Tākš, pa mūsu rajonu klīst meiča , kurai ir čupa anketu.

Tākš, pa mūsu rajonu klīst meiča , kurai ir čupa anketu.

Viņa staigā pa dzīvokļiem, uzdod visādus jautājumus gan par Ušakovu, gan par Domes darbību.

Viss jau būtu labi, bet, kad noslēdzas aptauja, tad tā intervētāja uzstājīgi man prasīja telefona numuru.

Nelīdzēja nekāda mana atrunāšanās, ka es savu telefona numuru svešiniekiem nedodu.

Lai no nelūgtās viešņas tiktu prom, beigu beigās iedevu svešu telefona numuru.

Viņa pateicās un gāja prom.

Labi, ka par šo situāciju nobrīdināju kaimiņus.

Šī te nelūgtā viešņa arī bija ciemojusies pie kaimiņiem un arī aptaujas noslēgumā uzstājīgi prasījusi kaimiņu telefona numurus.

Tiem intervētājiem nav tiesību uzstājīgi prasīt svešu cilvēku telefona numurus, jo tās aptaujas ir anonīmas.

Vienīgais veids, kā pārmācīt šos nekaunīgos intervētājus ir - iedot kāda ienaidnieka telefona numuru.

Lūdzu, uzmanieties no šiem intervētājiem un neatklājiet viņiem savus telefona numurus.

dusma. , 2015-11-23 10:07:54

Bolderājā?

? , 2015-11-23 10:31:09

Nevis dod svešu telefona nr.,bet izsauc policiju,lai noskaidro,kas viņa ir. Cik mēs tomēr esam naivi,ielaižam savās mājās svešu cilvēku,neprasam uzrādīt kādu dokumentu,atbildam uz jautājumiem,nezinot,kur un kādā veidā tiks izmantotas atbildes.

zz , 2015-11-23 10:37:33

Vajag viņu iekaustīt

Nu protams , 2015-11-23 11:29:35

man interesē, cik uzstājīgi un kā viņa prasīja to numuru, ka nevar attteikt? tāda sajūta, ka pistoli pie deniņiem turēja un prasīja numuru.

kaķūns , 2015-11-23 11:43:29

Viņiem esot jāpaņem tel.nr no intervējamā, lai pierādītu, ka vispār ir intervējuši nevis paši kaut ko sadzejojuši. Viņu priekšniecība varot uzzvanīt uz šo tel. nr.pārbaudei.
Man liekas Bez Tabu bija sižets par šo visu.

I. , 2015-11-23 15:10:46

Jā, tieši tā, tāpēc jau vajaga numuru, lai intervētājas priekšniecība sazinaatos ar Jums, vai saruna vispār notikusi.Man arī tā bija, es iedevu savu telefona numuru un pēc paris dienām zvanīja un pārliecinājās, ka tiešām anketā paustais ir parezi.

tO I , 2015-11-23 21:00:11

Un ko tad var nodarīt ar tel.nr.? Vai bankā naudu no konta noņemt? Ielaist mājā var,uz jautājumiem atbildēt var,bet numuriņu iedot nevar...

dusmai , 2015-12-01 00:49:07

Sveiki, Mr & Mrs.
Atsevišķi Šveices, Kanādas, Beļģijas vai Francijas pilsoņi piedāvā aizdevumu no 3000 eiro līdz 2 000 000 eiro ikvienam, kas to var atmaksāt ar procentiem, kuru likme ir mazāka par 3%. Mēs esam privātpersonas, kas piedāvā aizdevumu starp nopietnām personām, kuras nepieciešamība mazajiem uzņēmumiem, personīgās investīcijas tikai 3% procentiem atkarībā no pieprasījuma apjoma, lai saņemtu likmi. Mēs veicam vietējos aizdevumus un starptautiskus aizdevumus cilvēkiem visā pasaulē. Mūsu organizācija nav banka, un mums nav vajadzīgi daudz dokumentu. Taisnīgs aizdevums un godīgs un uzticams. Sazinieties ar šodienu un paziņojiet summu, kuru vēlaties aizdot. mūsu e-pasts: patriciamauricette8@gmail.com

patriciamauricette , 2018-05-16 21:07:35

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet