KOMUNĀLIE
Drausmas kas par anomāliem komunālajiem rēķiniem šomeness??? Ziemas praktiski nav bijis-kas notiek???Atkal būs jūra parādnieku cenas saskrullējuši-gāzei un citiem pak. cenas krīt bet te astranomiski viss pieaudzis:(
Ej stradat nevis te sūdzies
Netrāpiji- es jau strādāju un darbus nemainu kā zeķes.
Cba
Šitie kam viss apmierina pa dzīvi neko nejēdz, jo ziņas neskatās un visu pieņem kā normu. Cilvēks nav nav viedokļa-tukšs cilvēks:)
ABC - tu dzīvo Lēdmanē?
Cenas apkurei tagad tik lielas,lai iedarbinot jauno katlumāju varētu lielīties ar cenu samazinājumu. Helmis taču izlielijās,ka cenas samazināšoties pat par ašpadsmit procentiem. Ja tagad cena būs zema,tad pēc šķeldas katlu mājas nodošanas,vajadzēs kurināt par velti,bet to nu nekādi nedrīkst pieļaut.
Ko Tu ņemies....Ogrē tiešām lēti salīdzinot ar Lielvārdi, Ķegumu, Lēdmani utt.....
Ogrē dzīvoju.
Man pa 3-ist.151euro
ziemas nebija? 3 nedēļas janvārī nodzīvots saliņā un sniegos!
Nu tad priecājies, ka Ogrē.
Nu tad priecājies, ka Ogrē.
Kas tas par darbu ja no algas nevar 150 EUR samaksat? Ej mežă dzīvot ja negribi par citu cilveku darbu maksat.
CBa nokrita no kosmosa un nesaprot,kas notiek uz zemes,bet uz zemes nežēlīgi aplaupa nekaunīgi solīdams par cenu kritumu
->to Cba. Tu no mēness nokritis? Tev bērnu nav, kredīta nav, ka Tu te brauc augumā ABC? Izskatās, ka Tu esi kādā darba vietā par vadītāju... jo tāds tonis, kā priekšniekam, haha :-) Nabaga padotie..
Tiem, kuri ņem kredītus un taisa bērnus, ne par ko nav jāmaksā?
Kaut kur daudzdzīvokļu mājā, kur dzīvo Jūlija Sigalova (Namsaimnieka darbin.) Grīvas prosp. ūdens patēriņa koeficients (noplūde nezināmā virzienā) esot 2,88. Šomenes tā esot daudzās daudzdzīvokļu mājās. Bet tik daudz speciālistu "Ogres namsaimniekā" un nevienam par to nerūp. Ir taču likums, kā jānovērš šāda situācija līdz minimāliem zudumiem. Ogrē likumi nav jāievēro.
Nopelni sākumā naudu,tad vari taisīt bērnus un kredīti nebūs jāņem a ja nesaproti kas ir kontracepcija un ielidoji, pati vainīga.
ABC atmiņa kā zelta zivtiņai :D
Janvāris bija diezgan pavēss.
tā Jūlija Sigalova. Luni, rekomendēju pabildēt! :)
Diezgan pavēs -15 kas tad tā par ziemu.
Taisnība vien ir - nav jāpārmet kur strādāju(valsts iestādē) bet te jau runa par principu. Ja es vē īrēju tad nu parēķiniet kāda summa aiziet no algas, Un nevajag te diskutēt kā būtu kā nebūtu tada ir tā dzīve.
Un tāpat uzskatu ka padārgi ir.
P.S. Lielie gudrinieki, nespļaujiet akā no kuras paši padzersieties(tas dzīvē pierādīts).
Par manu dzīvi nevajadzētu te diskutēt, paskatieties apkārt sev -''pareizie cilvēki''.
ABC, patiešām rēķins ir milzīgs! Varu Tevi mierināt - man par 3istabu dzivokli vispār 179 EUR. Arī man nav skaidrs, kā var būt ka mēdiji visu laiku skandina, ka gāzei cena kritīsies un attiecīgi sagaidāmi mazāki apkures rēķini, bet nupat saņemtais rēķins nebūt par to neliecina. Vai kāds var izskaidrot ar ko pamatots tik liels sadārdzinājums?
to*man ari
Tur jau tā lieta, šķiet kad cilvēki ziņas neskatās un es neuzskatu, kad šogad bija branga ziema.
???
Vai kāds spēs atbildēt-no kāda ziloņa tādas cenas???Man nav jāpriecājas ka nedzīvoju Lielvārdē vai Lēdmanē-kas par stulbu salīdzinājumu-man interesē Ogre un būtība kā tāda??
Vieslielākais rēķins man šogad bijis 106, bet te (tikpat kā pavasarī) 151euro.
Lielākā daļa janvāra bija ļoti auksta.
Vajag dzīvot atbilstoši saviem līdzekļiem...
dsd
ieteiksi?
ABC , es arī strādāju valsts iestādē un īrēju, 300 eiro kopā bija ...ko darīt? Ir jādomā blakus bizness, kurš Tev var palīdzēt, ja ne pats.....ja nē , tad jāiet dzīvot uz laukiem...
kuka
Neko nesaku viss kārtībā, te laikam cilvēķi diskutē kas miljonus pelna:D
vispār neiet runa par to, vai varu vai nevaru atļauties, bet par to, ka salīdzinājumā ar citiem gadiem šis ir lielākais rēķins kādu esmu redzējusi
man ari
Pilnīgi piekrītu un visi te cik saprotu apmierināti tik māk otru kritizēt, jātaisa biznes, jāmeklē pappilddarbs un tt. Cilvēki par daudz ko ir neapmierināti, bet neuzdrošinās neko iebilst, tādēļ jau rodas situācija, kad valsts,iestādes apčakarē LV iedzīvotājus.
Jāstrādā n tajos darbos, lai nomaksātu komunālos, bernudārzu, pulciņus un ttttt
Tāda nu mums ir tā Latvija.
Vajadzeja skolã mãcities,nevis apkart jãties.Nevajadzetu entajos darbos stradat pietiktu ar vienu darbu.
Jā, man jāpiekrīt, ka cik atceros, šis ir pirmais tik liels maksājums par 2 istabu dzīvokli-153 eiro. Kaut ko tādu negaidiju, no pensijas vel samaksā telefonu, gazi, elektrību . Kopā sanāk diezgan.Piekrītu ABC.
Gāzei maisa gaisu klāt, lai lielāks patēriņš.Tāpēc mēs visi vairāk maksā'jam.
Indrānu ielu.
Mums te tadus kas negrib maksāt nevajag,mēs paši tadi,bet negaudojam.
->Cba Tu esi slims.. Vari neizgāzt žulti! Sen dabūjis neesi...
Jã ir tãds klepus.A ko nēsu dabujis?Žēl ka teu tadas problemas ka nedabūn,izarstesies varesi atkal sūkãt,un tad sapelnisi naudu varesi apkures paradus nomaksat.
Es gaidīju lielāku rēķinu, jo laukā bija auksti, istabā ļoti silti,Bet ietilpu 120 eur, ir OK
Helmanis uzcels šķeldu katlu māju, tad velnu redzēsiet, un paši par velniem paliksiet no sodrējiem. Paprasiet tiem , kur ir jau tās šķeldu katlu mājas. Tur priekšnieki kaujas , kurš vairāk tiks pie pārdošanas. Un komunālie maksājumi ir vislielākie, kaut vai Ķegums. Tur pat vienu brīdi nekurināja, jo ar šķedu bija kaut kādas problēmas. Jo iepērk jau pie brataniem.
Ķeguma pašvaldībai nav šķeldas katlu mājas.
->Cba. Akdies, Tu tak mazgadīgs esi.. Tev raksta ar "v" burtu , nevis "u"... Un ar lielo burtu.. Haha, es ar mazgadīgiem, nestrīdēšos :-) Lai Tev jauka diena! P.s. Nevienā teikumā nepateicu, ka man ir parāds..
Mar par 2-istabu dzīvokli 166.89 Kartonfabrikas rajonā
par 2 istabu Ogre 100 eiriki normaljok
Man par 3-istabu 178 eiro... Daudz...
man par 3 istabu -188 ,man liekas,ka daudz
Negribeju atzities,bet nezinu kur lai rod spēku dzīvot jo nevaru tik ļoti dārgu pakalpojumu kā apkure atļauties.Nervi netur pie visiem sīkumiem piekasos.Lūdzu piedodiet .
Ja tiesam somess astronomiski Kartonkafabrika par3-209.
Man par vienistabas ir pie 200 eur....
1 istabas dzīvoklis Ogrē tīnūžu ielā ap 190 eur.
Atceramies, ka šie ir eiro nevis lati
Nu nezinu gan - janvāris bija krietni aukstāks nekā citus mēnešus, tāpēc jau gaidīju, ka rēķins būs lielāks. Uz dzīvoklī ir ļoti silts - staigāju vasaras kleitiņā un plikām kājām, naktīs pat turēju logu pavērtu. Bet rēķins par vinistabnieku Tīnūžu ielas mājās bija 95 eiriki, ir ok.
Patiesībā dīvaini, ka te ir daži, kas nepamanīja aukstumu, laikam nebāž degunu laukā no mājas un mašīnas.
foršs zaķis , 2016-02-11 13:12:19 : Man visas vakances šai jomā aizpildītas līdz Jūlijam. Nu protams ja kāds ļooti dāsns investors lautko varam saštukot savādā prasķi izvņi.
Atskaitēs Ogres namsaimnieks raksta ka, novembra mēnesī daudzdzīvokļu māju pagalmos ir pļauta zāle , bet decembra mēnesī ir vestas lapas :-) Kāds tur brīnums ja janvārī piemēram namsaimnieks ir komunicējis ar ziemu , pasūtījis aukstumu lai var savākt naudiņu no iedzīvotājiem :-)
iepostē bildītes ar vasaras kleitiņu
Man par 2 istabām šomēnes 142,par decembri bij110.kaut gan radiatori siltāki par decembri nebija.
Man pa 2-istabu rekins par janvari ir 151 eiro
jūsu rēķini.
stradaju leisos,tur gazes balons 50 litrigais maksa 12,50 euro.salidzinat.
1 istabas dzīvoklis čehu projekta mājā 131 eur.(par martu).
Finansējot savus projektus, lai 899.500 €
Kontaktu rakstiet man uz e-pastu
uz : lazicjadranka9@gmail.com
Finansējot savus projektus, lai 899.500 €
Kontaktu rakstiet man uz e-pastu
uz : lazicjadranka9@gmail.com
Izsaki kreditu 48 stundu laika
Sveiki,
Jums vajadziga izteikt kreditu? Mes piedavajam kreditus 720000 EUROS Piemeram 2000 EUROS ar atbildi 48 stundu laika, ja jums nav padarit objekts kriminalvajašanu.
Ta ir vienkarša, atra un diskreta. Vairak informacijas, ludzu, sazinieties ar viniem.
E-pasts: jadrankalazic9@inbox.lv
Daudzi apsveikumi.
Vai jums ir nepieciešams steidzami aizdevumu, lai atrisinātu savas finansiālās vajadzības, mēs piedāvājam aizdevumu
sākot no $ 5,000.00 līdz $ 10,000,000.00 Max, mēs esam uzticami, efektīvi,
Ātrs un dinamisks, Nr kredīta pārbaude, un 100% garantēta Mēs piedāvājam aizjūras
aizdevumus visiem noteikumiem šeit. mēs arī sniedz out kredītu eiro, mārciņas un dolāri.
Procentu likme, kas piemērojama visiem aizdevumiem ir 2%, ja jūs interesē saņemtu atpakaļ pie mums
Via (dylancredit@gmail.com) ar zemāk informāciju:
Tavs pilnais vārds:
Valsts:
pilsēta:
Adrese:
Summa Needed:
ilgums:
Nodarbošanās:
telefona numurs: