Hotels Grīva Ogrē.
Naktī no 16.01.16. uz 17.01.16 ierados Hotel Grīva...protams,,kunga dūšā,,bet visu atceros.No rīta pamodos un konstatēju,ka man pazudis maks.Jautājot bārmenei un apkopējai... kur mans maks,viņas teica,ka nezinot.Sāku lamāties,lai nekavējoties atdod maku.Abas sāka smieties un noliedza,ka maku nav redzējušas.Kad izteicu brīdinājumu abām,ka viņām būs nepatikšanas...tad uzreiz maks atradās!!! Apkopēja esot atradusi zem gultas.Nu nu...
Ja Jūs esiet nolēmuši palikt pa nakti Grīvā,tad sargājiet savas mantas!
Un Grīvas vadībai silti iesaku nomainīt gan tonakt strādājošo bārmeni ,gan apkopēju.
Priecājies ka blusas nedabuji !!
Tātad Tu jau paredzi nākamās nakts notikumus?:D laikam vēl neesi atgājis čalīt
Gulēju tur pirmo un pēdējo reizi...tur tiešām var dabūt ne tikai blusas....Un Ruha esmu atgājis un savus nākamās nakts notikumus internetā neizklāstīšu.Kas attiecas uz Grīvu ,tad nekad tur vairs nepalikšu un neiesaku palikt citiem!
vai tiešām šodien ir 17.01?
Naktī no 15.01.16 uz 16.01.16 ! Komentētājam ,,ha,, ...Kļūdījos datumā! Tu nekad nekļūdies?
skaidrā nē
Nu re,pat ja atlaistu tos cilvēkus,tad ne no tās maiņas.Ha,tikai tapēc,ka viens alkašs kļūdijās
,,Opā,,...ja kādā pasākumā sanāca vairāk iedzert,tad tas nenozīmē ,ka cilvēks ir ,,alkašs,,!!!
Tas,ka biju vairāk iedzēris un gāju izgulēt dzērumu Grīvā ir tikai normāli.Tādam,kā tev nesaprast,ka dzēris pie stūres sēsties nedrīkst!!!
Būtu zinājis,ka Grīvā meitenēm patīk ,,piesavināties,, citu mantas būtu izsaucis taxi un braucis uz viesnīcu Rīgā!
Ja jau biji gatavs braukt ar taksi uz Rīgu,kāpēc nebrauci mājās? Kundze reibumā nelaiž iekšā?
nu gan izgāzies, vecais žūpa!
Patiesībā es esmu konkrēts mudaks, tagad tikai sapratu.
Ļoti interesanti lasīt to,kuru aplaupa.Es nabadzīgāks nepalikšu,ka izņēma visu naudu atstājot tikai dokumentus.
Droši dodieties uz Grīva.
Kas attiecās uz komentāru,,Patiesībā es esmu konkrēts mudaks, tagad tikai sapratu.Kungs Nr.2 vajadzēja parakstīties ,kā,, mudaks,,.
Komentāram -,,Ja jau biji gatavs braukt ar taksi uz Rīgu,kāpēc nebrauci mājās? Kundze reibumā nelaiž iekšā?,,-Tu būtu tā kundze pie kuras vajadzēja braukt?
A man vienalga, kā tu paraksties - mudaks biji, mudaks esi, mudaks mūžam paliksi.
Ja man nebūtu jau savs kungs mājās,tad varētu gan....
Grīvā tā ierasta lieta,drusku iedzer bet no rīta,naudas nau,galva sāp,vecenēm patīk ar klofelinu klientus neitralizet.
Lai atraitņa sieva pie tā piedomā,vienreiz jau gribēja par to atriepties.......
Ko visi uzklupa Kungam???Par to, ka iedzēra un nakšņoja viesnīcā??? Nu visi svētie, baltie un pūkainie-atslābstiet!