Kristaps Pelsis - nekad neizmantojiet viņa pakalpojumus. Pastāv iespēja, ka varat tikt apkrāpti.
Laipni lūgti noskatīties 2015. gada 7. decembra Bez Tabu sižetu. Lūgums atsaukties cilvēkus, kas cietuši no šī cilvēka. Dodamies rakstīt iesniegumu policijā.
Jā, šo visu varēja novērst, ja būtu paskatījusies informāciju resursos par konkrēto cilvēku. Kurš varēja zināt, ka, paziņa būdams, tā izrīkosies. Un vēl uzdrīkstas šantažēt... kā sižetā var dzirdēt (telefonsarunā).
Pievienoju adresi: http://tvplay.skaties.lv/parraides/bez-tabu/683218?autostart=true , kā arī sižets pieejams tv3play
Kas tad nu , solijās precēt neprecēja ? Galīgi nav tēmas izklāsta texstā .
tēmas izklāsts: http://tvplay.skaties.lv/parraides/bez-tabu/683218?autostart=true , kā arī sižets pieejams tv3play
Piedod tas kautkāds interaktīvs TV sūds ko rāda tik "Stacionāriem" verķiem. Neskatos es kautkādus murgainus tenku TV . Ja pats nejēdz paskaidrot tēmu , tik dod kautkādus mēdiju linkus izskatās pēc feika . "Bez tabu" tipisks projekts idiotiem , rāda jebko ko šiem jebkādi arī psihi vai muļki stāsta. Ja nev normālas texsta izklāsta infas tā kexsa sakarā var uzskatīt ka pret šo nekā vērā ņemama nav.
vai tik sizheta antivaronis nav lunja miiljaakais...
lops : Dotu priekšroku šā bijušai , man patīk sportiskas mazulītes.
Luni! Vai tad samejam bijusi nav ari esosa? Ta sportiska blondine?
sportiskais : Vai tad es zinu , nesekoju biogrāfijām bet pie pirmās reizes gandrīz ņemu dalību. Beigās gan neatbraucu no Beļģijas kur tolaik dzīvoju vajadzīgajā laikā :) Jebkurā gadijumā lēgaviņa bija laabā , kaatreiz kad sastopu izņemot Woou nav ko piebilst:) Pašu gan neesmu manījis gadus 10+
Oi Luni, ko tik tu neesi redzejis. Ta sportiska tagad laikam ir nomainita pret blondini ar ko kopa samejais bija manits.
:D :D Man jau likās šams gadus 7-8 kā LV pametiss ar galiem
Vel vakar redzeju vaiga, pa malkalni staigaja stalts ka zoemassvetku briedis.
:D :D :D
Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com