Zaglim
Pie mājas Meža pr. 11 nogrieztas visas ziedošās tulpes,zagli attopies!Dievs redz visu!
rītdien taču māmiņdiena
Variants - kāds tantuks sēž pie tirgus un piedāvā nopirkt vai arī tagad stāv tās tulpes kādā vāzītē pie kapu kopiņas.
Mūsu sabiedrība ir palikusi neprognozējama ,jo ja nesargā tad to paņems kaut arī zina ka pats nekā skaista nav iadarījis,Māju priekšā nevar neko iestādīt,jo netiikai zagli bet mājā dzīvojošo bērnu vecāki,nesaprot,ka tas nav tikai viņa bērnam tās puķes ir domāta,vai arī spēļu laukumi,ir izdemolēti
Foorši nenāksies pašai plūkt lai sīpoli stiprāki :)
lai Tev tiek un pietiekās ar prieku par stipriem sīpoliem visu cauru sīpolsezonu!
Pašu mājā uz galda vāzē saliktas,varbūt!
2016-05-07 18:20:28 : Paldies esmu dažus desmitus hekrātu kādreiz plūcis lauzis ar viņiem. I tagan braucot regulāri satieku mežā izgāztus dažus kubikmetrus nokniebtu tulpju
ziedu.
piedāvāt aizdevumus starp biznesa partneri
Es esmu privāts investors, lai garantētu aizdevumus privātpersonām (vīriešiem un sievietēm) uzņēmējdarbībā korporatīvo darījumu, auto aizdevumus vai mājokļa iegādei un citi personas aizdevumiem. Es nāku klajā ar nopietniem risinājumiem, lai jūs aizdevumus starp ātru un uzticamu personām no 2000 līdz € 800.000 ar procentu likmi 3%, salīdzinot ar laiku no 3 līdz 18 gadiem ar aizdevuma līgumu, aizdevuma apdrošināšana Es arī gribu teikt, ka man nav rīkoties citādi, nevis ar bankas pārskaitījumu līdzekli, jo šī pieeja nomierināt mani un arī aizņēmējam. Mēs darbojas sfērā: Finanšu aizdevumu, nekustamā īpašuma aizdevumu; Investīciju kredīts, Auto Loan; Parāda Consolidation, Credit Redemption; Personas aizdevums .Jūs esat iestrēdzis Ja Jums ir nepieciešama aizdevuma mēģināt sazināties ar mani. Es esmu pieejams visiem jūsu finanšu problēmas. jadjetlopoza@mail.com