Elvi Druvas ielā
Veikalā ir tiešām par savējiem ,kasieres sintijas apkalpošana irzem katras kritikas,neeksistē tādi vārdi kā PALDIES LŪDZU LABDIEN Klienta karte netiek skaņota,tur tie darbinieki strādā priekš sevis,pircēji neinteresē
ko tu kassies ej pati pastrada tad tu redzesi cik salda maize tam meitenem tur ir man gan nevajag lai man kads teiktu labdien paldies ta ka nekasies
Nu cik var malt vienu un to pašu? Viņu ar varu tur iesēdināja? Lai iet par direktori strādāt vai tad viņai liedz kāds? Bet ja jau izvēlējies tādu darbu tad pildi savus pienākumus kārtīgi. Un kasieru pienākumos ietilpst būt laipnam.
beidz kasities par sikumiem
patikams kad kasiers ir laipns.
Pilnigi tev piekritu.ELVI veikala strada tikai stulbenes un rupekles.
Pati tu esi gatava stulbene un rupekle.ja tev kas nepatik neej uz to elvi.nakamreiz kad paradisies dabusi miskasti galva, zinu jau kas esi.
Nu ja zini kas es esmu,tad nac ciemos.Es gaidu.
Zinu ka esi homoseksuāla persona ar novirzēm,un pie tādiem ciemos labāk neiet.
Ko Jūs uzbrūkat kasierēm , kas strādā VITA MĀRKETS verdzībā. Citādāk jau to nosaukt nevar . Darba laiks 14.5-15.5 stundas dienā, Par pārstrādātam -virsstundām nemaksā,atpūtas un pusdienlaika arī nav. Šai kompānijai neinteresē pircēji, ne arī savi darbinieki. Šādu klaju vienaldzību, neaprakstāmu augstprātību vēl ir jāpameklē.
Brīnums, ka tās kasieres vispār pēc 3 dienu maiņas bez brīvdienām var būt darbā un vēl smaidīt pircējiem . Viņas vienkārši ir pārgurušas
Jā kas viņas tur verdzībā,ka apmeklētāju nav ,bet ja atnāk pāris pircēju,bet jāstāv un jāgaida kad freilenes parādīsies darba vietā,un nu tik nīgri to naudu iekasē,itkā tie pircēji,būtu kaut ko nogrēkojušies
Tevi ari pazistu.paradisies elvi dabusi kajas sperienu pa savu resno pecpusi.nelien elvi,ej citur kur smaida zobus izkarusi.
Tu esi slima,tev ir jaarstejas steidzmi.
Uzmineji gan. Tapec baidies.
http://orakuls.forumotion.com/t182-sudzibu-gramata