Mikroautobuss Rīga-Ogre-Rīga
Labdien! Gribēju šodien aizbraukt ar mikroautobusiņu uz Rīgu- bet,izrādās tāds vairs nekursē!!!!!!!!Ņemiet to vērā,plānojot savu dienu!!!
Kurs mikroautobuss?Ja no kartonkas ,tad vakar veel kurseja.
http://viptransport.lv/riga-ogre.html
"Cienījamie pasažieri! Maršruta reiss RĪGA - OGRE laicīgi slēgts!'' Laikam domāts "uz laiku" slēgts, bet jācer, ka uz laiku, ne pavisam.
Arpac -tagad uz darbu bus 2stundas ateak jabrauc,cerams ka slegts uz neilgu laiku
Arpac -tagad uz darbu bus 2stundas ateak jabrauc,cerams ka slegts uz neilgu laiku
Paziņojiet kad atkal brauc, ļoti ērti bija.
kamēr nav lielie sodi uzrēķināti par nelikumīgu uzņēmējdarbību.
sveiki
Ikvienam ir problēmas financiers.J'avais vajadzēja naudas aizdevumu 20000 eiro Meklēju mēnesi bez obtenir.Après vairāku pētījumu, draugs mani sazināties ar dāsna vīrs, kurš palīdz cilvēkiem finansiālās grūtībās. Tas piešķīra man aizdevumu EUR 20000 mazāk nekā 72 stundas. Tātad, ja jums ir nepieciešams kredīts, jūs varat rakstīt viņam tieši finances.publics2010@gmail.com viņš var palīdzēt jums, jo tas ir labs cilvēks. Paldies
Ko lien ar saviem spamiem, nevienu tas neinteresē.
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai samaksāt rēķinus? Vai jums ir nepieciešams personas vai uzņēmuma aizdevumu? Ir nepieciešams kredīts dažādu citiem mērķiem? Ja jā, lūdzu, sazinieties ar mums šodien par aizdevumu. Mēs piedāvājam lielāko aizdevumu 100 miljonu dolāru, sterliņu EUR 5,000.000.000. Mēs piedāvājam aizdevums @ 3% fiksētā procentu likme attiecībā uz ilgumu 1-20 gadiem. Mēs dodam divus mēnešus labvēlības periodu pirms mēneša maksājums sākuma. Tātad, ja jūs interesē, lūdzu aizpildiet formu zemāk, un pēc iespējas ātrāk atgriezties pie mums pārstrādei.
Pilnais vārds: ...................
Dzimums: ...................
Vecums: .....................
Adrese: ................
Pilsēta: .......................
Valsts: ..................
Kredīta summa: ..............
Aizdevuma ilgums: .............
Telefona numurs: ................
personu skaits: ...................
mēneša ienākumi: ..............
Aizdevuma mērķis: .................
Vai esat prasījis aizdevumu pirms? .............
Kad mēs esam saņēmuši jūsu pieteikumu, aizdevumu, ikmēneša maksājums tiek aprēķināts un nosūtīts uz jums, tostarp konta informāciju, maksāt ikmēneša iemaksa (labvēlības periodu divu (2) mēnešu laikā), kā arī nosūtīt visus apstrādes dokumentus (piemēram kā apstiprināšanu līguma, reģistrācijas saņemšanu, nodošanu, uc). Mēs saglabās jums informēti un atjaunina visā aizdevuma period.if tiešām vēlaties
uzzināt vairāk par mums viņa mūsu kompānija web, (http://beckerfinancials.webs.com) juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com
Gaida savu atbildi.
Ar laba vēlējumiem,
Mr. Julius Becker
Kursē šis mikriņš vai nē? Mājas lapā ieraksts, ka uz laiku slēgts, bet kā ir reāli?
Nekursē!
Es esmu Mr Barry James, likumīgi un Cienījams naudas aizdevējs. Mēs aizdod līdzekļus, lai cilvēki, kam vajadzīga finansiāla palīdzība, mēs dodam aizdevums cilvēkiem, kuriem ir slikta kredītu vai nepieciešama nauda, lai samaksāt rēķinus, ieguldīt uz uzņēmējdarbību. Vai esat bijis meklē aizdevumu? Jums nav jāuztraucas, jo jums ir īstajā vietā es piedāvāt aizdevumu ar zemu procentu likmi 2%, tādēļ, ja jums ir nepieciešama aizdevuma Es gribu, lai jūs vienkārši sazinieties ar mani caur šo e-pasta adresi: wongafinancesloans@gmail.com
Piezīme: Jums ir aizpildīt kredīta pieteikuma informāciju un atgriezties, lai
ka mums būs vairāk informācijas par jums par šo kredīta pārvedums.
Kredīta pieteikuma forma.
* Pieteikuma iesniedzēja vārds:
* Adrese:
* Pilsēta:
* Valsts:
* Valsts:
* Dzimums:
* Ģimenes stāvoklis:
* Nodarbošanās:
* Mēneša ienākumi:
* Tel:
* Mobilais:
* Aizdevuma mērķis:
* Kredīta summa nepieciešams:
* Aizdevuma ilgums:
* Vai jūs pieteikties līdz:
Vai jums ir vajadzīga finansiāla palīdzība, un bankas ir noraidījusi sliktu kredītreitingu? e-pasts: raymond.smithfirm55@yahoo.com
Do you need a business or personal loan today? we offer from $5000 to $500,000 as low as 1% interest rate. Contact us for more information on how you are to get approved in just 45 minutes,
Name :
Country :
Phone number :
Amount Needed as Loan :
Purpose of Loan :
Contact Email : bdsfn.com@gmail.com
Contact Email : bdsfn.com@email.com
Contact Email : bdsfn.com@post.com
Contact Email : anatiliatextileltd@gmail.com
Best Regards.
Mrs Maureen Davidson
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Benötigen Sie heute einen Geschäfts- oder Privatkredit? Wir bieten von 5.000 bis 500.000 US-Dollar einen Zinssatz von nur 1% an. Kontaktieren Sie uns für weitere Informationen darüber, wie Sie in nur 45 Minuten zugelassen werden.
Name :
Land:
Telefonnummer :
Als Darlehen benötigter Betrag:
Der Grund für den Kredit :
Freundliche Grüße.
Frau Maureen Davidson
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
¿Necesita un préstamo comercial o personal hoy? Ofrecemos desde $ 5000 a $ 500,000 con una tasa de interés tan baja como 1%. Contáctenos para obtener más información sobre cómo obtener la aprobación en solo 45 minutos,
Nombre :
País :
Número de teléfono :
Monto necesario como préstamo:
Propósito del préstamo:
Atentamente.
Mrs Maureen Davidson