Šūšanas paklapojumi
Vai kādam ir nācies izmantot šūšanas atelje""Elga" pakalpojumus, kas atrodas Ogrē, Mālkalnes pr. kādas atsauksmes par apkalpošanu, pasūtijuma termiņiem un kvalitāti. Esmu vīlusies un iesaku izvērtēt pirms jums kādam ir vēlme izmantot šīs iestādes pakalpojumus. Jo neuzskatu , ka tur strādā profesionāls šuvējs, kurs divu nedēļu laikā neuzskata par vajadzīgu informēt klientu par pasūtījuma termiņa kavēšanos. ESIET UZMANĪGI!
Es tur nesu veļu mazgāt. Sākuma bija labi, bet tagad kaut kāda sasmakusi, laikam nevēdiņāmās telpās žāvēta......
man arī aizkavēja pasūtījumu.laikam nevajadzēja vispirms samaksāt.labāk maksāt,kad viss izdarīts.
Es tur nesen iegāju, jo vajadzēja mazliet noīsināt kleitu, man piedāvāja to veikt gandrīz nedēļas laikā, aizgāju tās pašas mājas citā galā, tur vīrietis šuvējs, izdarīja divu stundu laikā, labā kvalitātē. Tā Elga var iet "ieskrieties", mani viņi tur vairāk neredzēs.
Kas tur ko nesaprast - vienkārši ļoti daudz darba,tāpēc tādi termiņi......neviens jau neliek gaidīt,ejiet citur.....es varu pagaidīt
Nezinu par kuru šuvēju ir runa, bet vīram ādas jaku perfekti sašuva Mālkalnes prospektā(piecstāvu rindu mājas) vīrietis šuvējs. Aiznesu no rīta un vakarā jau bija gatavs.
Maksāju,kad izņēmu jau gatavu sašūtu jaku.
Piekrītu. Elgā briesmīga kvalitāte. Uzticu savu drēbju korekcijas ,profesionālajam speciālistam ,kurš atrodās telpās, tās pašas mājas otrā galā!
Tas vīrietis ir cilvēks,kurš vienmēr laicīgi,kvalitatīvi un lēti sašūs un salabos apģērbu.Mana un paziņu pieredze.Runa ir par salonu blakus zooveiklam.