Solārijs "Andželika",Ogrē
Kāpēc tur mainās darbinieki?alga vainīga vai vadītāja?Tur neviena meitene nav normāla,tik viena,kas bij ar tumšiem matiem.Ja godīgi apkalpošana garām, solāriji netīri,beigtas mušas iekšā solārijā,grīdas smilšainas.Pēc sanitāriem noteikumiem nekas neatbilst.Lampas sen jau savu laiku nokalpojušas,iedeguma nekāda,atlaides netaisa.Varbūt vajag kādu valsts pārbaudi uzlaist,lai saved visu kārtībā,man liekas,ka šobrīd liels bardaks.Man pat meitene,kas ar gaišiem matiem pastāstija,kāds bardaks tur darās,sākot ar visu sanitāro beidzot visu ar kreisajām naudām un grāmatvedību.Kā var pastāvēt šāda iestāde?
kāpēc tur jāiet ja viss ir tik slikti?
Vēzīti gribas noķert!
No kuriens tāda vēlēšanās uzreiz "stukačot",kas tev no tā ja to salonu pārkratīs un uzliks sodus ? Nu nepatīk neapmeklē,Ogre pietiekama izvēle.Tas privāts bizness un ja viņi zaudē klientus savas nolaidības dēļ tā ir viņu problēma,nevis tava.
Kāda saimniece tāds salons. Šis fakts jau sen zināms.
a kāda saimniece?
Ja man ir vajadzīgs mākslīgais iedegums pirms kādiem svētkiem, es eju uz Lagūnu. Tur saimniece un līdz ar to darbinieces ir super!
Es pat zinu,kas to raksta.Paldies Tev neapmierinātā darbiniece ar brūniem matiem.Galvenais ,ka sevi paslavē!Lai Tev veicās ,kliente!!!!!!!
Haha, kas par muļķībām!? Mēs ar vīru, esam ļoti apmierināti par lampu kvalitāti, tīrību utt...
Neredzu iemeslu rakstīt šādas muļķības, apkalpojošais personāls superr, meitēns vienmēr mūs feini sagaida.
Ja ar kādām kas nepatīk, Ogrē ir vēl solāriji, salīdziniet un tad rakstāt nejaucibas!!!!!
Haha, kas par muļķībām!? Mēs ar vīru, esam ļoti apmierināti par lampu kvalitāti, tīrību utt...
Neredzu iemeslu rakstīt šādas muļķības, apkalpojošais personāls superr, meitēns vienmēr mūs feini sagaida.
Ja ar kādām kas nepatīk, Ogrē ir vēl solāriji, salīdziniet un tad rakstāt nejaucibas!!!!!
Pilnīgi piekrītu visam.Tur darbinieki tā mainās.
Pilnīgi piekrītu visam.Tur darbinieki tā mainās.
alga tur ir 10ls tgad 13 e dienā, ko tu gribi :D :D
15€ un noņem,ja ir vēl kādi mīnusi.Skatos,ka ir pat darba laiks samazinājies pa stundu,tad jau neiet šis bizness
Kādas meitenes tur ir?Jo skatījos,ka atkal meklē darbinieci
Labdien,diemžēl neko labi arī no pieredzes nevaru teikt,biju aizgājusi vēl senāk tur uz nagu profilaksi drausmas,nehigēniska un netīrīga darba vide un pavirš,ātrs darbs,ok nu labi solarijam nekāda sakara ar nagu meistari.Domāju aiziešu uz solārīju-pastāstīju darbiniecei par manu specifisko sauļošanos,ka reti un tad uz visvieglāko un mazāko laiku un aizsargkrēmu kādu man vajag-nu it kā vis ok,bik pa karstu bija ,bet nu tas tā,devos ar labu garīgo pastāstīju vīram -šis ar uzreiz aizskrēja pasildīties-bridinot meiteni ,ka jūtīga āda un ka viņam vajag sejai arī aizsagkrēmu...utt,,tur vis ok,bet kas ar tām lampām tajā stāvošajā bija-ka naktī saucu ātros ,jo apdegumiem krējums nepalīdzēju,gribēju iet kašķēties,bet vīrs atrunāja,ka varbūt jaunas lampas esot,pēc kāda laika dzirdu no citiem par līdzīgām situācījām...Vai tad lampām tā jāsvilin nost ādu pat ,ja lieto aizsarkrēmu un uz 6min ,vai 9 min ej?pēc tam v;īrs devās pie dermatologa un tas viecot visa veida pārbaudes bija šaoka,ka veselam cilvēkam ,kuram nav nekādu problēmu ar ādu varēja tā apdegt tā.
Es to pašu varu pateikt par Lagūnu.Tur 10 min.un esi kā vēzis.Otrā dienā nekā nav.Vispār Ogrē normālu solāriju nav.Un vēl,tur cenas nenormālas.