zāles pļaušana
Kad vienreiz jeb.......tajā mālkalne (atvainojos,bet savādāk nenosauksi) ,saskaņos un paziņos iedzīvotājiem par planoto zales pļaušanu ,lai cilvēki varētu savas mašīnas laicīgi pārvietot uz to brīdi.Masīnas tiek nocūkotas un nodauzītas ar sīkajiem akmeņiem, ir arī izsists bijis mašīnas stikls dēļ viena tada dalba...oba, Ipasniekiem tiek reāli radīti materialie zaudējumi,. Ierosinājums, rakstīt iesniegumu, savākt iedzīvotaju parakstus un iesniegt mālkalnei un pilsētas domei. Zale ir jāpļauj, bet to var risināt civilizēti,
Šeit ir aplūkojams zāles pļaušanas grafiks. Jau iepriekš vēstīts, ka ir iespējamas izmaiņas sakarā ar laika apstākļiem vai zāles pļāvēju tehniskajām likstām. http://www.ogresnamsaimnieks.lv/jaunumi/1106
Pareizi, tad kad pienenes sāk pūkas laist, tad izdomā pļaut.
Apskatoties zālienu pēc pļaušanas, ataugusī vārpata atstājusi asrus un nopļauts ir tā, daudz pienenes ar visām pūkām ir palikušas.
Kurš lasa mājas lapu un var tur ko atrast. Varētu pie mājām izlikt iepriekš paziņojumu tos parasti visi lasa
Varbūt varētu katram ierakstītu vēstuli aizsūtīt?
Paldies par grafiku, nezināju. Bet ne visiem ir internets, vai māk to izmantot.
tagad tiek pieņemts, ka visiem ir pieejams internets un visiem ir laiks apmklēt visas iespējamās mājas lapas,lai varētu saprast kur kas un kā notiks! Fantastiski!
Domāju,ka vajadzētu jau jauno - otrās tūres grafiku publicēt!
Cik cimperlīga tauta ,paņem un nopļauj pie savas mašīnas un nevajadzēs varkšķēt
bet varbūt var mašinu pārvietot uz maksas stāvvietu laukumu.
Pieriebies jau tas Ogres namsaimnieks viena vienīga mafija.
Priecājieties ogrēnieši Jums vismaz pļauj zāli, Ogresgalā nevajag grafiku, jo tur zāle neesot jāpļauj
Ievēli sev mājas vecāko normālu, kas arī kaut ko dara, izlīmē visas lapas tev un pietiks laistīties ar žulti. Ja redzi ka pļauj, aizej pārdzen, bet labāk uz maksas stāvvietu -pasildi ekonomiku.
jums gan labi tai krastā! Pretējā krastā gan ātri vien policistus un administratīvo protokolu Armīnītis noorganizēs! Apsaimniekojam paši, tikai atsevišķu indivīdu netikumi - pienākumu apziņa vai fobija no sarkaniem paklājiņiem, admin.sodiem par nekoptām teritorijām, zāli garāku par 15cm ļauj ikdienā daudzu gadu gaitā pakaifot, godam pakalpojot sabiedrībai... :]
pēc jā jā dzelžainās loģikas sanāk, ka katram iedzīvotājam ir iedalīta personīgā auto noliksanas vieta,man par to nekas nav zināms. Un ja gadijumā mana vieta ir aizņemta, tad es lieku citur un arī tur plauju zāli, un otrā dienā vēl citur, un tā bez gala. Un ta jadara visiem Ogres iedzīvotājiem
labi ka plau zali , bet ir cilveki kuri stav loga uz skatas ka uz vinas masinu lido netirumi,a vareja tacu parvietot masinu citur, lai pectam neskriet vsur apkart un visus vainot
Keita, kur tad biji kad skolā gramatiku mācija.?
pi..sos un zāli pļāvu...vai tagad labāk ap sirdi palika???
Aplūkoju savu auto un arī pamanīju no zāles pļaušanas izsistas skrambas. Ko darīt, kur noskaidrot, pie kā vērsties? Tas tā nevar palikt.
Jurists, kā varētu ar jums sazināties? Un vai vēl kādam ir šādi bojājumi nodarīti?
ka uzreiz vajadzēja policiju saukt neizkustinot mašīnu no vietas lai piefiksē bojājumus. Kas pļāva tajā vietā un cikos vienkārši noskaidrot namsaimniekā. Pēc tam kaut ko pierādīt tikpat kā neiespējami, bet iesniegumu policijai vienalga vajag uzrakstīt. Var uzzināt kurš tiesi dzeks tur pļāva un runāt personīgi,jo bojājumus ir nodarijis tieši viņš.
keita, tāds sūrs liktenis. Vismaz naudu ņem par šito pasākumu? Savadāk maciņš tukšs un galviņa ar viegla kā baloniņš. Tik nolietota pe..a vien palikusi...
Ogre ir ļoti īpatnēja pilsēta tieši pārvaldības ziņā. Rīgā sniegu tīrot tiek izlikti paziņojumi autovadītājiem redzamā vietā, pie zīmēm u.tt. Kāda problēma pirms plānotās zāles pļaušanas izvietot šos paziņojumus. Papīrs tūkstošus nemaksā un mājaslapu reti kurš lasa. Jebkurā gadījumā par mašīnai nodarītajiem bojājumiem pilnība atbild konkrétais zales pļāvējs,
Jūs meklējat finansiālo palīdzību
Neticami, bet taisnība Dievs vienmēr Grand .Pēc vairāki izlaidumi mana pieteikumu bankā, es saņēmu kuce gatava personai diezgan godīgs .Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazināties ar viņu pa e-pastu: kredit .zaim @ inbox.ru
Tā nodrošina aizdevumu € 1000 līdz € 100 miljoniem ikvienam varēs atmaksāt ar procentiem ir zemu likmi 2% Nav šaubu par šo ziņu. Tas ir ideāls realitāte. Izplatītu vārdu ar draugiem un ģimenes locekļiem, kas ir nepieciešama.
Lai Dievs jūs svētī.
Balsot par šo commentai
Lūdzu, sazinieties ar: kredit.zaim@inbox.ru
Jūs meklējat finansiālo palīdzību
Neticami, bet taisnība Dievs vienmēr ir liels. Pēc vairāku relīzes manu pieteikumu bankā, es saņēmu kuce gatava personai diezgan godīgs .Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazināties ar viņu pa e-pastu: kredit.zaim@inbox.ru~~pobj
Tā nodrošina aizdevumu € 1000 līdz € 100 miljoniem ikvienam varēs atmaksāt ar procentiem ir zemu likmi 2% Nav šaubu par šo ziņu. Tas ir ideāls realitāte. Izplatītu vārdu ar draugiem un ģimenes locekļiem, kas ir nepieciešama.
Lai Dievs jūs svētī.
Balsot par šo commentai
Lūdzu, sazinieties ar: kredit.zaim@inbox.ru
nepieciešams aizdevumus starp indivīdiem tikt galā ar finansiālām grūtībām, vai lai atdzīvinātu savu darbību vai projektam, lai beidzot izkļūt no strupceļa, kas izraisa bankas, ko atgrūšanas kredīta pieteikumu failus, es iespēja veikt jums aizdevumu, sākot no 5000 līdz € 5.000.000 ar procentu likmi 3% uz summu, jums ir nepieciešams, un ar atmaksas nosacījumiem, kas padara dzīvi vieglāku. Jums ir iestrēdzis, aizliegts bankai un jums nav labu bankām, vai jūs labāk ir projekts, un nepieciešams finansējums, slikta kredītu vai ir nepieciešama nauda, lai samaksātu rēķinus, naudas ieguldīt uz uzņēmējdarbību. Tātad, ja jums ir nepieciešams kredīts, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas par mūsu noteikumiem. Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums pa pastu: kredit.zaim@inbox.ru
Sazinieties ar mani pa e-pastu: kredit.zaim@inbox.ru