TV+Internets
Sveiki, sakiet lūdzu kādus TV un Interneta pakalpojumus Jūs izmantojiet Ogrē un kādas izmaksas ir? Man ir 2 tv un gribētos vēl netu.
Paldies, Jauku dienu!
LT
Ir ilgstoši lietos Lattelecom gan TV (interaktīvā), gan internets (optika) - sūdzības nekādas, cenas adekvātas, lētākais šķiet sākot no ~24.00 EUR mēnesī (Ja neskaita kaut kādus terminētos līgumus un citus zvērus, tad ir vēl lētāk).
Šobrīd piespiedu kārtā nākas lietot Baltcom TV (interaktīvā) un internetu (optiskais) - sūdzības - regulāri raustas kaut kas, nobrūk rūteri/dekoderi un ir tie jārestartē. Tiesa ir mazliet lētāk - sākot no 22.00 EUR/m, bet nav tā vērts, ja būtu iespēja nekavējoties pārietu uz Lattelecom optiku un interaktīvo.
Lattelecom mājas komplekts, vis lētākās izmaksas
Mums ir Baltcom, kurā ietilpst TV(lielā paka), internets un 200 kilovati elektrības. Viss kopā 50 eur. Vīrs teica,ka telekoms esot krietni dārgāks un sliktāks. Par rūteriem gan taisnība, tur pirkām savu.
Sakuma mums bija Baltkom TV,slikta kvalitate apjalposana ari zem goda,pqrgajam pie Lattelekom,makasajam vairak bet toties nekas vairs neraustas un nepartrukst.
Lattelecom ir visdārgākais, ko jūs varat melot. Baltcom ir daudz lētāks un var pievienot vairākus televizorus. Man ir Lattelecom, taisos pāriet uz Baltcom. Un vēl trakāk , ja kādas problēmas piezvanīt uz Lattelecom nav iespējams, vispirms jānoklausās vesels lērums pātaru un vēl jāgaida. Ļoti slikta attieksme pret klientiem.Man centrā visiem gandrīz ir Baltcom un ļoti apmierināti.
Lattelecom ir visdārgākais, bet arī viskvalitatīvākais (ja
..liela nozīme ir tam, ko vispār salīdzina, jo TV ir vairāki varianti (virszemes, interaktīvā un kabeļ (tikai baltcom) ) un internetam tas pats - optika un parastais DSL. Ja par piemēru ņem Lattelekom DSL ar virszemes TV...tad tas ir "štrunts" par kosmisku cenu, bet ja ņem kā piemēru optiku + interaktīvo TV (kur tas pieejams)...tad konkurences Lattelekomam kvalitātē nav un cenas arī ir ļoti pieņemamas.
Es ar savu citādo pieredzi. Man Baltcom TV un internets, viss kārtībā. Lētāk kā Lattelekomam, labāks kanālu piedāvājums (piepirku klāt tikai Viasat paku) un ne reizi neesmu zvanījusi par kaut kādām tehniskām problēmām, jo viss strādā. Lattelecomam regulāri kaut kas nestrādāja, varēju sadzenāt tikai caur tviteri, tehniskās palīdzības dāmas pa tālruni runāja tuftu un pagāja pusmēnesis, kamēr šie novērsa problēmu, jo tā tomēr bija viņu vaina.
Paldies, bet laikam noprotu kad jāpaliek pie tā paša Lattelecom. Sūdzību dižu nav(kā jau tehnika var pievilt) bet kopumā esmu apmierināta, biju iedomājusies varbūt ir lētāki varianti.
Principā, ja neinteresē mūsu pašu pāris TV kanāli ( visas ziņas tāpat ātrāk ir portālos), tad pilnīgi pietiek ar pliku internetu, jo TV var skatīties bezmaksas un nav nepieciešams pārmaksāt par kanāliem, kurus nevēlies. Iemet googlee torrent tv un atradīsi daudz ko interesantu. Es tā arī skatos. Planšete ar torrent tv un mans Smart TV uz kuru taisu screen mirroring vai arī ar HDMI kabeli. Strādā perfekti. Maksa = 0
Ar baltcom bijà vietas problem as...
Cik tad izmaksā 200 kw elektrības no baltcom ?Kur viņiem elektrostacijas ?
Man Mālkalnē jau 3,5 gadus ir Lattelecom Optiskais Inets - fantastisks ātrums (min 400 mb/s) + lielisks serviss! Tas ir tā vērts! Un tajā reizē, kad uzkārās inets - pie vainas bija mans rūteris! Savukārt meistara izsaukums bija bezmaksas! Un, tā kā tagad man ir labs rūteris - otrs TV darbojas Interneta TV režīmā - nav jāmaksā par otru melno kastīti!
Lattelecom būtu labs, ja par katru nokavētu dienu neliktu līgumsodu. Tad vēl te bija akcija it kā piedāvāja pieslēgt televīziju bez interneta. Antena bez maksas, dekoders bez maksas. Viss bez maksas. It kā. Interaktīvo televīziju atslēgt varēs tikai pēc mēneša (izdevīgi) jauno pieslēgt tikai tad. Tad kāpēc par kaut kādām ekonomiskajām pakām man jāmaksā abonents ? Ja viņas nav vēl pieslēgtas. Tas ir vājprāts, ka tik uzgrūzt maksu par neko un pēc iespējas lielāku. Kāpēc jāmaksā par to maizi kuru neēdu? Vai man var atbildēt kāds kāpēc man jāmaksā abonents, ja pakalpojums nav pieslēgts? Viss bez maksas. Pretīgi klausīties.
Lūdzu vai man var kāds palīdzēt. Kur varētu atrast lētāku televīziju, bez piejaukumiem nekādiem tur internetiem. Vecumnieku novadā laikam tādu ierīkot nevar, jādzīvo kā sūnu ciemā nekā nav unneko jau arī cilvēkiem vairs nevajag. Ka tik uzlikt nenormālākas cenas, bet ne pensijas, ne algas jau netiek paceltas. Veikalos produktiem unikālas cenas no kurām tā pildās atkritumu konteineri ka prieks. Ka tik cilvēkiem nedotu. BRĪNIŠĶĪGA DZĪVE LATVIJĀ!
Пользуюсь V2O года полтора. Отличный интернет, скоростью и стабильностью довольна. Никогда не зависает! Хорошее обслуживание! Установили бесплатно и быстро! Цены в пакете приемлемые + бонусы: привёл друга месяц бесплатно! Цена от количества телевизоров не меняется хоть 5 подключай. ( у меня три) Качество чёткое! Оплата за текущий месяц!!! а не за следующий который ещё не наступил а уже оплати :(