ELVI
Kopš iepriekšējā gadā nomainījās "Elvi" veikala īpašnieki, attieksme pret darbiniekiem un arī pircējiem ir ļoti mainījusies uz slikto pusi.
ELVI sauklis ir Par savējiem. Tikai nevar saprast par kādiem savējiem iestājas šis zīmols. Vai par īpašnieku nepiepildāmajām kabatām.
Ne par pircējiem, ne darbiniekiem 'šī kompānija nedomā.
Kas tevi tur dzen iepirkties?
Ne jau par iepirkšanos ir runa, bet par attieksmi pret līdzcilvēkiem
Patik jaunais iekartojums , gan precu plasais sortiments.vienigais minuss ir tas _ ksa
Kā bija Santa, tā ir. Un attieksmei nekādas vainas.
kāpēc pārdevēji un kasieri mūk no ELVI veikaliem?
No kurienes viņi ņem tos salātus melnajās vannītēs ?Visos ELVI veikalos vienādi un ļoti nebaudāmi ( kaut kāds širpotrebs sliktākajā , masveida izpildē ).Diemžēl mūsu pusē citu veikalu nav.
Man riebjās ka vietējo produktu vietā Jaunie ELVI īpašnieki sāk ievest nekvalitatīvus produktus no sranaja raškas. Krievijā pašā ceļ trauksmi ka turb 2/3 produktu tagad esot kvalitatīvi viltojumi ar par kukuļiem iegūtiem sertifikātiem. Tagad Jaunie Elvi "Siguldas" īapšnieki vietējos produktus aizvieto ar super lētiem raškas mēsliem:(
Aizejiet labāk palasiet kādu grāmatu vai izejat pastaigā, kāda jums starpība, no kādas valsts nāk preces ? Ja jums tās nepatīk, tad nepērciet un pērciet dārgākās
2016-05-03 00:05:42 : Starpība liela Raškā pēc viņu pašu ziņam 2/3 pārtikas produktu ir viltojumi un korupcija produktu sertifikācijā atka pēc viņu pašu OFICIĀLĀJAM ziņam ir vispārēja. Tas nozīmē ka Elvi andelē apšaubāmas kvalitatēs no Krievijas nakušus lētus produktus kuri iespējams ir viltojumi.
Lunis-pimpis.
Думаю-именно Российская жратва и станет причиной,отчего ты сдохнеш в жестоких муках.
Vilmai.
Protams, ka pārdevēji muks prom pie pirmās izdevības no šādas kompānijas. Strādāt 15 un vairāk stundas, saņemt atalgojumu par 13 un tad ne jau to augstāko. Strādāt bez pusdienu un atpūtas laikiem. Īsta vergturu kompānija. Ogres pilsēta ar šiem Siguldas jaunatnācējiem ir ļoti daudz zaudējusi. Žēl...................
ха ха : Ты вижу вовремя от тудого свалил, бросил родную помойку на произвол судьбы. Перебрался к нам благополучную Латвию, но тянет тебя и тут замутить помойку как на родине. Мы местные, ты был и останешься чужаком из вечной помойки, где всё жрут вредную пайку заливают палёным бухлом.
Lunis ti sam nastojasaja pomojka,samij pridurocnij v etom internete.Kogda brosaesj grjazju v drugih,ruki ostajutsja vsegda grjaznimi.
Lunis-pimpis
А что-иногда можно и бухнуть. Но пью я только чистое и прозрачное. Предпочитаю белорусскую.Latvijas preci-не беру-не патриот.Вон завтра у твоих страшный праздник интересно с траурной лентой или без? Почему не выпить?
tu okupantu otprisok, kas tev vispār vārdu deva? Laiks gludināt trenuškas,drīz okupantu svētki.
Ierunajas latviesu cuka un prostituta.
Ogre ir tik maza pilsēta, bet pilna ar rejošiem urlu šuneļiem.
Vaina nav jaunajos īpašniekos bet gan veikala vadībā.vismaz Mālkalnes Elvī,veikals skaisti atjaunots bet darbinieki mūk kā velni no krusta.kamēr tā mamzele tur valdīs kārtības nebūs.Visi viņu labi pazīst jau no Juma laikiem.Labāku algu saņem tikai roklaižas un tas ir labi redzams ar ko zem rociņas pa veikalu slāj.Bieži vien viņu redzu pa blakus bodēm shopingojot darba laikā ar kārtējo padrugu zem rokas......
>SS
Да,скоро великий праздник.Вспомним,как били,и кстати перебили поганых легионеров.Но ты не переживай,у тебя вссе впереди-я тебя не забуду.
No Mālkalnes veikala 3 darbinieki īsā laikā aizgāja. Veikala āriene spoža, bet virtuve draņķīga - tāpēc jau mūk prom.
Kura ir tā mamzele?
ха ха , 2016-05-04 07:34:04 : Дурачьё ватное вы всё просралли, победу, родину и память дедов. Грузин вам пол страны народу положил как мусор, допёр до пол Европы, вы никчёмные всё просрали. Потому что мозгов нет, вместо того чтоб родину любить восстанавливать побежали, расползлись, где бухла по больше мусору по меньше привыкли там валяться на диване у телика. Вот всё и проссрали, Россия, при царе кормившая зерном пол Европы уж 99 лет сраная совдепия никчёмная Рашка сома себя прокормить, не способна кризис на кризисе голод за голодом, еще повезло, что столько народу воине угробили остальным хоть жрать больше осталось. Единственная страна кто полностью просрала все, что обрела после 1945 это никчёмная Рашка страна дурачков "Держава" поддельных вредных, продуктов палёной водки. Вован Крым громко оттяпал, на время, тут же тихую отдал Китайцам остров Даманский тот самый за который еще 1969 погибла сотня советских солдат. Пока ты и твоя безмозгла кодла вопила "Крым наш Крым наш " Вова попал такую жопу, что ползал у китаёз в коленях, чтоб те его поддержали, они не поддержали но "Воздержались" за это Вовик им отписал кусок Российской земли Остров Даманский ,три полка С-400 практически бесплатно. Учись дурачок просратель как надо "Пиариться" стране дураков, где у народа мозгов нет. Каждый раз, когда вижу по телику сраной Рашке Граудиньша "Великого экономиста политолога правозащитника" ржу в голос, вспоминая как этот портянка бытность "Ogres Trikotāža Valdes priešsēdetājs" по миру пустил Огрский комбинат оставил без работы всю яауногрскую вату. Вот именно таких как Вова и Граудиньш вы заслужили, дураков надо кормить забористой лапшой при этом землю отдавая Китайцам , закрывая завод, где дурачьё работает. Дураки при этом будут руки целовать спасителем называть. Так что жрите дешёвую скорей всего палёнку из Рашки чем вас новый Elvi вместо местных продуктов закармливает.
Viedi vārdi,bet neticu,ka raškas-paraškas tautu dēli to ir spējīgi uztvert.
Lunis-pomojka tev laimes nekad nebus.
lunis-pimpis
Луня-кстати,а Крым то наш.ха ха.
No veikala īpašniekiem ir atkarīgs, kā jutīsies darbinieki katrā konkrētā veikalā. Protams, liela nozīme ir arī veikala vadītājam. No tagadējiem ELVI darbinieki ies prom pie pirmās izdevības, tiklīdz atradīs kaut ko citu. Īpašnieki ir melīgi, skopi, darbiniekiem pat dzeramo ūdeni nenodrošina, nemaz nerunājot par pusdienām, elementāru darba laika un atpūtas laika ievērošanu un nodrošināšanu.
Līdz ar Vita mārketa ienākšanu Ogrē ELVIS ir kļuvis daudz sliktāks par Maxima tīkla veikaliem. Izskatās ka šis kompānijas primārais uzdevums ir sagraut ELVI zīmolu un sabojāt visu, kas bija labs gan attiecībā pret pircējiem, gan darbiniekiem
sveiki
Vai jums ir nepieciešams kredīts? cik daudz jums ir nepieciešams un cik ilgi Jūs maksājat man šo summu? Es piedāvāt kredītu sākot no € 3000 līdz € 50 miljonus, uz laiku no 1 gada līdz 30 gadiem
Gaida dzirdēt no jums uz šādu adresi, ja Jūsu pieteikums ir patiešām nopietns
sirsnīgi
sveiki
sveiki
Vai jums ir nepieciešams kredīts? cik daudz jums ir nepieciešams un cik ilgi Jūs maksājat man šo summu? Es piedāvāt kredītu sākot no € 3000 līdz € 50 miljonus, uz laiku no 1 gada līdz 30 gadiem
Gaida dzirdēt no jums uz šādu adresi, ja Jūsu pieteikums ir ļoti nopietns: gunterr672@gmail.com
sirsnīgi
sveiki
Jā ,gaisoten nomācoša ,pārdevēji drūmi ,jādara darbs par 3 cilvēkiem,darbinieki trūkst ,kad beidzot īpašnieki sapratīs,ka par 2,40 (uz papīra) nebūs ,kas strādā ?
mjā...
Siguldas īpašnieki savu produkciju realizē Ogrē. Salāti nebaudāmi, siltais ēdiens - nemāku teikt. Mālkalnes pr. absolūti nesaprotama suši un picu nodaļa utt.
Saprotu, ka Linde pārtika bija švaka, bet nu šie - sagrauj pilnībā
Lindei pārtikai vismaz pret darbiniekiem bija normālāka attieksme, bet šiem cilvēks nav itin nekas. Var izdzīt līdz spēku izsīkumam, nemaksājot pat par padarīto darbu. Vai tiešām vienīgā izeja būtu veikala darbinieku streiks?
Jeb arī šādā gadījumā nesapratīs
Sveiki, es esmu privāta aizdevēja, sadarbībā ar vairākām bankām, visu kredītu veidu un droši garantēt. Ar vairāk nekā 6 gadu pieredzi, bez vainas. Mans zhlavním mērķis ir visiem cilvēkiem, kuriem ir vajadzīga palīdzība, lai palīdzētu viņam e. Šobrīd ir daudz krāpšana un vairāk cilvēku cieš katru dienu visā pasaulē. Izvairieties nodarbojas tieši ar Āfrikas valstīm (Nigērija, Benina) Visi pieteikumi kredītiem, mans procentu likme ir 2%. Ja Jums ir interese, lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu: mustermann.erika1@hotmail.com
aizdevums piedāvājums
sveiki
Vai jums ir nepieciešams kredīts? cik daudz jums ir nepieciešams un cik daudz
reizes jūs esat maksāt man šī summa? Es piedāvāt kredītu no
€ 3000 bija 50.000.000 € ar termiņu 1 gads līdz 30 gadiem
Gaida dzirdēt no jums uz šādu adresi, ja Jūsu pieteikums ir patiešām
nopietns: gunterr672@gmail.com
sirsnīgi
Es biju šokā par pārdevējas attieksmi ELVI uz Brivibas ielas ,gribeju nopirkt žāvētu gaļiņu vakariņām 300gr.(nepārdeva),jo viņa negriezīšot no iesāktā gabala, viņai atlikušo gabaliņu neviens nenopirkšot ,bet no jaunā, negriezīs kamēr nenopirks iesākto gabaliņu .Tad man jājautā priekškam mums vajadzīgi tadi veikali, lai iegādātas kaut ko vakariņām ir jāapskrien pus Ogre
Elvis rūpējas par manu figūru-no 3 smalkmaizītēm tikai viena svaiga par divām nevaru pat teikt ,ka tās ir vakarējās.Tagad saprotu kāpēc šur tur plauktos ir nolikti maisiņi ar picām un bulciņām.Sen jau tā neesmu iegrābusies-Maksima un Rimi vienmēr noceno.
Вы все тут изгоняетесь .а ведь правда теперь нету того "Элви "что бил с самого начало . Было все и коллектив ,и работа на каторую хоте лось идти ,а что теперь у нас все это украли . Срам и позор " вита маркет" оно разрушило все что было хорошее в Елви очень жаль.
Svešajam
Kaut viens novērtēja, ka Vita mārkets grauj ELVI zīmolu
Jūs meklējat finansiālo palīdzību
Neticami, bet taisnība Dievs vienmēr ir liels. Pēc vairāku relīzes manu pieteikumu bankā, es saņēmu kuce gatava personai diezgan godīgs .Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazināties ar viņu pa e-pastu: kredit.zaim@inbox.ru~~pobj
Tā nodrošina aizdevumu € 1000 līdz € 100 miljoniem ikvienam varēs atmaksāt ar procentiem ir zemu likmi 2% Nav šaubu par šo ziņu. Tas ir ideāls realitāte. Izplatītu vārdu ar draugiem un ģimenes locekļiem, kas ir nepieciešama.
Lai Dievs jūs svētī.
Balsot par šo commentai
Lūdzu, sazinieties ar: kredit.zaim@inbox.ru
Jūs meklējat finansiālo palīdzību
Neticami, bet taisnība Dievs vienmēr ir liels. Pēc vairāku relīzes manu pieteikumu bankā, es saņēmu kuce gatava personai diezgan godīgs .Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazināties ar viņu pa e-pastu: kredit.zaim@inbox.ru~~pobj
Tā nodrošina aizdevumu € 1000 līdz € 100 miljoniem ikvienam varēs atmaksāt ar procentiem ir zemu likmi 2% Nav šaubu par šo ziņu. Tas ir ideāls realitāte. Izplatītu vārdu ar draugiem un ģimenes locekļiem, kas ir nepieciešama.
Lai Dievs jūs svētī.
Balsot par šo commentai
Lūdzu, sazinieties ar: kredit.zaim@inbox.ru