumu vai ir kaadas TV uzveereej kartes vinja velk noplaukta aaraa un kraamee uz letesvideo kartes (VGA). Ja vinjai paluudz piesleegt paklausiities kaa skan taas un taas tumbinjas, vinja pasaka ka tas ir paaraak sarezhgjiiti un top tik vienkaarshi nevar izdariit jo tur nez kas jaaregulee un kas tik veel ne... es vinjai pat paskaidroju, ka vienu vadinju rozetee, bet otru pie skanjas avota - nee nee, shitaam ir daudz sarezhgjiitaak, nav iespeejams to izdariit. Ok... var jau buut ka ir kaads kas ieiet un taa veesi pa 50Ls iepeerkas kakji maisaa...

Man rodas jautaajums - veikalaa klaatienee peerkot ir jaapaarmaksaa saliidzinaajumaa ar internetveikalu, bet parasti ir kaads bonuss: mantu var aptaustiit un noveerteet taas kvalitaati (nu konkreeti piem tumbas)... moins ;) Tera maalkalnes prospektaa = RESPECT! Vienmeer mani laipni apkalpo un arii cilveeki ja kaut ko nezin, tad aatri atrod atbildi.

Vel viens kronis man patika kaadaa elektronikas veikalaa, kad man pateica, ka nevar iesleegt TV, jo neesot atvests pastiprinaataajs.... kad paprasiiju kaads - nu kaa, lai vareetu iesleegt ;)

Man saak vairaak un vairaak iepatikties internetveikali :D

Matiss , 2007-09-08 19:17:01

Ir viens Riigaa labs veikals, kuraa nejausi iekliidu (tik vieta laikam vareeja buut labaaka pie slaavu apla). Paardeveeji ok, apkalposana ok. Skatiijos sev fociitim tripodu - un iedomaajieties, atradu, pa 13 Ls nesliktu :). Iecekoju kas tur veel ir un nav un te man arii atnaaca doma par tiem telukiem un tumbaam. Normaali cilveekam pastaasta kas un kaa, batonus par skanu nesprauz - tiesi iesaka paklausiities un tikai tad izveeleeties. Bet nu jaa - tajos veikalos kur atrunaajas, ka nevar iesleegt utt, tad nu domaa - pirkt vai nepirkt, buus labs vai tomeer galiigi garaam un pats veelaak kod pirkstos. :)

Artfiction , 2007-09-14 12:32:23

vislabaakais ir viens dj ekipeejuma veikals uz lacplesa ielas pretii manai maajai, tur netikai var iesleegt un paklausiities, bet ja naw ko dariit aiziet un kaut pus dienu padiidzejot :) paardeveejs iipashi par to nesatraucas ( tjip kautko salauziis) var sleedzeleet visus verkjus peec kaartas :))

dll13 , 2008-07-07 21:40:15

veikala konsultants neprojektee,neplaano celtnieku,projekteetaaju vietaa!
vinji tikai sniedz konsultaaciju par preces iipashiibaam!
daudzi iedomaajas ,ka var apiet speciaalistus,meistarus...jo veikalaa uz sitiena vinjam visu izdomaas,izplaanos...bet taa nav un nevar buut,sevishkji,ja iet runa par privaatmaajas komunikaaciju ievilkshanu,uzstaadiishanu un reguleeshanu! te ir vajadziiga speciaalistu konsultaacija,jo katarm ir sava specifika,kvadratuura,buuvnieciiabs noteikumi,prasiibas...utt.nu jaa,veikalaa jau grib pa velti to uzzinaat...hmzzz!

PAARDEVEEJS , 2008-08-18 16:17:10

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet