Ūdens Koef
Nansaimnieka apetīte ir alkatīga ,jo ūdens koeficients ir atkal gandrīz 0,5,kur tad tas ūdens ir pazudis
Pat 0.65 koeficients
Ne tikai uz ūdeni,paskatieties izdevumu atskaitēs cik atvelk no mājām par : lielgabarīta atkritumu izvešana :,kādi mājai nav bijuši,:citi darbi: u.t.t.
tev 0.5 mums 1.35, kautkur pagraba tek udens ,vai kad nenodod pareizi radijumus.
Bet kur ir uzskaite un kas par to ūdeni maksā Meža pr Udens ņemšanas krāni,kurus bērni tecina stundām ilgi vai kad piepilda to lielo dzelteno mucu kanalizācijas skalošanai
Un pilns kantoris ar liekēžiem!
to meža prosp. pumpja ūdeni atskaita no mājas kopējā ūdeņa un māja nemaksā! Kas maksā? Pilsēta? Namsaimnieks?
Es esmu šokā, ūdens uzsildīšana par kubu 5 eur!
Mums aiziet 8 kubi mēnesī karstā ūdens. un 4 kubi aukstā. Mazgājamies dušā 1 reiz dienā, veļu mazgāju 2 reiz nedēļā, nesaprotu vai kautkur truba caura vai skaitītājs rāda galīgi greizi?
Tas tam ZINA GAN atskaita no kādas mājas kopējā daudzuma ,ja tas pumpis tiek pludināts stundām ilgi,un kur ir viņam uzskaite ,Tu gudrīti izdomā legendu ticamāku
Ja izmantot dusu katru dienu tad bus tev 8 kubi menesi, vasara uz upi vajag staigat biezak ka citi un ekonomesi tad,es mazgajos 1reiz nedela un velu mazgaju biezak man aiziet 4 auk.un 2 karsta un ta man liekas padauz.