Pasts

Vai Ogres centra pastā nav plānots ieviest numuriņu sistēmu un atsevišķu "kasi" sīkpaku saņemšanai? Apnicis gaidīt kad pensionāri savām algām iet pakaļ, maksā rēķinu vai ņem Amigo telefonus. Kā arī nekaunīgas tantiņas vienmēr lien rindā ar aizbildinājumiem ka viņai pensija jāpaņem vai nav laika stāvēt rindā. Sīkpaku saņemšana prasa vien pārdesmit sekundes, aamigo telefona saņemšana vismaz 20-30min.

Jānis , 2016-02-01 21:11:59

Jā, piekrītu, tracina tās nenormālās rindas pastā.

Keita , 2016-02-01 21:13:58

Sen jau vajadzēja ieviest atsevišķu kasi sīkpakām. Bet diez vai tas tuvāko 5 gadu laikā notiks,jo tā iestāde ir šausmīgi kūtra uz jaunām un loģiskām lietām.

piekrītu , 2016-02-01 22:17:06

Problēma nav pensionāri - tādi visi reiz būsim, ja tik ilgi nodzīvosim. Problēma ir šī sistēma. Ja man kāds atsūta dāvanu vai ko citu, kas jāsaņem pastā, mani pārņem šausmas - atkal jāstāv bezgalīgā rinda. Gandrīz vai jālūdz sadarbības partneriem ārzemēs - nesūtiet man neko pa pastu!!!! Jo viņi nespēj iedomāties Ogres pasta atmosfēru padomju laika bezgaisa telpā ar nekoordinētu darba sistēmu. Nosūtīju sūdzības centrālajā interneta vietnē par vairākām problēmām, bet saņēmu formālu Latvijas Pasta atbildi. Ogres pasts Brīvības ielā ir vienkārši murgs ar dažiem atsevišķiem izņēmumiem, ja palaimējas tur ieiet laikā, kad sagadījies, ka maz klientu. Un tas pusdienu pārtraukums, kad strādā tikai 1-2 cilvēki... Pasta vadība - organizējiet darbu!

Piekrītu , 2016-02-01 22:22:14

Vismaz tik vienkāršu lietu kā numuriņu sistēmu jau varēja ieviest, ja jau pat poliklīnikā tagad ir, tad jau pasts arī kapeikas priekš tā aparāta sagrabinātu. Kaitina tas ka man tur darīšanas uz pārdesmit sekundēm, iedodu iepriekš izpilditu aicinājumu, un man pretī izsniedz sīkpaku. Bet lai es to sīkpaku saņemtu jāstāv vismaz 30 minūšu garās rindās. Kā arī viss vairāk kaitina tas kad atnāk pastnieču kaimiņienes un draudzenes, un tad netraucēti runā savā starpa, nemaz nesteidzas. Būtu forši ja pastu varētu aizvietot ar pakomātu sistēmu, pet pagaidām tas ir diezgan nereāli.

Jānis , 2016-02-01 23:15:06

Pasts pat nevar ieviest tādu pakalpojumu, kā paziņojumu nosūtīšanu par sūtījuma saņemšanu uz e-pastu,ko vairākkārt esmu ieteicis. Vieglāk taču ir rakstīt paziņojumu un mest to pasta kastē. Pie tam,pasta sekošanas sistēmā jau redzams, ka sūtījums nogādāts Ogrē, bet jāgaida papīrs, citādi nevar saņemt. Vēl interesantāk ir tad, ja sūtījums ir ar piegādi mājās (piemēram banderole), tad vienalga pasta kastē tiek iemests paziņojums, kurā kā nepiegādes iemesls minēts "nebija mājās" vai "nevar ievietot pasta kastē", lai gan skaidri zināms, ka biju mājās un saņemt tādu sūtījumu var pastā tikai nākamajā dienā, no kā izriet secinājums, ka tā banderole tomēr tika stiepta līdz ar cerību, ka stāvu pie pasta kastes un gaidu.

zz , 2016-02-02 00:20:10

Var gan sanjemt - es jau vairaakas reizes esmu iznjeemusi pastaa pakas, uzraadot izdruku no sisteeemas, kuraa paraadaas suutiijuma numurs. Nekad neesmu dziita maajaas peec uzaicinaajuma.
Bet par "atsevišķu "kasi" sīkpaku saņemšanai" (c) pasta nodaljai gan sen vajadzeetu padomaat un uzlabot klientu apkalposhanu.

to zz , 2016-02-02 06:54:10

Tagad pilnīgi negribas neko sūtīt no Amazona vai Ebaya, jo zinu ka dēļ katra sīkuma būs jāiet uz pastu un jāstāv garās rindās, piesmakušās telpās.

Nja , 2016-02-02 08:18:42

Ko tad numuriņi atrisinās? Tāpat jāstav un jāgaida, kad pienāks numuriņš.

zika , 2016-02-02 08:48:17

Problēma tā, ka šis ir valsts uzņēmums, kurš darbojas bezkonkurences apstākļos. Būtu kāds konkurējošs uzņēmums, kurš piedāvā līdzvērtīgus pakalpojumus, aina būtu pavisam cita

Solvita Bumbieriņa , 2016-02-02 11:05:35

Ja ir valsts,tas izsaka visu ,ierēdni,ka karali savos krēslos

tas tā , 2016-02-02 11:11:21

Starp citu, Rīgā (Valdemāra/Elizabetes ielas pasta kantorī) sen jau kā ieviesta numuriņu sistēma. Bet pat ar visu numuriņu sistēmu, nākas tur stāvēt 10-15 min, lai saņemtu paciņu.

zinu , 2016-02-02 11:47:15

Vismaz ar numuriņu sistēmu tu zini ka tiksi pie kases, bieži sanāk kad ienāk tantiņa un saka ka viņa jau tur bij un lai es laižu pa priekšu. Modernākās numurinu sistēmās var pat interneta paskatīties cik garas ir rindas un paņemt numuriņu laicīgi.

Sistēma , 2016-02-02 13:48:30

noteikti vajag

kuka , 2016-02-02 14:18:46

Nu vajag kā bankās tas notiek viena rinda ņem numuriņus uz pensiju, pabalstu izmaksām vai rēķinu nomaksai, otra rinda,kas ņem uz pakām, sīkpakām, bandrolēm.

Keita , 2016-02-02 17:30:55

mani arī pārņem nepatīkamas izjūtas kad saņemu uzaicinājumu uz 1. pasta nodaļu.....
3. pastā viss ok

inga , 2016-02-03 07:36:13

Es uzskatu ka sistema ar numuriniem nepalidzes pastam, tur vajag mainit padomju sistemu , un atteiksme,un netirgot zabakus, ziepes visadus struntus. Man liekas ka pasta darbinieki dara parak nevadzigas lietas.

lana , 2016-02-03 10:51:09

Pilnīgi piekrītu Keitai, atsevišķi numuriņi pensijām utt., atsevišķi sīkpakām.

Zuze , 2016-02-03 15:13:06

Starp citu, omnivas pakomātos var saņemt sūtījumus no aliexpress testa režīmā, saņēmu epastu no omnivas ar informāciju, vēl neizmeģināju. Tā atmosfēra pastā tiešām ir murgs, sen bija jāaizvāc tas briesmīgais galds, kas noēd trešdaļu telpas,darbinikiem priekš kam tik daudz telpas aiz tā galda? Un otrā pusē cilvēki kā siļķes mucā viens otram elpo pakaus un nevar pakustēties. Organizētu pareizi telpu un saliktu krēslus, varētu vismaz izdzīvot tanī rindā.

a , 2016-04-06 22:24:32

Sāpīgā tēma, darbinieces īsts arhaisms no padomju laikiem, var uzbļaut, var paņirgāties. It īpaši tā saucamā Valda izceļas.

ooo , 2016-04-06 22:27:44

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet